Ajax-loader

Trentai Gábor könyvei a rukkolán


Trentai Gábor - A ​horoszkóp kifejtéséről
Tíz ​személyiség, kilenc híres ember (Wagner, Ibsen, Széchenyi István, Görgey Artúr, Kossuth Lajos, Jung, Szentkuthy Miklós, Vass Lajos és Kürten Péter), valamint egy ismeretlen horoszkópját fejti ki, adja meg a lehető legrészletesebben és legalaposabban a kötet szerzője. Az elemzett alakokról természetesen számos olyan információ birtokába is juthat az olvasó, amelyek - nem véletlenül - kimaradtak a tudományos biográfiákból. A mű némileg blaszfémikus, de nemcsak azért való kizárólag magánhasználóknak.

Trentai Gábor - 120 ​híres magyar horoszkópja
Rendkívüli ​könyvet, asztrológiai szakmai csemegét nyújtunk át az olvasónak. Trentai Gábor sok éves munkájának gyümölcse ez a könyv, ami egyúttal az első gyűjtemény magyar hírességek horoszkópjaiból. A fontos életesemények időpontjait feldolgozó életrajzok, s mellékelt arcképek, a felállított horoszkóp és rövid elemzés, értékes segítőjévé teszi könyvünket az asztrológiát elmélyültebben tanulmányozóknak.

Balogh Endre - Trentai Gábor - Asztrológiai ​aforizmák
Több ​évtizedes asztrológiai oktatásunk során tapasztaltuk, hogy a legtöbb nehézség az egyes asztrológiai elemek, fogalmak kombinációi terén miutatkozik. Arról van szó, hogy az egyes bolygóknak a jegyekben, a házakban elfoglalt állását, valamint egymás közötti fényszögeiket és az ezek által, az előttünk lévő képletekben mutatkozó, egyéni hatásjelleget a legnehezebb meghatároznunk.

Trentai Gábor - Beszéljünk ​másképp az asztrológiáról
Trentai ​Gábor új könyve három tanulmányt tartalmaz, melyek szorosan összefüggnek egymással. A szerző különböző technikákat alkalmazva köti össze témáit. Bevezet a horoszkóp kifejtésének rejtelmeibe, majd az öngyilkosságokkal foglalkozó dolgozatban az eseményeket a szolár horoszkópok és a tranzitok segítségével szemlélteti, a direkciós módszer alkalmazásával elemzi Carreras, Domingo és Pavarotti - a három tenor - horoszkópját. - Az asztrológiával komolyan foglalkozók bizonyosan keresni fogják.

Trentai Gábor - Az ​Apokalipszis keresztje?
A ​szerzők részletesen kifejtik véleményüket az 1999. évi napfogyatkozásról, és megpróbálják prognosztizálni hazánkban és a világban a napfogyatkozás hatására bekövetkező eseményeket. Balogh Endre, Bán Tamás, Frankné Jordán Eszter, Jakab Zoltán Csaba, Mireisz László, Szatmári Zoltán, Szendrei Jutka, Szepesi János, Trentai Gábor

Kollekciók