Ajax-loader

Véges István könyvei a rukkolán


Véges István - Angol ​társalgási zsebkönyv
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Báti László - Véges István - Angol nyelvkönyv (irodalmi olvasókönyv)
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Báti László - Véges István - Angol ​nyelvkönyv kezdőknek
A ​hatvanas évek sikerkönyve három évtized után ismét megjelent. A kiadás alapja Véges István átdolgozása azonos tematikával, lexikával és nyelvtani gyakorlatokkal. A leckék szöveganyaga jól használható, mert sok tekintetben igazodik a nyelvvizsgák szóbeli követelményeihez. A nyelvtan felépítése egyszerű és világos. A sok rendszerező táblázat, a gondosan összeállított szó- és kifejezésgyűjtemény, valamint a megoldó kulcsokkal ellátott feladatok megkönnyítik a tanuló és a tanár munkáját. Az angol nyelv eredményes elsajátításához kevés szaktanári irányításra van szükség, ezért a könyv még most is az önálló nyelvtanulás legjobb taneszköze, s biztos grammatikai és lexikai alapot nyújt a nyelvvizsgák sikeres letételéhez

Véges István - Radványi Tamás - Angol ​nyelvkönyv
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Véges István - Kovács János - Angol-magyar, ​magyar-angol kereskedelmi, pénzügyi és bankszótár
Az ​angol/magyar kereskedelmi, pénzügyi és bankszótár kiadásával az a célkitűzésünk, hogy a szakemberek a témakörbe vágó legújabb kifejezéseket egy helyen megtalálják. A szótár felöleli azokat a kereskedelmi, pénzügyi és banki gyakorlatban használatos fontosabb kifejezéseket, amelyek a szakemberek munkájában és szakmai olvasmányaiban a leggyakrabban előfordulnak. Általában nem tartalmazza a szótár azokat az alapszavakat, amelyek bármely angol-magyar szótárban megtalálhatóak. A szótárban található címszavak száma meghaladja az ötezret.

Báti László - Véges István - Angol ​nyelvkönyv kezdők számára
A ​hatvanas évek sikerkönyve három évtized után ismét megjelent. A kiadás alapja Véges István átdolgozása azonos tematikával, lexikával és nyelvtani gyakorlatokkal. A leckék szöveganyaga jól használható, mert sok tekintetben igazodik a nyelvvizsgák szóbeli követelményeihez. A nyelvtan felépítése egyszerű és világos. A sok rendszerező táblázat, a gondosan összeállított szó és kifejezésgyűjtemény, valamint a megoldó kulcsokkal ellátott feladatok megkönnyítik a tanuló és a tanár munkáját. Az angol nyelv eredményes elsajátításához kevés szaktanári irányításra van szükség, ezért a könyv még most is az önálló nyelvtanulás legjobb taneszköze, s biztos grammatikai és lexikai alapot nyújt a nyelvvizsgák sikeres letételéhez.

Véges István - What ​About the News? - Bevezetés az angol újságnyelvbe
Ennek ​a könyvnek az alapanyagát a Magyar Rádió által több ízben sugárzott "What about the News?" című sorozat alkotja. Az adási idő korlátainak megszűntével a leckék szövege lényegesen gazdagodott, és a könyv önálló használatának elősegítésére szószedettel, gyakorlatokkal, ezek megoldásával s egy függelékként csatolt és lábjegyzetekkel kísért újságcikkgyűjteménnyel bővült. A könyv elsődleges célja, hogy műfajilag és tematikailag kellőképpen reprezentatív cikkek (cikkrészletek) alapján mutassa be és magyarázza az angol nyelv jellegzetes változatának, az újságnyelvnek a lexikai és nyelvtani sajátosságait, és így segítséget nyújtson az angol újságolvasás készségének elsajátításában. A szerző angol és amerikai újságokból és folyóiratokból, valamint a magyar kiadású Daily News-ból válogatta ki az alkalmasnak ítélt anyagot.

Kollekciók