Ajax-loader

Pam Brown könyvei a rukkolán


Faith Hines - Pam Brown - Murphy ​(kis)asszony törvénykönyve
Senki ​sem tájékoztatja a nőket a házassággal rájuk zúduló követelmények mindegyikéről. Úgy képzelik, egy szakácskönyvvel, dr. Spockkal és egy jó szexkézikönyvvel elboldogulnak. Pedig ezek közül egy sem foglalkozik haldokló házinyulakkal, benyomott babaszemekkel, macitól eldugaszolt vécékkel és a zongorába hintett rizzsel... És a házimunka, a gyermeknevelés csak egyik terepe a mai nőnek, amelyen bizonyítania kell rátermettségét. S amelyen ki kell védenie Murphy törvényének konok, mindennapos érvényesülését! A szellemes aforizmagyűjtemény nem csupán folytatása vagy kiegészítése a klasszikussá vált alapműnek. A nők immár azzal is bizonyítják egyenjogúságukat a férfinemnek, hogy saját törvénykönyvet alkottak. Murphy (kis)asszony törvénykönyve azt tanítja, hogy az ezer alakban körülöttünk ólálkodó galiba (dzsinn) a nőket sem kíméli. Hiszen - hogy csak egyet idézzünk a törvénykönyvből - "Az igazán csinos cipőket olyan nőknek tervezik, akiknek csak négy lábujjuk van"...

Pam Brown - Kisbaba a családban
Ez a parányi könyvecske minden alkalmak legfontosabbikát hivatott megünnepelni- egy kisbaba világrajövetelét. Semmi sem lehet ily földrengető, ily felfoghatatlan és ily szeretetteljes esemény. Az élet immár soha többé nem lesz ugyanolyan! Könyvünk erről a nagyon különleges alkalomról emlékezik meg. Ideális ajándék hát mindenkinek a "Sok szerencsét!" ,az " Isten éltessen!" és a "Legyen boldog életed minden perce!" helyett.

Pam Brown - A ​legjobb barátomnak
Ez ​a kis könyv olyan gondolatokat tartalmaz, amelyeket jó barátunknak érdemes elmondanunk: megköszönni vele a vidámságot, a meglepetéseket és a sok-sok nevetést. Megköszönni a tőle kapott erőt, a gondoskodást és az őszinte megértését. Azt, hogy mennyire fantasztikus ember!

Pam Brown - Egy ​rendkívüli feleségnek
A ​dolgos és szerető feleségek néhanapján megérdemelnek egy kis ajándékot. A vörös rózsák sajnos hamar elhervadnak. A csokoládé hizlal. A hálóköntös pedig valószínűleg vagy túl kicsi, vagy túl nagy lesz. Ám ez a kis könyvecske, teli az alkalomhoz illő idézetekkel, zengve a feleségek dicséretét, örök emlék maradhat. Ideális ajándék hát a legfontosabb személynek egy férfi életében.

Pam Brown - Fiamnak, ​szeretettel
A ​fiúkat - a közfelfogás szerint - szüleik kevésbé szokták ajnározni, mint leánygyermekeiket. Ezen az aránytalanságon kíván módosítani a kötetek szerzője, elmondva mindazt, ami egy fiúgyerek dicséretére, az iránta érzett sokoldalú szeretet, büszkeség, aggodalom érzelemkomplexusból egyáltalán elmondható.

Pam Brown - Henry ​Dunant
Henry ​Dunant a Vöröskereszt alapítója volt. Egy ismeretlen svájci polgár, egy kiskereskedő tanúja lett a múlt század egyik legvéresebb ütközetének Solferinóban (Olaszország). Sebesültek ezreit sorsukra hagyták, a szomjúság és a betegség kínjai közepette haltak meg. A katonai hatóságoknak úgy látszik, természetes volt, hogy ilyen zűrzavar a háború elkerülhetetlen velejárója. Dunan nem folytatta üzleti útját és a haldoklók megsegítésére és a helyi önkéntesek megszervezésére szánta el magát.

