Ajax-loader

John Lennon könyvei a rukkolán


John Lennon - Boldog ​karácsonyt
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

John Lennon - Paul McCartney - George Harrison - Ringo Starr - Beatles album 3.
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg.

John Lennon - Paul McCartney - Yesterday
Hősök, ​szupersztárok, mérföldkövek az emberi kultúrtörténet útján. Most 200 összegyűjtött dalszöveget - verset - adunk közre magyarul és angolul. Nyelvgyakorlók és zenekedvelők! Olvassák a nevezetes szövegeket úgy, hogy közben szól a Beatles zenéje.

John Lennon - John ​Lennon saját szavaival
Tizenkét ​éves korom körül azt gondoltam magamról, hogy zseni vagyok, csak senki nem veszi észre. Halétezik ez a zseni dolog, akkor én biztosan az vagyok, ha nem, bánom is én. Az én zenei felfogásom és George-é a legelső liverpooli napok óta különbözött Paulétól. Az Egy nehéz nap éjszakája felvétele alatt tablettákat szedtem, ami keményebb narkó a fűnél. Akkor kaptam rá a gyógyszerekre, amikor... 17 éves koromban zenész lettem." "Hamburgban csak tablettákkal tudtuk a nyolcórás éjszakai zenélést túlélni. A Beatles turnék olyanok voltak, mint Fellini filmje, a Satyricon. Legalábbis ilyen képzetünk volt róla. Úgy számítottuk, hogy meg tudjuk csinálni, hiszen négyen voltunk. Egyikünk sem boldogult volna egyedül, mert Paul nem volt elég bika, én nem voltam elég jó fej a csajok számára, George túl csendes, Ringo pedig csak dobos. A Beatles Brian halála után bomlott fel. Yokóval tényleg először éltem át igazi szerelmet. Eleinte szellemi vonzalom volt, de aztán megtörtént fizikailag is. Az Imagine őszinte állásfoglalás. A Working Class Hero csokoládé bevonattal. Igyekeztem a gyerekek szempontjából gondolni rá. Attól azért tartok, hogy egy napon odalép hozzám valami elmebajos, és Isten tudja, mi történik majd... Amerikában az ember soha nem tudhatja. Itt rohangálnak körülöttünk fegyverrel a kézben, mint megannyi cowboy. Azt hiszik, a fegyver a karjuk meghosszabbítására szolgál. Remélem, Yoko előtt halok meg, mert ha Yoko halna meg, nem tudom, hogyan élném túl. Nem tudnám folytatni." John Lennon

John Lennon - Kövér ​dudor Eric Hearble fején
Kétnyelvű ​kiadás Az szorzóról 1940 októver 9-én születtem, milalatt, úgy hiszem a nárcik még gombászta minket Madalf Heatlump ( Hadolf Hiddel) vezetésével, akinek csak egy volt. De nem találta el. Különcféle iskolákba jártam Lillípoodon. De még így sem kergültem el nagynénéim tárogatásával. Az elkiadósodott Beatles tagjaként az én valamint (P., G és R9 lemezei mókásabbnak tűnhetnek mint ez a könyv, de legjobb dudádom szerint ez a könyv a legkarcagtatóbb novillagyűjtemény, amit valaha olvadtam. Az ég legyen hozzánk cirkalmas.

John Lennon - In ​His Own Write
_About ​The Awful_ I was bored on the 9th of Octover 1940 when, I believe, the Nasties were still booming us led by Madolf Heatlump (who only had one). Anyway they didn't get me. I attended to varicous schools in Liddypol. And still didn't pass -- much to my Aunties supplies. As a member of the most publified Beatles my (P, G, and R's) records might seem funnier to some of you than this book, but as far as I'm conceived this correction of short writty is the most wonderfoul larf I've every ready. God help and breed you all.

John Lennon - John ​Lennon levelei és feljegyzései
John ​Lennon nagy levelező és alkalmi firkász hírében állt. Üres idejében, akár a stúdiók várószobáiban, papírra vetette hirtelen jött gondolatait, és szenvedélyesen levelezett mindenkivel: a zenei világból, az éjszakai életből sokakkal, no meg a szerelmekkel és a hatóságokkal. Hunter Davies, az egyetlen autorizált Beatles-biográfia szerzője fáradságos munkával egybegyűjtötte e leveleket, melyeket ezúttal a gyűjtőkön kívül a mindig zárkózott Yoko Ono bocsátott a rendelkezésére. A kötet számos, eddig publikálatlan fotót és rajzot is tartalmaz majd, igazi csemege az idei 50 éves Beatles-évfordulóra!

Kollekciók