Ajax-loader

Peter Sheldon könyvei a rukkolán


Peter Sheldon - Elnöki ​szeretők uralma
Ha ​egy miniszterelnök vagy a legnagyobb ellenzéki párt elnöke szeretőket tart magánügy, ám az már közügy ha a szép hölgyek képében riszáló kis ördögök intrikálnak és az ország dolgaiba is beleszólnak. Nem árt, ha regényhőseink példájából okulnak mindazok, akik magukra ismernek.

Peter Sheldon - A ​rászedett Nagy Ő elhallgatott titkai
A ​történet egy része Noszály ismerőseinek, barátainak, csajainak elmondásán, a róla gyűjtött információkon és összehordott pletykákon alapul, a többi - ezt mindig külön is jelzem - az írói fantázia műve.

Peter Sheldon - Budai milliárdosok IV.
A kötet egy képzeletbeli történeten keresztül mutatja be azt a sok fondorlatot és gátlástalanságot, amelyek a milliárdok születéséhez vezettek.

Peter Sheldon - Világösszeesküvés?
Teljesen ​megőrültem, hogy azt hittem, itt az igazság pillanata, s ilyen könyvet mertem írni. Egyik főhősöm András, a bankár, a világ urainak kiválasztottja lesz, míg Niki, a szerelme épp az ő rejtélyes világszervezetük titkait kutatja. Nem vagyok normális, hogy hősömet Orbán Viktor nyomára engedtem bukkanni, és sejtetni engedtem, hogy Németh Miklós sem véletlenül kapta az EBRD-nél alelnöki állását, és valami titok lappan körülöttük. Esküszöm elment az eszem, hogy megengedtem hősömnek, hogy a sajtóban leleplezze Európa elképesztő méretű lehallgatását és az azt írányító céget, az NSA-t. Hagytam, hogy Niki egy világ-összeesküvésre gyanakodjon. Barátjának, Andrásnak is választania kell: vagy egy lesz a világ urai közül, vagy a boldog szerelmes. Kezdem azt hinni, hogy hiányzik egy kerekem, mert jómagam is beléptem ebbe a regényvilágba, hogy optimistaként cáfolni próbáljam: nincs világ-összeesküvés, mindenki megtalálhatja a maga szerelmét, az élet értelmét. E kötet nem feltétlenül a rendszer, csak a pénzhajszolás ellen lázít. Egy emberközpontúbb világ érdekében emel szót. Elgondolkoztatva, szórakoztatva - hátborzongató tényekkel, sok izgalommal..

Peter Sheldon - Összeesküvés ​az ország megtisztulásáért
A ​kötet a Budai milliárdosok I. és II. részének folytatása, András és felesége, Szöszi életének további alakulása.

Peter Sheldon - Budai ​milliárdosok élethalálharca
"Ez ​a kötet az ezredforduló tájékán abbamaradt Budai milliárdosok sorozat befejező része. A tisztelt olvasó talán emlékszik rá, hogyan kezdődött. A nyolcvanas évek közepe táján induló történet elején egy képzeletbeli milliomos klub alakítását javasoltam. Azt reméltem, hogy ennek minél nagyobb számban olvasóim is tagjai lehetnek, s ehhez adtam sok ötletet. Sajnos, azok a milliomosjelöltek, ahogy a nagy többség, nem vitték sokra, elszegényedtek, mint az ország lakossága, s csak egy igen kis csoport lett milliárdos, gazdag, nagyon gazdag. A képzeletbeli klubot, sajnálattal, ezennel feloszlatom, mert ma inkább a kisemmizettek klubja elnevezés illene rájuk..." (Peter Sheldon)

Peter Sheldon - A ​budai milliárdosok titkos szerelmei
Ha ​ön prűd, máris tegye le ezt a könyvet, mert ebben a kötetben a Budai milliárdosok sorozat leggazdagabb főhőseinek magánéletéről, nem éppen hétköznapi szexuális kicsapongásairól olvashatnak. Az inkább nevettető, mint megbotránkoztató történet egy tiszta szívű szerelmes lány, a korábbi kötetből megismert Niki sorsán és hihetetlen karrierjén át enged bepillantást a milliárdos világ néhány kulisszatitkába.

