Ajax-loader

Jen Van Guy könyvei a rukkolán


Jen Van Guy - A ​szerelem fűszerei
A ​szerelem fűszerei. Afrodiziákumok, receptek a potencia növelésére, az orgazmus fokozására "Szeretnénk minél tovább élni és eközben minél több szerelmi élményhez jutni és emiatt minél tovább megőrizni szexualitásunkat. Amennyiben nem tudja e csoda megoldásának titkát, megismerheti JEN VAN GUY: A szerelem fűszerei című művéből, amelyhez hasonló még nem jelent meg Magyarországon. Mi okozta a bacchanáliák résztvevőinek potenciáját? Hogyan növelte Madame Dubarry királyának férfiúi képességeit? Mitől voltak olyan termékenyek az indiánok? Mitől tüzesek a spanyol nők? Növelhető-e a férfiúi nemi szerv mérete? Mi a titka az illatozó hálószobák erotikus erejének? Hogyan lesz partnere akcióképesebb? Hogyan lehet Ön mindig potens? Mindezen kérdésekre választ kaphat ebből a könyvből. Irigyelni fogja azokat, akik olvashatták a művet, mert ők már tudják, amit esetleg még nem ismer. Nem hiányozhat az Ön hálószobájának éjjeliszekrényéről sem. Ízesítse vágyait A SZERELEM FŰSZEREI receptajánlásával!"

Jen Van Guy - Beszél ​(?) a kéz
Beszél ​a kéz. Beszél az alakja, az ujjak formája, árulkodnak a körmök, a szőrszálak, a tenyér vonalai és dudorai. Már az ókorban jövendöltek tenyérből, és későbbi korokban is népszerű volt a tenyérjóslás. A ma emberét ugyanúgy érdekli, mit rejt a tenyere. Mindenki szeretné tudni, boldog lesz-e, viszontszeretik-e, előbbre jut-e, meddig él? E könyv segítségével ki-ki jobban megismerheti önmagát, felfedezhet saját személyiségében olyan vonásokat, amelyek később hasznára válnak.

Jen Van Guy - A ​tenyér és a szerelem
Több ​évezredes megfigyelések és tapasztalatok bizonyítják, hogy a kéz képes követni azt a változást, ami egészségünkben, érzelmi stabilitásunkban, szellemi fejlődésünkben bekövetkezik, illetve amelyek meghatározzák személyiségünket, és befolyásolhatják mindennapi életünket, sorsunkat. Ezek a változások a tenyéren a dombok, vonalak alakulásában, valamint különféle jelek illetve jegyek megjelenésében és eltűnésében nyilvánulnak meg. Ez a könyv a tenyérelemzés rejtelmeibe vezeti be az olvasót. A tenyérelemzésekből részletes ismereteket kaphatunk életünk egyik legfontosabb kérdésköréről: a szerelemről, szexualitásról és a partnerkapcsolat várható alakulásáról.

Jen Van Guy - Beszél ​a kéz
Beszél ​a kéz. Beszél alakja, az ujjak formája, árulkodnak a körmök, a szőrszálak a kézfejen, ujjakon, a tenyér vonalai, dudorai. Már az ókorban is analizálták a kezet, a középkorban és újabb korban sokan jóslásra használták (és használják egyesek még ma is) a kéz elemeiből kiolvasható jellemzőket. A ma emberét ugyanúgy érdekli, mit rejtenek azok a kézjellemzők, melyek beszélni tudnak, elárulnak személyiségvonásokat, képességeket, lehetőségeket, erősségeket, emberi gyengéket. A könyv segítségével ki-ki jobban megismerheti önmagát, felfedezhet saját személyiségében olyan vonásokat, amelyek később hasznára válnak. A könyv szerzője több mint 2 évtizede foglalkozik személyiségelemzéssel a kéz alaktana, az arc elemei, a kézírás jellemzői, a grafikus lenyomatok alapján, s tapasztalata sok olvasót segíthet hozzá élete, szokásai, lehetőségei megismerésében, azok feltárásával.

Kollekciók