Ajax-loader

Ágoston György könyvei a rukkolán


Kovács Magda - Knapp Gábor - Ágoston György - Budai Attila - Bevezetés ​a számítástechnikába
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Ágoston György - A pedagógia alapfogalmai és a nevelési célrendszer
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Nagy Sándor - Bencédy József - Kiss Árpád - Ágoston György - Pedagógiai ​lexikon I-IV.
Századunk ​rohamos fejlődése, változása a nevelés terén is érezteti hatását, új igényeket támaszt. A megváltozott szemlélet és társadalmi viszonyok keresik a nevelés új útjait mind a családban, mind az iskolában, Ma már nem elég a hagyományos, ösztönös nevelés, hiszen a megoldásra váró nevelési feladatok olyan speciálisak, olyan sokrétűek. De hol van az az irányjelző útmutató, amit csak elővesz a szakember pedagógus vagy a pedagógiát sohasem tanult szülő? A segítség kéznél van a Pedagógiai Lexikon formájában. A négy, egyenként kb. 600 oldalas kötet hozzávetőleg 8000 címszava választ ad minden neveléselméleti, pedagógiai pszichológiai, didaktikai, metodikai, neveléstörténeti, oktatásszervezeti, gyógypedagógiai, összehasonlító pedagógiai vagy személyekre vonatkozó kérdésre.

Ágoston György - Veress István - Amerikából ​jöttem
Előszó A ​világirodalom nagy regényalakjai írójukkal együtt ott üldögélnek, lábukat lóbálva, a Parnasszuson. A szatirikus hősöknek már nincsen ilyen jó dolguk: a hálátlan utókor írói le-lerángatják, és újabb kalandokba, harcokba kergetik őket. Hiába utazott annak idején annyit Gulliver, újra hajóra ültetik, újból és újból hajótörést szenvedtetnek a szerencsétlennel. Svejk, a derék katona - aki réges-régen leszolgálta tényleges katonaidejét - azóta is kap behívókat katonai és irodalmi továbbképzésre... A szocialista realista irodalom nagy szatirikus figurája, Ilf és Petrov Osztap Bendere is sorra kerül most. E könyv írói a Tizenkét szék és az Aranyborjú Nagy Kombinátorát indítják újabb kalandok felé. Osztap Bender török alattvaló fia, a forradalom utáni Szovjetország orosz kalandora volt. Hősünket most Berdengi Oszkárnak hívják, és az 1956-os ellenforradalom utáni Magyarország kalandora. Ó, Ilf-Petrov, bátcsak ennyi lenne a különbség!...

Agárdi Gábor - Ágoston György - Assembly
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Ágoston György - Borsányi József - Gyurkovits Árpád - Francia ​3-4.
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Ágoston György - Bartha Miklós - A ​Windows mesés világa
E ​könyv kettős céllal készült. Egyrészt olyan olvasóknak szánjuk, akik a Windowsról nagyon keveset tudnak, és szeretnék megismerni a számítástechnika világának ezen részét. Másrészt a haladóbb felhasználók számos kevéssé ismert lehetőséget, ismeretet találhatnak.

Kollekciók