Peter Sheldon - Millenniumi ​milliárdosok
Amikor ​Ön kezébe veszi ezt a könyvet, a kötet egyik főszereplője, Dr. Sakál, akit méltán nevezhetnénk Zemplényi II-nek, már menekül, állítólag Antiqua szigetén próbál meghúzódni és állampolgárságot vásárolni. A millénnium két évének többi milliárdosa is reszkethet, izgulhat egy kicsit. Van miért aggódniuk.Ez a könyv kicsit a Budai milliárdosokhoz is kapcsolódik, feltűnik benne a korábbi kötetek néhány fontosabb szereplője, de egy teljesen más történet. A rendszerváltás időszakában történt lenyúlások, a volt pártállami vagyon szétrablása kismiska ahhoz képest, ami tíz évvel később; napjainkban történik. Történetünk természetesen kitalált, annak ellenére; hogy egyes szereplői fogcsikorgatva ismerhetnek magukra. Néhányan, a saját nevükön szerepelnek, ők már megszokták az irigyeket, a rendőrség molesztálását az ellenük folytatott támadásokat. A talán túl sok valóságelem ellenére sem dokumentumregény ez igazából. Vegye úgy a Tisztelt Olvasó, hogy csak egy fiction. Mintha az egész egy, a Kárpát-medencében található másik Magyarországról és túlságosan meggazdagodott elit polgárairól szólna: Így természetesen a könyvbeli Fidesz sem az igazi Fidesz és a kormány sem az. Tehát ezúton kérjük az esetleg magukra ismerőket; ne vegyék magukra...

Peter Sheldon - A ​rendszerváltás fantomjai
A ​tartalomból: Mit csinált Brezsnyev Pesten az embernagyságú Misa-mackóval? Szétlőtt veséje, vagy az Afganisztánban szerzett kór végzett Andropovval? Miért ette meg Kádár Ceausescu levesét, s miért tátogott Brezsnyevnek? A genfi erdei sétán ásta meg Gorbacsov a kommunizmus sírját? Milyen trükkös módon lett Németh Miklósból KB-titkár majd miniszterelnök? Ki fedezte fel és milyen fondorlattal segítette hatalomra Antall Józsefet?

Peter Sheldon - A ​rendszerváltás feketekönyve
Soha ​ennyi megalkuvást, árulást, sztárrá lett és gyorsan süllyesztőbe került politikust még nem szült a történelem. Csak kevesen tudták, mi történik valójában a színfalak mögött. Fényt derít erre sok dokumentum, visszaemlékezés és időnként hátborzongató krimiként leleplezi a rendszerváltás időszakának titkait, sandaságait.

Peter Sheldon - Támadás ​az OTP ellen
A ​szerző belecsöppent a tavaly májustól augusztusig tartó tőzsdei háborúba, s felfedezte, bizonyos nyugati pénzügyi csoportok módszeresen le akarják törni az OTP Bank árfolyamát, hogy bagóért felvásárolhassák. Beleásta magát a témába, ő is játszott, elemezte a katasztrófális zuhanásokat. Felfedezte, hogy színre lépett Magyarország leggazdagabb embere, Mihail Rahimkulov és százmilliárd forintnyi folyamatos felvásárlással jól megtáncoltatta a felfuvalkodott amerikai pénzmogulokat. Mielőtt azt gondolnák, hogy a szerző egy unalmas pénzügyi, tőzsdei könyvet írt, meg kell nyugtatnom Önöket: tévednek. Most jön csak a java! Valahogy megtalálták az interneten azok az ügynökségek, amelyek különleges szépségű, nyelveket beszélő menyasszonyokat ajánlanak. Több szentpétervári szuperhölgy is felkínálta magát a hírhálón fényképet, s persze hozzávetőleges vagyonkimutatást is kérve, házasság céljából. Az író helyett belevágott a barátja és jól bevásárolt. Az ő tapasztalatait és a felkínálkozó Jekatyerina történetét gyúrta egybe azzal, hogy a szüzesség remek biznisz napjainkban! Ha még mindig nem elég érdekes, jöhet egy újabb történetvonulat. Egy 56-os emigráns megírná Az Év könyvét. Hozzákezd, és nemcsak bepötyögi a komputerébe, hanem a valóságban is megrendezi a kiagyalt borzalmat. Elég, ha előzetesen csak a könyve alcímét írom ide: "Vérfürdő október 23-án, 1956 ötvenéves jubileumán!" Ennek is van valós alapja, s csak egy hajszálon múlott...

