Ajax-loader

Steve Parker könyvei a rukkolán


Jill Bailey - Steve Parker - Az állatvilág enciklopédiája
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Steve Parker - Bob Nicholls - Dinoszauruszok bolygója
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Steve Parker - Az ​élet tudománya
Tények ​és érdekességek az élet titkairól; Több mint 100 látványos illusztráció, térkép és diagram; Átfogó tárgymutató; Ideális otthoni vagy iskolai használatra is.

Steve Parker - Mi ​van belül?
Tudod,e, ​hogyan képesek a kígyók a saját fejüknél nagyobb zsákmányt lenyelni? Hogyan szunyókálnak a denevérek fejjel lefelé csüngve anélkül, hogy lepotyognának? Miért köpdös ki a bálna annyi tengervizet, ami egy kisebb úszómedencét is teletöltene, vagy hogy miért táplálkozik úgy a tengeri csillag, hogy kihányja a saját gyomrát? Ez csak néhány az izgalmas kérdések közül, melyeket Ted Dewan és Steve Parker megválaszol ebben a könyvben. A hatásos keresztmetszetábrákon a rajzoló és a szerző egy mérnök szemével és egy karikaturista tollával fedezi fel a legkülönfélébb állatok anatómiáját és belső felépítését, a bőr- és az izomréteg alá hatolva felfedi az élőlények bonyolult belső működését. A huszonegy eredeti és szórakoztató főábra fényt vet az állatvilág rejtett csodáira, a mézelő méh mikroszkopikus fullánkjától az elefánt kétméteres ormányáig. A kisebb rajzokon az állatok belső felépítését valódi vagy képzeletbeli mechanikus szerkezetekkel hasonlíthatjuk össze. A könyv nemcsak azt tárja elénk, hogyan festenek az állatok belülről, de azt is, hogyan "működnek". Bemutatja a csiga házának leleményes architektúráját, a hatékony "futószalagot", mely lehetővé teszi, hogy a tyúk naponta tojást tojhasson, vagy a bonyolult "hangradart", melynek segítségével a denevér teljes sötétben is képes elkapni a repülő rovarokat. A lényegre törő magyarázatokban, izgalmas részletekben gazdag könyv szellemes és újszerű képet nyújt a természet bonyolult gépezeteiről.

Martyn Bramwell - Steve Parker - Kis ​növényevők
Minden ​egyes kötet az állatok egy-egy nagyobb csoportjával foglalkozik átfogóan: bemutatja élőhelyüket, termetüket, színezetüket, táplálkozási szokásaikat, szaporodásukat, viselkedésbeli sajátosságaikat, nem feledkezik meg az ökológiai és természetvédelmi kérdésekről sem.

Steve Parker - Thomas ​Edison és a villany
"A ​zseni egy százalék ihlet és kilencvenkilenc százalék veríték." Thomas Edison, korának legnagyobb feltalálója foglalta össze ezzel az egy mondattal küzdelmes, ám sikerekben gazdag élete lényegét. Szinte lehetetlen felsorolni szabadalmait, találmányait, újításait, amelyek kivétel nélkül azért készültek, hogy hasznot hajtsanak, jobbá, kényelmesebbé tegyék az ember életét. Edison adta nekünk a villanyt - és oly sok mindent, ami villanyárammal működik. Ő maga a gázlámpák korában született, és az elektromosság modern korszakát hagyta ránk örökül. Zseni volt. Egy százalék ihlet és kilencvenkilenc százalék veríték.

Steve Parker - Az ​emberi test enciklopédiája II.
Az ​emberi test II. enciklopédiája tudományos igényességgel megírt, sok érdekes információt tartalmazó, színes képekkel gazdagon illusztrált könyv. A fejezetek bepillantást nyújtanak az emberi szervezet felépítésének és működésének csodálatos világába, az élet kezdetét jelentő parányi sejttől kezdődően, a tested működéséhez nélkülözhetetlen vörös folyadékig, mely vég nélkül kering benned.

Steve Parker - A ​Föld nevű bolygó
Tények ​és érdekességek a Föld kutatásáról és éghajlatáról; Több mint 70 látványos illusztráció, térkép és diagram; Átfogó tárgymutató; Ideális otthoni vagy iskolai használatra is.

