Ajax-loader

Mary Pope Osborne könyvei a rukkolán


Mary Pope Osborne - Múmiák ​nyomában
A ​Csodakunyhó az ókori Egyiptomba repíti a testvéreket, ahol egy rég halott királynővel találkoznak. A szépséges uralkodónő a segítségüket kéri. De segíthet-e két gyerek, vagy ők is múmiaként fogják végezni? Ha meg akarják úszni ezt a kalandot, az egyiptomiak különös írását is meg kell fejteniük...

Mary Pope Osborne - Őserdő ​mélyén
Harcos ​hangyák és éhes krokodilok? Mi tagadás, elég ijesztő lények, de ha Jack és Annie a trópusi Dél-Amerikában akar kalandozni, fel kell készülniük a találkozásra. Ráadásul el is tévednek az őserdőben, pedig vissza kéne találniuk a csodakunyhóhoz. Mert ha nem, jó lesz, ha megtanulják, hogyan kell élni a dzsungelben.

Mary Pope Osborne - A ​Ghost Tale for Christmas Time
A ​spirited holiday mission! The magic tree house whisks Jack and Annie back in time to the foggy streets of Victorian London, where they must help Charles Dickens. But the famous author has everything he could possibly want. How are they supposed to help him? It’s not until Mr. Dickens rescues them from being thrown in jail that they discover his secret past and the sad memories that haunt him. Jack and Annie will need all their magic—and help from three ghosts!—to save the great writer.

Mary Pope Osborne - Vacaciones ​en Pompeya
Jack ​y Annie prosiguen sus peripecias en La casa mágica del árbol. En esta ocasión viajarán hasta Pompeya, porque el hada Morgana los ha enviado allí para recuperar un valioso tesoro. Pero lo que los niños no pueden imaginar es que van a encontrarse con la erupción del Vesubio. ¿Conseguirán salvarse? ¿Quién los ayudará? Una nueva aventura de estos dos hermanos que con valentía y buen humor logran siempre su objetivo.

Mary Pope Osborne - Indiánok ​táborában
Jack, ​Annie és az elvarázsolt kiskutya, Teddy ezúttal kétszáz évet utazik vissza az időben a csodakunyhóval. A kis csapat az amerikai Nagy-síkság kellős közepén találja magát a sziú indiánok között. A gyerekek egykettőre barátságot kötnek egy helyi fiúval, aki megmutat nekik egy pompás bölénycsordát. Ám a bölények korántsem annyira jámborak, mint amilyennek tűnnek! Elég egy szokatlan nesz, és a hatalmas állatok fejvesztve rohanni kezdenek. Vajon sikerül megállítani a robogó csordát? És megszerzik a gyerekek azt, amiért jöttek?

Mary Pope Osborne - Ghost ​Town at Sundown
Is ​this town HAUNTED? Jack and Annie wonder when the Magic Tree House whisks them to the Wild West. But before they can say "Boo!" they rush headlong into an adventure filled with horse thieves, a lost colt, rattlesnakes, and a cowboy named Slim. Will Jack and Annie have time to solve the next Tree House Riddle? The answer may depend on a ghost!

Mary Pope Osborne - El ​secreto de la momia
Jack ​y Annie, los hermanos más aventureros de El Barco de Vapor, se introducen en el mundo del Antiguo Egipto. Jack y Annie regresan a la casa mágica del árbol, en cuyo interior se esconden innumerables aventuras; ahora se trasladan al Antiguo Egipto. ¿Qué emocionantes aventuras les esperan? Otra entretenida historia que lleva a desvelar los entresijos de una de las más enigmáticas civilizaciones del mundo.

Mary Pope Osborne - El ​amanecer de los vikingos
Los ​hermanos más viajeros de El Barco de Vapor ya son maestros bibliotecarios. ¡Únete a ellos en su viaje a la Irlanda medieval! Jack y Annie deben recuperar cuatro obras de antiguas bibliotecas. Ya tienen un papiro de Pompeya y un libro de bambú de la antigua China. Ahora están a punto de emprender su tercera aventura en un monasterio de la Irlanda medieval...