Peter Sheldon - A ​Michelangelo-kód
Két ​brazil orvos és egy amatőr művészettörténész úgy hiszi, felfedezték, hogy Michelangelo a Sixtusi-kápolna mennyezetén az ember anatómiai ábráját rejtette el. A mintegy 500 évvel ezelőtt befejezett, világos színekkel festett freskók a Vatikán híres kápolnájában a világ egyik legnagyszerűbb művészeti teljesítményének tekinthető. A freskók bibliai történeteket ábrázolnak, például "Ádám teremtését". Ám Gilson Barreto és Marcelo de Oliviera úgy hiszik, hogy Michelangelo a 38 tábla között 34-en elszórta, az ember anatómiájáról szóló tudását. (hirado.hu) A Da Vinci-kód kutatói felfedeznek egy még rejtélyesebb kódot. Ha ember szerzi meg, bármi lehet: hatalmasság, gyógyító, vagy elmebeteg...

Peter Sheldon - A ​helytartó
Kik ​állhatnak a maffiaháború, az olajháború, az olajbukik és a sokféle korrupció hátterében? Ki adóztatja meg a magyar keresztapákat? A közélet gazemberei és sok érdekesség a szociál-liberális kormányzás négy éves időszakából a FIDESZ győzelméig.

Peter Sheldon - A ​maffia helytartója
Tisztelt ​Olvasó! Most másfajta előszót kell írnunk Önnek. Ez a könyv is - éppúgy, mint az előző - azzal, hogy Ön megvette és kinyitotta, tagságot biztosít Ön és tisztelt családja számára az MC-ben, a képzeletbeli Milliomos Clubban. A Budai milliárdosok III. kötete, A maffia helytartója egy másfajta, sokkal kegyetlenebb világba, a maffiakorszakba és ennek főszereplői körébe kalauzolja el Önöket. MC-tagságával Ön is végighallgathatja, mit mesélnek, miről sztoriznak egymás között az ott ülő milliárdos, milliomos urak a tőlük szinte semmiben sem különböző keresztapákkal, maffiafőnökökkel. Tulajdonképpen nincs semmi különbség közöttük, mert ma már az előbbiek és az utóbbiak is egyaránt jól fésült, öltönyös üzletemberek. Képzeletben Önök is ott ülhetnek közöttük, hallgathatják azt, amit egymásról és magunkról elmondanak, elpletykálnak. Jópofáskodva, sztorizva, ahogy maguk között szokás. Felszabadultan, félretéve a nagyember-pózt, megmutatva a hétköznapi, gyarló emberi arcot... (Részlet Peter Sheldon előszavából)

Peter Sheldon - Budai ​milliárdosok I-II.
A ​kötet egy képzeletbeli történeten keresztül mutatja be azt a sok fondorlatot és gátlástalanságot, amelyek a milliárdok születéséhez vezettek.

Peter Sheldon - A ​helytartó és a magyar maffiavilág
Ez ​a könyv is, éppúgy, mint az előző, azzal, hogy Ön megvette és kinyitotta, tagságot biztosít Ön és tisztelt családja számára az MC-ben, a képzeletbeli Milliomos Clubban. A Budai milliárdosok II. része egy kegyetlen világba, a maffiakorszakba és ennek főszereplői körébe kalauzolja el Önöket. MC-tagságával Ön is végighallgathatja, mit mesélnek, miről pletykálkodnak az ott ülő milliárdos, milliomos urak a tőlük szinte semmiben sem különböző keresztapákkal, maffiafőnökökkel. Nincs is különbség közöttük, mert ma már az előbbiek és az utóbbiak is egyaránt jól fésült öltönyös üzletemberek. Képzeletben Önök is ott ülhetnek közöttük, hallgathatják azt, amit egymásról és magukról elmondanak. Jópofáskodva, sztorizva, ahogy az itt szokás. Felszabadultan, félretéve a nagyemberpózt, megmutatva a hétköznapi, gyarló emberi arcot.