Steve Parker - Gunheads
Sergeant ​Wulfe and his armored tank company, the Gunheads, must locate and retrieve the Fortress of Arrogance, a battle tank that belonged to the legendary hero Commissar Yarrick, on the alien world of Golgoltha, and get out alive. Original.

Steve Parker - Dinoszauruszok
Mikor ​éltek a dinoszauruszok? Milyen volt az őslények kora? Miért nőttek egyre nagyobbra a növényevők? Melyik dinoszaurusz volt állandó evésre kárhoztatva? Mivel fegyverezték fel magukat a páncélos dínók? Melyik dínót tartják a legeszesebbnek? Hogyan vadászott a hírhedt Tyrannosaurus rex? Mi lehet a dínók kipusztulásának oka? Kíváncsi vagy a válaszokra? Akkor utazzunk együtt a dinoszauruszok izgalmas világában! 100 állomáson 100 kalandban lehet részed! S miközben bepillantást nyersz egy rég letűnt kor érdekfeszítő eseményeibe, különös szereplőinek életébe, a kvízkérdésekkel tesztelheted tudásodat, és kézügyességed is próbára teheted, ha megvalósítod a feladatokat.

Steve Parker - Galilei ​és a világegyetem
"És ​mégis mozog a Föld!" Ki ne ismerné Galilei híres mondását? Ám egy ilyen mondat elhangzásához a 16. századi reneszánsz fejlődő, nyiladozó világa kellett, amelyben akadtak olyan tudósok, akik kételkedni mertek az ókori bölcsek által kialakított és a katolikus egyház által támogatott geocentrikus - földközpontú - világképben. Galilei a kétkedők közé tartozott. Tudta és hirdette: A Földön minden a természet törvényeinek van alárendelve. Az ember is. A csillagok és a bolygók - tehát maga a Föld - is, amely nem a világ középpontja. És mozog. "Eppur si muove" "És mégis mozog."

Steve Parker - The ​Concise Human Body Book
Discover ​all there is to know about human anatomy in DK's latest concise visual guide to the human body. Fully updated to reflect the latest medical information, The Concise Human Body Book is illustrated throughout with colourful and comprehensive diagrams, photographs, scans, and 3D artworks, which take you right into the cells and fibres that are responsible for keeping your body ticking. The Concise Human Body Book provides full coverage of the body, function by function, system by system. In the opening chapter, colourful medical scans, illustrations, and easy-to-understand diagrams show you how the different parts of the body work together to produce a living whole. Eleven main body systems - including the skeletal system, cardiovascular system, and respiratory system - are then covered in intricate detail in the following chapters, with each section ending on common diseases and disorders that can affect that system. From bones and muscles to systems and processes, this in-depth, pocket-sized guide to the body's physical structure, chemical workings, and potential problems is the must-have reference manual for trainee medical professionals, students, or anyone interested in finding out more about how the human body works.

Steve Parker - Dinoszauruszok ​bolygója
A ​dinoszauruszok 150 millió évig uralták a Földet. E könyv bemutatja ezeknek a különleges teremtményeknek a történetét, és az is kiderül belőle, hogy mi vetett véget uralmuknak. A könyvhöz ajándék poszter jár!

Jill Bailey - Steve Parker - Növény- ​és magevők
Minden ​egyes kötet az állatok egy-egy nagyobb csoportjával foglalkozik átfogóan: bemutatja élőhelyüket, termetüket, színezetüket, táplálkozási szokásaikat, szaporodásukat, viselkedésbeli sajátosságaikat, nem feledkezik meg az ökológiai és természetvédelmi kérdésekről sem.

Rita Carter - Susan Aldridge - Martyn Page - Steve Parker - Chris Frith - The ​Human Brain Book
Combining ​the latest findings from neuroscience with new brain imaging techniques, as well as developments on infant brains, telepathy, and brain modification, this new edition of DK's The Human Brain Book covers brain anatomy, function, and disorders in unprecedented detail. With its unique 22-page atlas, illustrated with MRI scans, and an interactive DVD, The Human Brain Book is a perfect resource for families, students, or anyone interested in human biology, anatomy, and neuroscience.