Mary Pope Osborne - ¿Dónde ​están los leones?
El ​hada Morgana les propone a Jack y Annie que se conviertan en maestros bibliotecarios. Para ello han de superar diversas pruebas. Ya han viajado a un arrecife de coral y al Lejano Oeste, y ahora tendrán que atravesar la sabana africana para resolver el tercer acertijo...

Mary Pope Osborne - Revolutionary ​War on Wednesday
It ​is a dark and snowy night when the Magic Tree House whisks Jack and Annie back to colonial times. General George Washington is about to lead his army in a sneak attack against their enemy. But now a terrible weather is making the great general question his plans. Can Jack and Annie keep history on track? The fate of the country rests in their hands!

Mary Pope Osborne - Pirates ​Past Noon
It's ​a treasure trove of trouble! Jack and Annie are in for a high-seas adventure when the Magic Tree House whisks them back to the days of deserted islands, secret maps—and ruthless pirates! Will they discover a buried treasure? Or will they be forced to walk the plank?

Mary Pope Osborne - Karácsony ​Camelotban
Jacket ​és Annie-t meghívják Camelotba, hogy töltsék a karácsonyt a királlyal, a királynéval és a kerekasztal lovagjaival! Ám az örömük nem tart sokáig, mert megtudják, hogy a mesebeli királyságot gonosz varázslat sújtja. Ha nem tesznek valamit, Camelot legendája örökre feledésbe merül. Vajon sikerül teljesíteniük a veszélyes küldetést, amelynek során a leghősiesebb lovagok is kudarcot vallottak? Hozzá tudják tenni a maguk részét a legendához?

Mary Pope Osborne - High ​Tide in Hawaii
Catch ​the wave! That's what Jack and Annie do when the Magic Tree House whisks them back to a Hawaiian island of long ago. They learn how to surf and have a great time—until strange things start happening. Jack and Annie soon discover the cause: A tidal wave is headed their way! Can they help save their new friends in time?

Mary Pope Osborne - A ​Titanic fedélzetén
Jacket ​és Annie-t ismét nem mindennapi kalandok várják, hiszen azt a megbízatást kapják Morgantől, hogy törjenek meg egy varázslatot, ami egy szegény kiskutyán ül. A gyerekeket elsőként a jéghegynek ütköző Titanic fedélzetére repíti a csodakunyhó. A roppant óceánjáró percei meg vannak számlálva, ám utasai szemmel láthatólag nem vesznek tudomást a közeledő végzetről. Vajon hogyan segíthet Jack és Annie a bajbajutottakon? És ők maguk megússzák a hajmeresztő kalandot?

Mary Pope Osborne - El ​emperador Dragón
Hubo ​un emperador en la antigua China que mandó quemar todos los libros para que nadie tuviera ideas propias. Jack y Annie viajan al pasado: ¡quieren salvar uno de esos libros! Aunque, para conseguirlo, tengan que enfrentarse a todo un ejército... ¡de ultratumba! ¿Saldrán airosos de esta aventura?

Mary Pope Osborne - Earthquake ​in the Early Morning
An ​adventure that will shake you up! That's what Jack and Annie get when the Magic Tree House whisks them back to California in 1906. As soon as they arrive, the famous San Francisco earthquake hits the city. Can Jack and Annie find the final writing that they need to help Morgan save Camelot? Or will San Francisco be destroyed first?

Mary Pope Osborne - Kísértetjárás
Merlin, ​a varázsló arra kéri Jacket és Annie-t, hogy járjanak utána, mi történt egy cameloti kastély lakóival. Amikor a gyerekek odautaznak a csodakunyhóval, életnek nyomát sem látják a várban. A sötét tornyok némán törnek az égbe, a kapuban nem állnak őrök, az ablakokban nem égnek gyertyák, a termekben egy pisszenés sem hallatszik. Vajon van elég merszük a testvéreknek félresöpörni a pókhálókat és kinyitni a nyikorgó ajtókat? Be mernek lépni a félelem birodalmába, és ki tudják deríteni, hogyan lett a kastély kísértetek tanyája?

