Ajax-loader

Rotraut Susanne Berner könyvei a rukkolán


Rotraut Susanne Berner - Fall
This ​fun, oversized board book introduces kids to the different ways we live, work, and play in fall. The leaves are blowing off the trees and the birds are flying south in Bustletown. Farmers are preparing the fields for winter and kids are back in school. And look, there's a water main break that's causing havoc and a chimney sweeper perched on a roof! Each time readers look at these delightfully detailed spreads they'll discover something new, whether it's what's for sale at the outdoor market or how many pumpkins they can spot on a single page. Familiar characters appear on each page--a maestro and a violinist, a balloon-toting nun, and a mom with her baby. All the activity culminates in a harvest celebration lit by dozens of paper lanterns in every shape and size. In the tradition of Richard Scarry and Where's Waldo, this book encourages kids to return again and again to these charming spreads, following along with the characters and inventing their own stories. As they peruse scenes from the home to the farm, from the shopping center to the park, kids will enjoy identifying the different things that fall brings.

Rotraut Susanne Berner - Új ​Nyári böngésző
Varázslatos ​nyári sétára invitál a megújult Nyári böngésző! A gyerekek a kiválasztott képek segítségével különböző témakörökhöz kapcsolódva, játékosan tanulhatják meg és építhetik be a szókincsükbe a hozzájuk tartozó szavakat. A nyári szókereső-szófejtő böngészőben az alábbi témakörökkel találkozhatnak: Vasútállomás, Város, Szabadidő, Kert, Bevásárlás, Nyaralás, Állatok A LEGJOBB JÁTÉKOS SZÓKINCSFEJLESZTŐ!

Rotraut Susanne Berner - Summer
It's ​summer and that means flowers, picnics, thunderstorms, and bike rides. It's a busy time for construction workers, farmers, and house painters. Playgrounds are filled with kids and vacationers are boarding trains in droves. In the sky a pair of balloons drifts through every scene, while on the street people of all ages make their way to an outdoor birthday party. There's even a big storm that turns umbrellas inside out, sends hats flying, but ends in a lovely rainbow. As kids pore over these oversized spreads, they will delight in identifying the same characters on each page as they walk, play, jog, and roller skate-from homes to parks and office buildings to rail stations. In the tradition of Richard Scarry and Where's Waldo, this book encourages kids to return again and again to these charming spreads, following along with the characters and inventing their own stories. All kinds of summer activities come alive in these endearing drawings that provide endless entertainment and spark engaging conversations.

Rotraut Susanne Berner - Új ​Tavaszi böngésző
Varázslatos ​tavaszi sétára invitál a megújult Tavaszi böngésző! A gyerekek a kiválasztott képek segítségével különböző témakörökhöz kapcsolódva, játékosan tanulhatják meg és építhetik be a szókincsükbe a hozzájuk tartozó szavakat. A tavaszi szókereső-szófejtő böngészőben az alábbi témakörökkel találkozhatnak: mindennapos tevékenységek, lakás, közlekedési eszközök, város, építkezés, kert, játékok, állatok.

Rotraut Susanne Berner - Winter
Welcome ​to Bustletown! There's so much to see. So many places to go. Explore the market square. Stop by the train station. Skate on the pond. Even in winter, people and animals go about their busy lives: Anne misses the bus again, Lena's parrot goes on a little trip, and someone lost their red wallet...

Rotraut Susanne Berner - El ​libro de la noche
Y ​por fin se hizo de noche en nuestra pequeña ciudad. Sus habitantes, también los animales, duermen placidamente… Aunque no todos, ¡la gran mayoría vive aventuras apasionantes! Hay quien va como todos los años a la Noche de Libros, otros persiguen a un ladrón en medio de la oscuridad o simplemente disfrutan de la fiesta que se celebra en el parque. Rotraut Susanne Berner nos cuenta con sus dibujos todo lo que puede pasar en una pequeña ciudad durante una noche de verano cálida y serena, mientras los murciélagos revolotean en silencio y presenciamos apresuradas correrías nocturnas bajo la luz de la luna. A nuestro regreso, una cama mullida nos estará esperando.

Rotraut Susanne Berner - Misu, ​a kisnyuszi
Misunak ​nehéz napja van, rosszat álmodott, reggel mellé bújik az anyukája. Máskor meg nincs kedve felöltözni, hiába szeretne kimenni hógolyózni. Van, hogy fél az orvostól, de a plüssállatai segítségével erőt gyűjt. Mindig ott van mellett anya és apa, akik válaszolnak a kérdéseire és terelgetik a világ érthetetlen szabályai között. Misu rövid, egyoldalas kis meséi segítenek a legkisebbeknek feldolgozni a mindennapi problémákat.

Rotraut Susanne Berner - Új ​Téli böngésző
Varázslatos ​téli sétára invitál a megújult Téli böngésző! A gyerekek a kiválasztott képek segítségével különböző témakörökhöz kapcsolódva, játékosan tanulhatják meg és építhetik be a szókincsükbe a hozzájuk tartozó szavakat. A téli szókereső-szófejtő böngészőben az alábbi témakörökkel találkozhatnak: Szabadidős tevékenységek Kultúra Karácsony Öltözék Helyváltoztatás

Rotraut Susanne Berner - Sommer-Wimmelbuch
Endlich ​ist der Sommer da! Die Kirschen sind reif, die Kinder laufen barfuß und nach einem kurzen Gewitterregen scheint auch schon bald wieder die Sonne. Wie im Winter- und Frühlings-Wimmelbuch erzählt Rotraut Susanne Berner viele Geschichten: von Susannes Geburtstagsfest im Park, von verlorenen Pinguinen oder von der Maus, die sich auf jeder Seite versteckt.