Steve Parker - Brian Williams - Kérdések ​és válaszok enciklopédiája
Válaszok ​több mint 1300 izgalmas kérdésre. Hány ember lépett eddig a Holdra? Miért vannak időzónák? Hogyan erősödött Róma birodalommá? Melyik rovar repül a leggyorsabban? Miért különbözik a hajunk színe? Hol van a Tiltott Város? Milyen gyorsan terjed a fény? Ki volt az a távolugró, aki ámulatba ejtette a világot? Ezekre és még sok más kérdésre kaphatunk választ ebben a kötetben. Minden fejezet érdekesebbnél érdekesebb információkat tár az olvasó elé bolygónkról, a végtelen univerzumról, a világtörténelemről, az emberi testről és még számos más témáról. Minden oldalon izgalmas tudnivalókkal, sorsfordító évszámokról, fontos emberekről szóló érdekfeszítő adatokat tartalmazó válaszok segítik a tanulást. Ne is habozzunk tovább! Lehet kérdezni!

Colin McCarthy - David Burnie - Barry Clarke - Laurence Mound - Steve Parker - Az ​állatok világa
A ​gazdagon illusztrált kötet az állatok fejlődéstörténetét, testfelépítését, életmódját és élőhelyeit mutatja be. A hat nagy részre tagolódó könyvben (Halak, Kétéltűek, Hüllők, Rovarok, Madarak, Emlősök) szakszerű, mégis közérthető nyelven minden alapvető tudnivalót megtalálunk a számtalan érdekességet tartogató állatvilágról. Több mint 1500 lenyűgözően szép, színes felvétel, tömör, érthető és szakszerű magyarázatok, jól áttekinthető táblázatok, illusztrációk és kereszthivatkozások.

Steve Parker - Dinosaurs
Dinosaurs ​ruled the world for more than 100 million years. This book traces the origin of the dinosaurs, identifying different dinosaur groups, their physical characteristics, how they lived and what they ate.

Steve Parker - Charles ​Darwin és az evolúció
"Korábbi ​meggyőződésemmel ellentétben - olyan ez, mintha gyilkosságot vallanék be - most már szinte biztos vagyok benne, hogy a fajok idővel megváltozhatnak." Charles Darwin a múlt század közepén írta le ezt a ma már természetesnek ható, ám akkoriban megdöbbentő, sőt felháborítóan "eretnek" megállapítást. Híres műve, A fajok eredete megrengette a világot, hiszen a Biblia tanításaival szállt szembe, s egy lelkész "Anglia legveszedelmesebb emberének" nevezte a tudóst. Ám Darwin az evolúció elméletével, a természetes és nemi kiválasztás elvével bebizonyította igazát. A fajok ugyanis idővel valóban megváltozhatnak.

Steve Parker - Elektromosság
Ismerjük ​meg az elektromosság csodálatos történetét a legősibb felfedezésektől az életünket megváltoztató legújabb találmányokig Hogyan emelhet fel a borostyándarab egy tollpihét? – Miért tették ki magukat áramütésnek a hajdani tudósok? – Hogyan működik a villámhárító? – Hogyan szállítja az elektromosság a képet és a hangot óceánon, világűrön át? Ezekre a kérdésekre és még sok másikra is megvan a válasz ebben a lebilincselően új szemléletű elektromosság- történetben. Eredeti eszközökről, kísérletekről készült pompás, színes felvételek és térbeli modellek keltik életre a világunkat megváltoztató eszközöket és a friss szemmel nézve ma is hihetetlennek tetsző fölfedezéseket. A Szemtanú tudomány sorozat az ősidőktől napjainkig követi nyomon a természettudomány történetét.

