Ajax-loader

Kánya Kata könyvei a rukkolán


Covers_95743
elérhető
0

Kánya Kata - Testőrök
"Ők ​az igaziak. Nincs köztük Kevin Costner, nem többek: TESTŐRÖK. Magasan képzett, bátor profik. Ha kell és megfizetik őket, az életük árán is védenek. Önt, engem, bárkit, aki veszélyben van. Szeptember 11-e óta sajnos nagyot változott a világ. Ön sem tudhatja, mikor lesz szüksége rájuk." Kánya Kata színésznő könyve a testőrökről és munkájukról.

Kánya Kata - Nem jó egyedül?
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kánya Kata - Társtaláló
Neked ​írtam ezt a könyvet, aki több mint másfél millió társaddal együtt, akaratod ellenére egyedül élsz, de nem tudod pontosan mit is kéne tenned, hogy ez megváltozzon. Ebben a könyvben nincs lila köd. Csak érthető gyakorlatias tanácsok, technikák, praktikák és tesztek, valamint tanulságos történetek sokasága majd’ húsz év tapasztalatából merítve – arról, mit tegyél, hogy végre megtaláld a társad. Nem áltatlak, nehéz az út, amit kínálok… De hidd el, megéri! Ne bízz a Sorsban vagy a Véletlenben, vedd a kezedbe az életed, és indulj neki! Segítek.

Kánya Kata - Mire ​vágynak a férfiak?
Az ​ebben a kötetben megszólaló FÉRFIAK keresik a NŐT. Tehát ez a könyv csakis a FÉRFIAKAT és a NŐKET érdekelheti. Más meg se vegye!Az ebben a kötetben megszólaló férfiak éppoly vadul vágynak lehetséges társaik után, amint azt magányos nőkről feltételezzük, és igazán meglepő, milyen kendőzetlenül tárják fül: MIÉRT ÉS MILYEN NŐKRE VÁGYNAK.Az ebben a kötetben megszólaló férfiak között van okos, buta, öntelt, reményvesztett, gazdag, szegény, szellemes, unalmas, ám akár ilyenek, akár olyanok, mindnek HIÁNYZIK A NŐ, s mindnek MÁS MIATT, mindnek MÁSHOGYAN, de mindnek - NAGYON.Az ebben a kötetben megszólaló férfiakat a vallomásokra egy - egyébként ugyancsak sokáig bukdácsoló, sokáig sikertelenül keresgélő, sokat megélt, de - ma már szerencsés férfi felesége bírta rá: AZ ENYÉM!

Kánya Kata - Darabokra ​tört szívek
"Fantasztikus ​ez a könyv! Dicsérhetem, hiszen én csak leírtam azoknak a történetét, akik megtiszteltek a bizalmukkal, és elmesélték nekem életük hihetetlen regényét. Tizenegy igaz történet. Tizenegy döbbenetes sors. Tizenegy ember, aki képes volt újrakezdeni az életét. Sok mindent tud ez a könyv. Valljuk be, a legtöbben hajlamosak vagyunk az önsajnálatra. Úgy gondoljuk, a legnagyobb baj mindig velünk történik. Nos, ha valamiért szomorú vagy, mondjuk elhagytak, megcsaltak, becsaptak vagy elárultak, és elolvasod ezt a könyvet, hidd el, fel fogod tenni magadnak a kérdést: Jézusom! Mi bajom van? Miért sírok, miért szomorkodom? Hozzájuk képest, hálás lehetek a sorsnak! Lehet, hogy a párkapcsolatodban éppen valamilyen problémával küzdesz. Biztos vagyok benne, hogy találsz olyan történetet, amelynek valamelyik epizódja rímel a mostani problémádra. Elolvashatod, hogy valaki más, hogyan oldotta meg, vagy hogy rontotta el azt a bizonyos helyzetet: vagy segít a megoldás, vagy talán nem követed el azt a hibát, amit ott és akkor, már elkövetett valaki más. Igaz lehet a mondás: okos ember más kárán tanul. Ebből a könyvből pedig tanulhatsz bőven! Például azt is, hogyan lehet a teljes kiszolgáltatottságból felállni, egy tönkrement életet újraépíteni, elgyászolni az elgyászolhatatlant, elengedni életed legfontosabb szereplőjét, vagy megtanulni újra bízni a romokon. Persze azt sem tudtam megállni, hogy a történetek közben ne írjak párkapcsolati problémákról és megoldásokról. Ne írjak arról, hogyan tudsz változtatni az életeden, ha nem vagy vele megelégedve. Nem tudtam kibújni a bőrömből. Tudjuk: a regényírók fantáziája végtelen, de a legnagyobb mesemondó mégis csak az élet. Biztosan nem olvastál még ezeknél csavarosabb, izgalmasabb, megrázóbb kitalált történeteket! Talán, mert ezeket tényleg az élet írta. Én csak papírra vetettem." Szeretettel, Kata

Kánya Kata - Uraim, ​ma én kérdezek!
Az ​elmúlt színházi szezonban szám szerint hat riportert láttam vendégül a Thália Kisszínpadán. Sztárokat. Olyan televíziós személyiségeket, akiket Önök jól ismernek, akiket a TV képernyőjén keresztül estéről estére vendégül látnak otthonukban. Éppen azért javaslom, ismerkedjenek meg velük közelebbről is. Biztos vagyok benne, hogy Friderikusz Sándor fiatalos lendülete, különleges életútja, Szilágyi János önkritikus őszintesége, Antal Imre jósága és humora, Déry János kíméletlen szókimondása, Juszt László történetei a "balhékról", Vitray Tamás bölcsessége ugyanúgy elbűvöli Önöket, mint ahogy elbűvölte a közönséget és engem is.

Kollekciók