Ajax-loader

Hortense Ullrich könyvei a rukkolán


Hortense Ullrich - 1000 ​tuti tipp... - Miért (ne) csókolózz
Végre-valahára ​- Szandi szerelmes! Délutánonként a cuki Teóval találkozik a parkban, a teljes boldogsághoz azonban egyvalami még hiányzik, egy csók Teótól. Csakhogy neki esze ágában sincs lépéseket tenni az ügy érdekében. Így hát muszáj valamit kigondolni. De hogy lehet rávenni egy srácot, hogy megcsókoljon végre egy lányt? Ikertesójával ellentétben Koni soha többé nem akar senkibe beleesni, sem pedig csókolózni. Sőt ha kell, akár 1000 okot is fel tudna sorolni, miért nem tanácsos smárolni. De vajon miért nem jut egyetlen érv sem eszébe, amikor megismeri Sárát?

Hortense Ullrich - 1000 ​tuti tipp… – Miért (ne) legyél szerelmes
Szandi ​elhatározza, hogy szerelmes lesz! Mégiscsak tarthatatlan, hogy már tizenhárom éves, és még sosem érezte azt a bizonyos bizsergést. Hogy lehet ez, hiszen legalább 1000 érv szól amellett, hogy miért legyen az ember szerelmes. Koninak, Szandi ikertesvérének nincsenek ilyen problémái, a fél iskola a lába előtt hever. Ugyan Kingát nem hatja meg James Bond-os fellépése, de sebaj, a dolog már csak idő kérdése. A Kondor testvéreknek azonban rá kell döbbenniük, hogy terveiket a sors néha sajnos keresztülhúzza...

Hortense Ullrich - 1000 ​tuti tipp...
Szandi ​akár a föld felett is lebeghetne, miután Nándi megcsókolta. De akkor miért érzi magát mégis olyan pocsékul, mikor Teó, a volt szerelme beleesik másba? Pedig vagy 1000 okot is fel tud sorolni, miért nem szabad engedni a szerelmi bánatnak. Vagy mégsem? Szandi ikertesója, Koni ezzel szemben boldogabb nem is lehetne új barátnőjével, Sárával. Még a haverjai is tök jól kijönnek vele. Talán egy kicsit túlságosan is jól ...!

Hortense Ullrich - Egy ​csók még nem a világ!
Jojonak ​őrülten hiányzik Sven, aki a szüleivel a Karib-tengerre utazott. Jojora két szörnyű hét vár! Hogyan fogja ezt túlélni? Mindennap többoldalas szerelmes levelet ír Svennek. Ám váratlanul összetalálkozik Justusszal, első nagy szerelmével. Dumcsiznak, és közben jól szórakoznak. Rögtön meg is beszélik, hogy másnap újra találkoznak. Mi van abban, ha valaki az exbarátjával randizik, akibe már amúgy sem szerelmes? De az újabb találkozásnál Jojo úgy érzi, igaza lehet a barátnőjének, aki az ellenkezőjét állítja, hiszen teljesen összezavarodnak az érzései és a gondolatai.

Hortense Ullrich - A ​boszorkányok nem csókolózhatnak!
Jojónak ​van egy titka, amit csak a naplójával oszt meg: tud varázsolni! Ennek fejében viszont nem szabad megcsókolnia egyetlen fiút sem, mert különben elvész a varázsereje. Jojónak azonban ez nem okoz gondot. Vagy mégis?

Kollekciók