Steve Parker - A ​hal
Pillantson ​bele a halak csodálatos világába. Trópusi halak, angolnák, csikóhalak és számtalan más hl gyönyörű, élethű képei segítik, hogy szemtanúi lehessünk a halak életének, kiismerjük viselkedésüket és fennmaradásuk fortélyait. FIGYELJE MEG, - a pirája (sic!) baljós állkapcsát - ahogy a sünhal felfújja magát - hogyan úszik a macskacápa - a halpikkely növekedési gyűrűit - hogy nézett ki egy hal 400 millió évvel ezelőtt - milyen egy hal lábakkal. ISMERJE MEG, - miért gyűlnek rajba a halak - miért vannak háton úszó halak - hogyan szúr a tövises rája - melyik hal hímjei "szülnek" - hogyan építi a hím tüskés pikó a fészkét - miért kell a halaknak víz a légzéshez. FEDEZZE FEL, -miért kénytelen állandóan úszni a cápa - hogyan mér ellenfelére elektromos áramütést a rája - mire valók a hamis szemfoltok - hogyan lő a lövőhal.

Steve Parker - Az ​emberi test
Fedezzük ​fel az emberi test csudálatos világát; a csontváztól az életműködéseket végző piciny sejtek milliárdjáig! Tartalom: -Az emberi test -Isten képmása -A megismerés -Test a mikroszkóp alatt -A csontrendszer -A csontok belseje -Az ízületek -A test izmai -A mozgás -A lélegzés -A tüdő belseje -A szív -A vérkeringés -A vér -A táplálkozás és az emésztés -A gyomor, a máj és a belek -A salakanyagok ürítése -A szervezet kémiája -Férfiak és nők -Az új élet -Az újszülött -Fejlődés és növekedés -A bőr és a tapintás -A szem és a látás -A fül és a hallás -Az ízek és a szagok -Az idegrendszer -Az agyvelő -Az agy belseje -Tárgymutató

Steve Parker - Orvoslás
Ismerjük ​meg az orvostudomány több ezer éves történetének gyógyító és életmentő felfedezéseit, eszközeit és módszereit Miért hitték régen, hogy a koponyába fúrt lyuk enyhíti a fejfájást? Hogyan vágták le a kudarcot vallott orvosok kezét az ókori Babilonban? Milyen volt egy műfogsor az ókori Rómában? Hogyan zajlott le egy 19. századi kéjgáz-parti? Hogyan amputáltak akkor, amikor még nem ismerték az altatásos műtéteket? Mire való a defibrillátor? Mi történik egy mikrosebészeti műtét során? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre ad választ a Szemtanú sorozat legújabb, Orvoslás című kötete. A gyógyítás történetét az ókortól napjainkig bemutató, pazar fényképekkel illusztrált kötetet a biológia, az orvostudomány és a tudománytörténet iránt érdeklődők egyaránt élvezettel forgathatják.

Steve Parker - Őslények ​enciklopédiája
A ​dinoszauruszok ugyan kihaltak, de emlékezetünkben tovább élnek. A róluk szóló újabb tudományos felismerések folyamatos kihívást jelentenek. Elbűvölnek minket, miközben álmaink egyre inkább valósággá válnak. A kötettel az olvasó utazást tehet a sárkánygyíkok világába. A húsevőktől a tojásrakókig lépésről lépésre nyújt segítséget a mintegy 500 különleges teremtmény meghatározásában: hogyan néztek ki, mit ettek, hogyan éltek és küzdöttek, hol éltek és haltak meg? A legújabb felfedezéseket és adatokat, a legkorábbi ősmaradványok leírását tartalmazó könyv ugyanolyan közérthető, újszerű és egyedülálló, mint maguk a dinoszauruszok.

Steve Parker - T-Rex
-Miért ​nem barangolhatta be a földtekét a T-rex? -Milyen gyorsan futott a Tyrannosaurus rex? -Melyik ma élő állat nagyobb nála? -Mennyi esze lehetett a T-rexnek? -Mekkora növényevők kerültek az étlapjára? -Miért gyűlt meg a baja a T-rexnek a Triceratopsszal? -Mitől látott olyan jól a dinók királya? -Miképp úszhatta meg a T-rex támadását a Parasaurolophus? -Miért „mosolyoghatott” mindig teljes fogsorral a T-rex? -Hogyan maradnak fenn évmilliók során az őslények maradványai? Kíváncsi vagy a válaszokra? Akkor utazunk együtt a T-rex izgalmas világában! 100 állomáson 100 kalandban lehet részed! S miközben bepillantást nyersz az őslények különleges világába, és megismerkedsz a dinoszauruszok korának érdekes állataival, még kvízkérdésekkel tesztelheted tudásodat.