Mary Pope Osborne - A ​kardfogú tigris birodalma
A ​jégkorszak nagyon izgi... Különösen két fürdőruhás gyerek számára! Jack és Annie majd megfagynak, amikor a csodakunyhó visszarepíti őket a barlangi emberek és a gyapjas mamutok korába. Ám semmi sem tarthatja vissza őket, ha egy újabb izgalmas kalandról van szó – még egy kardfogú tigris sem.

Mary Pope Osborne - Lovagok ​között
Egy ​testvérpár, a házukhoz közeli erdőben, egy fa tetején csücsülő kunyhóra lesz figyelmes. Felkapaszkodnak, a kis házikó teli van könyvekkel. Kiderül, hogy ha kinyitják valamelyiket, azonnal abba a korba, arra a tájra kerülnek, amelyről a könyv szól. A csodakunyhó ezúttal a középkori Angliába repíti a testvéreket. Egy várkastély fogadótermében találják magukat, ahol éppen egy ünnepséget tartanak. A gyerekek azonban nem tartoznak a szívesen látott vendégek közé.

Mary Pope Osborne - Vakáció ​a vulkánnál
Ki ​ne szeretne Pompejiben vakációzni? És ha éppen kitör egy tűzhányó? Jacket és Annie-t a Római Birodalom idejébe repíti vissza a csodakunyhó, hogy megmentsenek egy régi könyvet. Pechjükre azonban pont azon a napon érkeznek meg Pompejibe, amikor a város a földdel válik egyenlővé. Megkezdődik a versenyfutás az idővel. A gyerekeknek rá kell bukkanniuk az ősi könyvtárra, mielőtt még ellepi a por és a hamu.

Mary Pope Osborne - Oroszlánlesen
Hol ​vannak az oroszlánok? - tanakodik magában Jack, amikor a csodakunyhó Afrika magas füvű szavannáin ér földet vele és húgával. A zsiráfok és a zebrák békésen legelésznek a folyó partján, ám a gnúcsorda megretten a rohanó víztől, és nem mernek átkelni. Annie a fejébe veszi, hogy a tülkös állatok segítségére siet, de a mentőakciónak futás lesz a vége. Aztán hiénákkal találják szemben magukat, majd egy vad maszáj harcos keresztezi útjukat. És persze az oroszlánok is feltűnnek... Mindennek tetejébe Morgan legújabb feladványát is meg kell oldaniuk.

Mary Pope Osborne - Delfinek ​hátán
Ússz ​az életedért! Bizony ezt kell tennie Jacknek és Annie-nek, amikor a csodakunyhó az óceán közepére, egy színpompás korallszigetre repíti őket. Alámerülnek a káprázatos mélységbe, és összebarátkoznak két aranyos delfinnel. De ki tudnak-e szabadulni a polip halálos öleléséből? Egérutat nyernek-e az őket üldöző cápa elől? És mindeközben sikerül-e megfejteniük Morgan, a könyvtáros és varázsló titokzatos fejtörőjét?

Mary Pope Osborne - Jegesmedvék ​között
A ​sarkvidéken bizony fogvacogtató a hideg, főleg ha egy szál pizsamában csöppen oda az ember. Jackkel és Annie-vel pont ez történt. A csodakunyhó azért repítette ide őket, mert ezen a sivár, fagyos vidéken kell megtalálniuk Morgan utolsó rejtvényének megoldását. Egy fókavadász veszi őket a pártfogásába, és barátságot kötnek néhány huskyval és két kedves boccsal is. Útjuk során megtudják, hogyan képes a több száz kilós jegesmedve járni azon a jégen, ami egy gyerek súlyát sem bírja el. És választ kapnak a kérdésre: vajon léteznek-e repülő mackók, s mi az az északi fény.

Mary Pope Osborne - Jönnek ​a vikingek!
– ​Óvakodjatok a vikingektől! – tanácsolja Jacknek és Annie-nek Morgan, a boszorkány-könyvtáros. A gyerekek ugyanis a középkori Írországba készülnek visszautazni, hogy megmentsenek az enyészettől egy régi könyvet. De vajon hogyan találják meg ezen a ködös sziklaszirten, ahol földet értek? Főleg, mivel hamarosan felbukkannak a viking harcosok is! Ám egy vidám szerzetes a segítségükre siet. Jack és Annie pedig a legnagyobb bajban sem ismer félelmet, így nem marad el a siker sem…

Mary Pope Osborne - A ​Sárkánykirály udvarában
Ugyan ​ki vetemedne olyasmire, hogy könyveket éget el? Pedig volt rá példa a történelemben! Jack és Annie ezúttal az ókori Kínába utazik, ahol egy hatalmas uralkodó, a Sárkánykirály elrendelte, hogy minden könyvet el kell égetni. Kalandos útjuk során a gyerekek sok mindent megtudnak a kínai nagy falról és az agyagkatonákról. De vajon sikerül-e legalább egyetlen könyvet megmenteni a pusztulástól?