Peter Sheldon - Budai ​milliárdosok
A ​történet kitalált, a fantázia mûve, de a pletykák, amelyekből a regény táplálkozik, valahol, valamikor a közelmúltban hallhatóak voltak Magyarországon.

Peter Sheldon - A ​drogbárók ügyvédje
Alexander ​Shulgin kutató-vegyész - a meszkalin és az Extasy felfedezője - szintén vegyész feleségével előbb a PIHKAL: Chemical Love Story című könyvében, majd a folytatásában, a TIHKAL-ban háromszáznál is több drog előállítására alkalmas pszichoaktív vegyület leírását hozta nyilvánosságra. Az eredetileg a tudományos köröknek szánt kutatási eredmények a bűnüldözők és a hagyományos kábítószereket előállítók számára is fenyegetővé váltak. Ez utóbbiak drog-konferencián kívánnak dönteni: háborút indítsanak-e ellene vagy felkarolják?

Peter Sheldon - Cími Ferenc - Titkos ​Öböl-háborúnk
Kötetünk ​az Öböl-háború, a Sivatagi Vihar hadművelet előtti időszaktól az újabb, Irak elleni háború végéig követi az ennek hátterében zajló, Magyarországot is érintő titkosszolgálati és katonai kémelhárítási akciókat. Fogalmazhatnánk úgy is: három ilyen műveletbe keveredtünk bele. Ezek álcázott bemutatása lehetőséget ad arra is, hogy bemutassuk azt a gyors fejlődést, ami végbement az elhárítók munkája során.

Peter Sheldon - Maffiózók ​kézikönyve
Mit ​oktatnak a milliárdosok titkos egyetemén, ami a terroristákat és a titkosszolgálatokat is érdekli? 100 meggazdagodási, pénzszerzési, pénzmosási, adócsalási, üzlettárskisemmizési, bankdosztogatási, tenderezési, csempészési, palimadár fogási trükk, valamint többféle piramisjáték, prostitúciós üzlet, privatizációs rablás, állami- és magánszélhámosság (know-how, szabadalom) zseniális ötlete és az ezek elleni védekezési módszer - ingyen. Aki megismeri ezeket, rájöhet arra is, hogyan lehet védekezni ellenük!

Peter Sheldon - A ​magyar jövő feketekönyve
A ​huszonegyedik században játszódó akcióregényben a magyar jobboldali radikális, szélsőséges antiglobalisták összes rémálma egyszerre valósul meg: Magyarország megszűnt, a kapitalista finánctőke által adósrabszolgaságba kényszerített magyarokat Ázsiába telepítik ki és az országot a szomszédos népek, szlovákok, románok és szerbek, valamint a világuralomra törő, némi szemforgatással csak "Istennépének" elnevezett zsidók és kíniak foglalják el. A magyar jövő egyetlen reménye, Sir William, azaz Szili Vili, aki egyedül veszi fel a harcot a "szép új világban"... A szerző megszokott, a szövevényes történetmesélést explicit szexualitással ötvöző stílusa mellé ezúttal megdöbbentően heves és nyers idegengyűlölet társul.

Peter Sheldon - Hatalomfosztás
Ha ​sci-fi lenne, bizonyára ilyesmiket írnának róla: Los Angeles Times: Hátborzongató, izgalmas, lebilincselő. Hála Istennek, a valóságban ilyesmi nem fordulhat elő. Ez csak egy sci-fi. Washington Post: Semmiféle támadás nem fenyegetheti a mi világunkat! A szerző csak felhívja a figyelmet az agymanipulálással folytatott kísérletek veszélyeire. Wall Street Journal: Még hogy igazságtalan a pénzrendszer? A bankok a betéteik tízszeresét adják ki hitelként? A FED-et átadnák az USA népének? Ez rossz tréfa csupán! Independent: Valami alapja mégis csak lehet, ha annyi titkos kutatás folyik. Az is tény, hogy egy kis csoport túlgazdagodott, de ez még nem vezethet elmeháborúhoz. Pravda: Nem hiszem, hogy mi állunk a háttérben, de az orosz tudomány képes lenne rá, hogy elsöpörje pökhendi ellenfeleit. Kár, hogy Sheldon védi a gazembereket!