Steve Parker - Isaac ​Newton és a gravitáció
"Én ​azért láttam messzebbre, mert óriások vállán álltam." Így összegezte hatalmas életművét Isaac Newton. Kik voltak az "óriások"? Galilei, Kepler, Decartes... Munkásságuk hatására, a 17. századi tudományos forradalom légkörében alkotta meg Newton három mozgástörvényét, a folyadékok áramlásáról, a holdak, bolygók mozgásáról vallott elméletét - és az egyetemes gravitáció törvényét, amellyel örökre fölírta nevét a tudomány aranylapjaira. "Óriások vállán" állt. Óriás volt ő maga is.

Steve Lyons - Steve Parker - Mitchel Scanlon - Imperial ​Guard Omnibus 1.
Omnibus ​edition collecting the novels, Fifteen Hours, Death World and Rebel Winter from the popular Warhammer 40,000 Imperial Guard series.

Steve Parker - Repülés
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

David Annandale - Braden Campbell - Andy Chambers - Andy Clark - Ben Counter - Justin D. Hill - Nick Kyme - Steve Parker - Anthony Reynolds - Ian St. Martin - Gav Thorpe - Chris Wraight - Deathwatch: ​The Omnibus
The ​Deathwatch are the elite. Recruited from numerous Space Marine Chapters, their mission is simple: exterminate any xenos threat to the Imperium. Assembled into kill-teams, the Deathwatch are expert alien hunters, equipped to undertake any mission in any environment. None are as dedicated or as skilled in the brutal art of alien annihilation. This action-packed omnibus contains three full novels written by Steve Parker, Ian St Martin and Justin D Hill, along with a dozen of the best short stories ever written about the Imperium’s premier xenos hunters.

Steve Parker - Steve Lyons - Mitchel Scanlon - Shield ​of the Emperor
The ​Astra Militarum is the largest body of fighting men and women in the galaxy. Drawn from the myriad planets of the Imperium, it is the solemn duty of these grim soldiers to fight the wars of the Immortal Emperor against the many enemies that threaten the very existence of humanity. With incredible manpower, and supported by massive battle tanks and hordes of priests, clerks and engineers, it is an indomitable war machine, the Shield of the Emperor. This omnibus contains three novels and three short stories, each telling of some of the many battles fought by the Astra Militarum in defence of humanity.

Susanna Van Rose - Miranda Macquitty - Steve Parker - Theresa Greenaway - Élőhelyek
A ​Föld, az óceán, a tengerpart, tavak és folyók, a dzsungel, a sivatag A színpompás képekkel illusztrált kötet bolygónk főbb élőhelyeit, azok állat- és növényvilágát mutatja be. A hat nagyobb részre tagolódó könyv (A Föld, Az óceán, A tengerpart, Tavak és folyók, A dzsungel, A sivatag) szerzői szakszerű, mégis közérthető nyelven mutatják be Földünk lenyűgözően gazdag élővilágát. • Több mint 1500 gyönyörű, színes felvétel • Átfogó, szakszerű, mégis közérthető magyarázatok • Jól áttekinthető térképek, grafikonok és kereszthivatkozások 376 oldal, színes fotókkal, keménytáblás

Steve Parker - Az ​emberi test - Képes atlasz testünk felépítéséről, működéséről és betegségeiről
Eddig ​nem tapasztalt részletességgel tanulmányozhatjuk az emberi szervezetet a sok száz eredeti, háromdimenziós kép segítségével. Megismerhetjük a szervezet működési rendellenességeit és azok okát. A könyv részletesen tárgyalja a leggyakoribb betegségeket, szervrendszerek szerint csoportosítva azokat. A különleges DVD-melléklet lehetővé teszi, hogy a számítógépen lebilincselő animációk segítségével értsük meg még jobban testünk működését.

Kollekciók