Rotraut Susanne Berner - Böngésző-memóriajáték
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Rotraut Susanne Berner - El ​libro del invierno
En ​este libro podrás ver una ciudad y sus alrededores, en los que además de casas y calles, hay muchas cosas más. Al mismo tiempo, podrás seguir con los dibujos las pequeñas aventuras que les suceden a las personas y a los animales en un día de invierno: Andrea vuelve a perder el autobús, el loro de Lena se va de excursión y, para colmo, aparece un monedero de color rojo y sin dueño...

Rotraut Susanne Berner - Tavaszi ​böngésző
A ​hideg, havas tél után itt a jó illatú, langyos tavasz. Felpezsdül az élet. Az emberek és az állatok mind a szabadba vágynak. Mennyi látnivaló akad a kertben, a parkban, az utcán vagy a piactéren! Újabb történeteket fedezhetünk fel a képekbe rejtve, és a téli részből megismert szereplőket is viszontláthatjuk. Ha elég figyelmesen böngésszük a képeket, megtudhatjuk, hogy kivel mi történt az utolsó találkozásunk óta.

Rotraut Susanne Berner - Misu ​mindenre kíváncsi
A ​nyúlfarknyi mesék Misuval folytatódnak! Misu, a főszereplő kisnyuszi olyan, mint minden kisgyerek - okos, kíváncsi, örökmozgó, néha akaratos és makacs. Nincs kedve cipőt húzni vagy szépen enni, nem akar lefeküdni, vigyázni a kistestvérére, legszívesebben egész nap tévézne. De imád az unokatestvérénél matracon aludni, az oviban a többiekkel játszani, kettesben kalandozni a papájával vagy társasozni. Az egy-két oldalas rövid történetek segítenek ráismerni a mindennapok ­nehézségeire és örömeire - gyerekeknek és szülőknek egyaránt! Korosztály: 2-5 éves

Rotraut Susanne Berner - Téli ​böngésző
Milyen ​is egy város a karácsony közeledtével? Mondjuk leginkább egy megbolydult hangyabolyra emlékeztet, lüktetve, pulzálva hagyja, hogy rohangáljanak rajta az emberek ide-oda, ajándékokért és még rengeteg fontos dologért. Az egyetlen biztos pont a lassan és nyugodtan közeledő Mikulás, aki a könyvben minden oldalon megtalálható. Azt nem áruljuk el, hogy pontosan merre, segítségül csak annyit, hogy ő most nem szánon érkezik…

Rotraut Susanne Berner - Frühlings-Wimmelbuch
Auf ​den Winter folgt der Frühling. Bei diesem schönen Wetter sind überall Menschen und Tiere unterwegs: im Garten und auf dem Bauernhof am Rand der Stadt, auf dem Marktplatz und in den Straßen, im Kaufhaus und im Park. Rotraut Susanne Berner erzählt in ihren Bildern die vielen kleinen Geschichten, die an einem solchen Tag passieren.

Rotraut Susanne Berner - Éjszakai ​böngésző
Éjszaka ​borult Nekeresdfalvára. Békésen alszik a város. Vagy mégsem? Vannak, akik nagyon is ébren vannak! A könyvtárban izgalmas éjszakai olvasás zajlik, a rendőrök egy betörőt üldöznek a városon át, mások pedig a tűzijátékra igyekeznek a parkba. Denevérek, kóborló cicák és holdfényben andalgó szerelmesek népesítik be Nekeresdfalva csendes, alvó utcáit. És ha figyelsz, talán még a halk hortyogást is meghallod a langyos, nyári éjszakában…

Rotraut Susanne Berner - Szia, ​Misu!
Nálatok ​is előfordul, hogy reggel nehezen megy a felkelés, este pedig a lefekvés? Hogy hiába pakoltok be nagyon alaposan induláskor, mégis kiderül, hogy a legfontosabb dolog maradt otthon? Hogy a gyerekek akkor játszanak a legjobban, amikor éppen ebédidő van? Most a sorozat egy rendhagyó kötettel bővült, amiben kevés szöveg, óriási képek és négy frappáns mese talált otthonra.

Rotraut Susanne Berner - Nyári ​böngésző
A ​tavasz után itt a forró nyár. Érik a meggy. Mezítláb szaladgálnak a gyerekek, és kiadós záporok frissítik fel a növényeket a rekkenő forróságban. Ebben a részben is folytatódnak a kalandok, és egyre újabb szereplőket ismerhetünk meg közelebbről. Rocraut Susanne Berner újabb játékra hív minket, mert minden képen elrejt egy kisegeret, akit nem is olyan könnyű ám megtalálni!

Rotraut Susanne Berner - Őszi ​böngésző
Tél, ​tavasz és nyár után őszbe fordul minden Nekeresdfalván. A művelődési házban Sütőtök Fesztivált tartanak, a főtéren pedig szüreti mulatságra gyűlik össze a város apraja-nagyja. Lesz itt tánc, zene, lampionos felvonulás, és átadják a szép, új óvodát is. Rotraut Susanne Berner az őszi böngészőben számtalan új történetet varázsol elénk libákról, régi ismerősökről, nászutasokról, és hazatérő, elcsatangolt háziállatokról.

Kollekciók