Pam Brown - Drága ​édesanyámnak
Ezzel ​a kedves könyvvel az édesanyánkat ajándékozhatjuk meg, aki egész életünkön át támogat bennünket, akihez boldog emlékek fűznek, aki mindig megbocsát, gondoskodik rólunk, és biztonságot nyújt. Ez a könyv köszönetet fejez ki mindenért, amit tőle kaptunk.

Pam Brown - Egy ​rendkívüli nagymamának
Ajándékkönyvünk ​a nagymamák és a nagymamaság dicséretét zengi. Ideális újdonsült nagymamáknak éppúgy, mint szeretett nagyinknak, akitől oly sokat kaptunk az évek során. Ezek a vidám, életből vett idézetek boldog emlékeket idéznek, melyek mind a nagymamához kapcsolódnak - ahhoz a csodálatos teremtményhez, akit minden kisgyermek igazán megérdemel.

Pam Brown - Egy ​igazán különleges anyósnak
Az ​Egy igazán különleges anyósnak kedves ajándék, mellyel köszönetet mondhatunk anyósunknak mindazért, amit a családért tett, ugyanakkor számos praktikus bölcsességgel is felfegyverkezhetünk a könyvet olvasva. A könyvecske egyúttal a közös családi örömök ünneplése. A szörnyű anyósvicceknek ezennel befuccsolt!

Pam Brown - Sok ​boldogságot!
Ez ​a könyv üzenetek gyűjteménye egy különleges ember számára - olyasvalakinek, aki megérdemli a boldogságot, melyet az élettől kaphat. Ideális ajándék olyan embereknek , akik életük új fejezetéhez értek, amikor egy üdvözlőlappal nem tudjuk eléggé kifejezni jókívánságainkat. Pam Brown kis gyűjteményes kötete erőt adhat, felvidítja a szívet még a legunalmasabb napokban is - éppúgy, ahogy a vidám, áldott időszakokban.

Pam Brown - Nyugodt ​napok
Ez ​az öröknaptár csodálatos ajándék mindenkinek, aki nyugalomra vágyik. A természeti és emberi környezetet intim közelségbe varázsló csodálatos fényképek tökéletesen illeszkednek a világ legnagyobb költőitől és gondolkodóitól származó idézetekhez. Imádni fogja azt az örömteli nyugalmat, amely e könyv 365 oldaláról árad. Érzi majd, amint elárasztja a békesség...

Pam Brown - A ​világ legjobb testvérének
Amikor ​mindenki lelkesen kiáltozik, hogy "Ez az!", meg "Bravó!", egy fivér csak odaólálkodik, és halkan annyit mond: "Nem rossz, öcsi" (vagy épp hugi). Hát igen, a fivérek nem túl meggyőzőek az érzelemnyilvánításban, de a szívük mélyén a végsőkig hűségesek maradnak hozzánk, és azonnal rohannak, ha a tesó bajba kerül. Ennek a kis könyvnek az idézetei mindent elmondanak erről - és legfőképpen köszönetet mondanak a közös örömökért, emlékekért a bátyónak. Hisz nekik is tudniuk kell, mennyire szeretjük őket!

Pam Brown - Örök ​emlékül, sok szeretettel Leányomnak
Vannak ​olyan alkalmak, amikor egy jókívánság nem elegendő. Ezért ebben az aprócska könyvben összegyűjtöttük mindazt, amit elmondhatnánk egy lánynak, aki nagyon, de nagyon különleges a számunkra. Köszönet mindazért, amit egy csodálatos lánygyermek jelenthet a szüleinek, ugyanakkor jószerencse-kívánalom is, abban a reményben, hogy egy boldog jövő teljesítheti valamennyi álmát.

