Ajax-loader

Ben Sherwood könyvei a rukkolán


Ben Sherwood - Merülj ​alá az álmokért!
Charlie ​St. Cloud ígéretes jövőjét az a kamaszkori csíny törte derékba, amiben meghalt az öccse. Évekkel később egy barátságos New England-i halászfaluban annak az ősi temetőnek a gondnoka, ahol a testvére, Sam nyugszik. Miután a balesetet követően a mentősöknek csodával határos módon sikerült Charlie-t újraéleszteniük, nem mindennapi képességre tett szert: látja Sam szellemét, beszélget vele, sőt még baseballoznak is. Ebbe a féltve őrzött, titkos világba csöppen bele az elbűvölő Tess Carroll, aki éppen világ körüli szólóvitorlázásra készül. A sors egy hatalmas viharba vezeti a lány hajóját, őt pedig Charlie életébe kormányozza. Csodálatos és különös kapcsolatuk az idővel való versenyfutáshoz, az élet és a halál, a múlt és a jövő, a megtartás és az elengedés közötti választáshoz, valamint ahhoz a felismeréshez vezet, hogy igenis történhetnek csodák, ha megnyitjuk a szívünket.

Ben Sherwood - The ​Death and Life of Charlie St. Cloud
As ​a boy, Charlie St Cloud narrowly survived a car crash that killed Sam, his little brother. Years later, still unable to recover from his loss, Charlie has taken a job tending to the lawns and monuments in the New England cemetery where Sam is buried. When he meets Tess Carroll, a captivating, adventurous woman in training for a solo sailing trip around the globe, they discover a beautiful and uncommon connection that, after a violent storm at sea, eventually forces them to choose between death and life, past and present, holding on and letting go. " The Death and Life of Charlie St Cloud" is a romantic and uplifting novel about second chances and the liberating power of love.

Ben Sherwood - Rekordszerelem
A ​megnyerő, sármos, ám magányos J.J. Smith rekordhitelesítőként dolgozik a Guiness Rekordok Könyve New York-i irodájában. Az évek során tanúja volt a világ leghosszabb összefüggő almahéjcsíkja lehámozásának, a legmesszebb repülő pezsgődugó kilövésének, a legtovább tartó csuklásrohamnak – ezernyi vicces vagy abszurd rekord születésének, és most nekifog, hogy elmesélje a valaha volt legnagyobb szerelem: saját szerelme történetét. Mivel egyre ritkábban sikerül szenzációs új rekordra bukkannia a jelentkezők ötletei között, J.J.-nek veszélybe kerül az állása. Kétségbeesésében lecsap egy igen különösen hangzó csúcskísérletre: valaki egy nebraskai kisvárosban azzal tölti az idejét, hogy módszeresen elfogyaszt egy Boeing 747-es repülőgépet. A helyszínre siető J.J. érkezése alaposan felbolygatja a kisváros nyugodt életét: „A Könyv” képviselőjének nyomában megérkeznek a sajtó hiénái is, és ezzel bohózatba illően szórakoztató jelenetek sora veszi kezdetét.A bonyodalmak közepette J.J. megismerkedik a városka helyi lapjának szerkesztőnőjével, a varázslatosan csinos Willával, és úgy tűnik, sikerül is magát egyre inkább belopnia a lány szívébe. Ám amikor angol főnöke meggondolja magát, és a nagy lelkesedés után egyszerre letiltja a rekord hitelesítését, a városban, ahol J.J. már sokakkal összebarátkozott harag támad, a helyiek úgy érzik, J.J. cserbenhagyta őket, nem tartotta a szavát. Legnagyobb bánatára egy félreértésből kifolyólag Willa is így gondolja, ezért véget vet bontakozó kapcsolatuknak. Hősünknek a fél világot át kell utaznia, hogy végre rádöbbenjen, ki és mi az, aki és ami a legfontosabb számára. És mire visszarepül későbbi választott otthonába, némi bonyodalmakat követően már Willa is belátja: tévedett, szerelme nem csapta be. A regény filmjogait a Warner stúdió vásárolta meg, és minden bizonnyal nagyszerű romantikus vígjáték készül majd az eredeti és sziporkázó humorú történetből.

Mary Higgins Clark - Kristin Hannah - Stella Rimington - Ben Sherwood - Éjjeli ​bagoly / Bármit a szerelemért / Végveszélyben / Charlie St Cloud halála és élete
Mary ​Higgins Clark: Éjjeli bagoly Valami nagyon nincs rendben a Stonecroft középiskola egyik évfolyamának huszadik érettségi találkozóján. Hét barátnő közül, akik annak idején mindig ugyanannál az ebédlőasztalnál ültek, öten meghaltak az utóbbi két évtized során. A hatodik lány rejtélyes körülmények között eltűnik az ünnepségsorozat közben. Teljesen világos, hogy ez nem lehet véletlen. De vajon kinek lehetett köze az eltűnésekhez a Stonecroftban végzett diákok közül? És miért? Újabb izgalmas krimi a műfaj koronázatlan királynőjétől. Kristin Hannah: Bármit a szerelemért Az elveszett álmok súlya alatt magába roskadó Angie Malone visszaköltözik szülővárosába, ahol zajos, szerető és kissé bolondos családja várja tárt karral. Arra számít, hogy talán nemrég meghalt édesapja éttermének felvirágoztatása változást hozhat az életébe. Összetalálkozik egy fiatal lánnyal, és az is lehet, hogy a változás valahonnan máshonnan érkezik. Szívbemarkoló történet, amely az anyaság csodájáról szól, és arról, mi mindenről mondunk le boldogan a szeretetért. Stella Rimington: Végveszélyben A brit titkosszolgálatok tudomást szereznek róla, hogy terroristatámadást terveznek egy angliai célpont ellen. Az MI5-nél dolgozó Liz Carlyle azt a nem könnyű feladatot kapja feletteseitől, hogy derítse ki, ki lehet az akció végrehajtója, és ki vagy mi ellen irányul. Az először kilátástalannak tűnő nyomozás során Liz eljut a norfolki partokig, ahol a terroristákról a kép kezd végre összeállni... Bemutatkozó regényében az MI5 korábbi igazgatója közkinccsé teszi a brit titkosszolgálat belső működését. Ben Sherwood: Charlie St Cloud halála és élete Amikor Charlie St Cloud a szomszéd kölcsönvett autóját összetöri, és a balesetben az öccse, Sam életét veszti, Charlie megesküszik, hogy sohasem felejti el a testvérét. Tizenhárom évvel később, amikor abban a temetőben dolgozik, ahová Samet eltemették, Charlie találkozik Tess Carroll-lal, a nagyon szemrevaló lánnyal, aki vitorlázik is. Ahogy erősödik a kapcsolatuk, Charlie arra kényszerül, hogy számára addig szinte elképzelhetetlen döntést hozzon. A szokatlan témájú regény választ keres az élet nagy kérdéseire.

Kollekciók