Peter Sheldon - Titkos ​összefogás Orbán Viktor győzelméért
Az ​Oxfordba, Yale, Harvard és Georgetown egyetemekre kiküldött külföldi ösztöndíjasok diákszállásait lehallgatják, hogy évtizedekkel később a közülük fontos posztokra kerülő vezetőket a politikai zsarolás fegyverével kordában tarthassák, félre állíthassák. Ez vár egykori Fidesz-diákokra is a tavalyi győzelem után. Egy egyre szélesebb körben, itthon és az emigrációban is szerveződő hazáját szerető nemzeti összefogás alakul, amelynek az a célja, hogy a politikai zsarolásoknak véget vessen, és összefogja a jobboldalt a 2010-es választásokon megdöntse a húsz éve tartó káros, országot tönkre tevő neoliberális hatalmat.

Peter Sheldon - A ​rendszerváltozás titkos paktumai
2004 ​május elsején, Magyarország teljes jogú EU-taggá válásának napján néhány párt, szervezet képviseli, politikusok, történészek és újságfőszerkesztők alulról jövő kezdeményezésként megalakították a Rendszerváltozást Vizsgáló Független Történelmi Bizottságot, hogy nagyító alá vegye az ország 1988-1991 közti időszakának háttéreseményeit. Felkutassa mindazokat a paktumokat, titkos megállapodásokat, legendákat, amelyek magyarázatot adhatnak az elmúlt 15 év alatt bekövetkezett eseményekre, változásokra és ismert történések mögöttes dolgaira.

Peter Sheldon - Befuccsolt ​terror
Egy ​magányos al-Kaida-ügynök Budapesten választott célpontot. Fejenként 5 millió $. Vajon melyiknek a barátja jöhetett Pestre? Kitaláció-e csupán, vagy tényleg robbantani akart? De Gaulle elnök merénylőjének utóda az utolsó percig nem adja fel...

Drábik János - Peter Sheldon - Önvédelem ​a migránsok és az EU-kalifátus ellen
Az ​Európai Uniót úgy hozták létre, mintha egy "lassú államcsíny" lett volna. (Ma már sokan úgy tartják, hogy a történelem leglátványosabb államcsínye.) Az Unió létrehozását úgy tervezték, hogy fokozatosan kiszorítják a demokratikus struktúrákat és folyamatokat. A nemzetállamokat megillető szuverén jogköröket úgy adták át fokozatosan a brüsszeli bürokráciának, hogy nyilvánosan soha nem beszéltek róla, és az 500 millió európait kész helyzet elé állították. Még az uniós vezetők nagy része sem tudja, hogy az EU már jó ideje átalakulóban van, s a migrációs invázió csak megerősíti, hogy EURÁBIÁ-vá alakul át. E kötet rendkívüli időszakban, a migránsinvázióval és az ellene történő védekezéssel párhuzamosan született. Sok irányból is feltárja azokat az okokat, amelyek az EU nem is olyan távoli, három részre szakadásához vezetnek. Tudnunk kell, mi a jövőnk, ki a mellettünk kitartó társunk, kinek a csatlakozására számíthatunk, ha összefogásra lesz szükség, s akár még küzdenünk, talán harcolnunk is kell a nemzeti államokból álló, két tenger által is mosott Új Európánk megszületéséért. A kötetben olvasható két ajándék írás: - A kormánybuktatás kézikönyve I. - A kormánybuktatás kézikönyve II.

Drábik János - Peter Sheldon - Hazugság, ​hogy Obama elkergeti Orbán Viktort!
Támadás ​kívülről, belülről, minden irányból a magyarok ellen.

Kollekciók