Pam Brown - Bölcsesség ​365
Ez ​az öröknaptár csodálatos ajándék mindenkinek, aki néhány bölcs gondolatra vágyik. Helen Exley több mint 300 000 kötetből válogatta ki a világ legnagyobb költőitől és gondolkodóitól származó idézeteket, amelyek közelebb visznek ahhoz, hogy szebben és megfontoltabban élhessük mindennapjainkat. Imádni fogja az egyszerű, tiszta gondolatokat, amelyek e könyv 365 oldalán olvashatók. Mintha a világ bölcsei hívták volna el egy kis baráti csevegésre...

Pam Brown - Egy ​rendkívüli tanárnak
Ez ​a könyv egy nagyon különleges tanárnak szól. Így mondok köszönetet annak, aki a legunalmasabb tantárgyat is izgalmassá varázsolta, aki mindig olyan kedves volt, mindig biztatott, dicsért és elérte, hogy a gyerekek, mint én, jól érezzék magukat az életben.

Pam Brown - Egy ​rendkívüli apának
Ez ​a könyvecske az apáknak szól, hálából kedvességükért, mellyel az évek alatt elhalmoztak bennünket. Oltalmaztak, védelmeztek minket. Megöleltek, ha fájt valami, könyvespolcot készítettek, főztek, a vállukra ültettek, szurkoltak értünk a meccsen, és megszenvedték minden szívfájdalmunkat. Hogy végül örök barátaink legyenek. Az apák a legszeretetreméltóbbak a világon.

Pam Brown - Örök ​emlékül, sok szeretettel Nővéremnek
Az ​ember nővére különös szerepet játszik az életében. Számtalan közös öröm, nevetés, könny és titok köt össze vele bennünket. És ezek az emlékek mindkettőnk életét végigkísérik. Barátja száz is lehet az embernek, a barátság mulandó, ám nővérünkhöz való kötődés az évek során csak egyre erősebb lesz. Ez a kedves kis könyv a közös emlékeknek, a szeretetnek és a barátságnak állít emléket.

Pam Brown - Örök ​emlékül, csak neked sok boldogságot!
Ez ​a könyv üzenetek gyűjteménye egy különleges ember számára - olyasvalaki számára, aki megérdemli a boldogságot, melyet az élettől kaphat. Ideális ajándék olyan embereknek, akik éppen életük új fejezetéhez értek, amikor egy üdvözlőlappal nem tudjuk eléggé kifejezni jókívánságainkat. Pam Brown kis gyűjteményes kötete erőt adhat, felvidítja a szívet még a legunalmasabb napokban is - éppúgy, ahogy a vidám, áldott időszakokban.

Pam Brown - Szeretlek, ​anya!
Helen ​Exley és a Forever Friends kreatív együttműködése világszerte nagyon népszerűnek bizonyult. A Szeretlek, anya! ennek az izgalmas sorozatnak az első kötete, a Forever Friends csodálatra méltó mackóinak és Pam Brown elgondolkodtató, szívmelengető és pozitív idézeteinek társításával arról,mit jelent anyának lenni. Rajta hát, hadd legyen jó napja – ajándékozzuk neki ezt a kis könyvecskét. Telis-tele van boldogsággal. Imádni fogja!

Pam Brown - Cicák
"... ​beledorombolják magukat az életünkbe, napjaink részévé válnak." A macskabarátok bizonyára örömmel veszik kézbe ezt az apró könyvet. A japán fotós, Yoneo Morita képeit Pam Brown kedves és szellemes gondolatai egészítik ki. E pici, de vaskos kötetben minden a cicákról szól. Engedjük hát, hogy kedvükre garázdálkodjanak!

Pam Brown - Aki ​életembe örömet lop
A ​könyvecske a legjobb ajándék azok számára, akiknek kedvessége nélkül egészen más lenne az életünk. Akik mindig tudják, hogyan segítsenek: könnyítenek terheinken, vigasztalnak a bajban, vagy csak közelebb tolják a sütis tálat. "Az igazi szívesség nem az, hogy felajánlod, viszed a csomagjaimat. Hanem ha egyszerűen elveszed őket."

Kollekciók