Mary Pope Osborne - Christmas ​in Camelot
The ​Magic Tree House series has become a staple for inspiring kids to read. Christmas in Camelot is a very special Magic Tree House book. Here, author Mary Pope Osborne uses the literary skills for which she’s known to create a longer, more in-depth story featuring the characters kids have come to love. The result is magical: a fast-paced but detailed, easy-to-read story. Jack and Annie go on a quest to save Camelot, a quest that will prove to a beleaguered King Arthur that children and imagination really can make a difference.

Mary Pope Osborne - Irány ​az olimpia!
Jacknek ​és Annie-nek ezúttal az ókori Görögországban kell felkutatnia egy régi írást. Szerencséjükre pont az olimpiai játékok megnyitójának napján érkeznek meg. Csakhogy oda az akkori szabályok szerint nem mehettek be nők! Annie látszólag belenyugszik a dologba, de Jack már tudja, hogy a húga forgat valamit a fejében. Vajon sikerül Annie-nek megnéznie a versenyt? Vagy megint bajba keveri mindkettejüket?

Mary Pope Osborne - Tigriscsapda
Jacket, ​Annie-t és az elvarázsolt kiskutyát, Teddyt ezúttal India erdeibe repíti el a csodakunyhó. Az ijesztő vadonban két kedves majmocska és egy nagy csorda elefánt siet a segítségükre. Nem minden állat ilyen barátságos azonban, és a gyerekek egykettőre halálos veszedelembe kerülnek. Hogyan meneküljenek el a félelmetes piton elől? Hová bújjanak, hogy ne egy bengáli tigris karmai között végezzék? És hogyan segítsenek a kapzsi orvvadászok csapdájába esett nagymacskán? És ami a legfőbb: hogyan szerezzék meg a harmadik dolgot, ami segít megtörni a kiskutyán ülő varázslatot?

Mary Pope Osborne - Tonight ​on the Titanic
Titanic ​trouble! Jack and Annie are in for an exciting, scary, and sad adventure when the Magic Tree House whisks them back to the decks of the Titanic. Is there anything they can do to help the ill-fated ship? Will they be able to save anyone? Will they be able to save themselves?

Mary Pope Osborne - El ​caballero de la noche
Una ​nueva entrega de las aventuras de Jack y Annie, los hermanos más aventureros de El Barco de Vapor. Los chicos no pueden dormir y deciden volver a la casa mágica. Esta vez se trasladarán a la Edad Media. ¿Qué peripecias les esperan en esa lejana época? Una historia de acción trepidante que muestra las ventajas del trabajo en equipo para superar las dificultades.

Mary Pope Osborne - Haunted ​Castle on Hallows Eve
Jack ​and Annie have traveled all over the world in their magic tree house. But they've never been anywhere like this. In the distance, a haunted castle looms dark against the light of the moon. No candles burn in its windows. No laughter rings through its halls. What has happened to the castle and the people who lived there? Merlin the magician asks Jack and Annie to find out. But are they brave enough to brush the cobwebs aside and step through the creaking doors? And are they smart enough to solve the mystery of how the castle became haunted?

Mary Pope Osborne - La ​noche de los ninjas
Jack ​y Annie prosiguen sus aventuras en la casa mágica del árbol. Esta vez viajan a la antigua China donde tendrán que enfrentarse a los misteriosos ninjas. Su reto será comportarse como si ellos mismos fueran valientes guerreros y encontrar un objeto mágico que salvará a Morgana. ¿Lo lograrán? Una historia que pone de manifiesto la importancia del trabajo en equipo para superar toda clase de dificultades.

Kollekciók