Ajax-loader

L. J. Shen könyvei a rukkolán


9789635702435
elérhető
1

L. J. Shen - Vakmerő
"Egy ​feledhetetlen szerelmi történet, amely az utolsó oldalig visszatartotta a lélegzetem." - The RomanceRebels blog "A fordulatok és izgalmak nem hagytak más lehetőséget, mint hogy egy este alatt elolvassam." - Booklicious blog Azt mondják, a bosszú hidegen tálalva a legjobb. Penn Négy évem volt arra, hogy feldolgozzam, mit tett velem Daria Followhill, és a szívem mára jéggé vált. Az enyém lett az első csókja. Az övé pedig az, amit a legjobban szeretek. Én szegény voltam. Ő gazdag. Hogy mi a jó a körülményekben? Hogy változnak. Gyorsan. Most én vagyok a szülei legújabb kis projektje. A lakótársa. A kínzója. És a kapitánya annak a rivális focicsapatnak, amit annyira gyűlöl. Én lettem a mostohatestvére! Annak, aki tönkreteszi a legjobb dolgot az életemben, fizetnie kell, ő pedig a könnyeivel fog. Daria Followhill azt hiszi, ő A királynő. Én viszont be fogom bizonyítani neki, hogy nem több egy elkényeztetett kis hercegnőnél. Daria A klasszikus, lázadó punkok senkit sem izgatnak. De ha egy szemét ribi vagy? Ó, akkor beszólnak minden csípős megjegyzésért, gúnyos szemforgatásért és azért, ha az ellenségeid útjába állsz. Tudom, mert az vagyok. Magas sarkúval baromi nagyot lehet döfni, amikor átsétálsz benne valakin, akit bántani akarsz. Penn Scullynak teljesen kivéreztettem a szívét, majd otthagytam egy szemeteskukában egy verőfényes nyári napon. Négy évvel ezelőtt azt kérte tőlem, hogy őrizzem meg neki az összes első alkalmamat. Most a folyosó túloldalán lakik, és egyedül arra vágyom, hogy én legyek neki mindenben az utolsó.Amikor nekem adta a szívét, az utolsó szavai azok voltak: "semmi nincs ingyen". És most? Most ő fizet nekem. Az Amazon, USA Today és Washington Post bestsellerszerző L. J. Shen egy szenvedélyes és csavaros romantikus regénnyel jelentkezik, amellyel a szerző új szintre emeli a gimis románcot.

Vad%c3%8dt%c3%93___l._j._shen
elérhető
1

L. J. Shen - Vadító
"Az ​év legjobb könyve." - When Vane Reads blog "Felkorbácsolja az érzelmeket." - BluvsBooks blog Az összetört szívek szellemei visszatérnek Vaughn Spencer. Csak úgy nevezik: A Vadító. Számomra nem több egy szívtelen királyfinál. A szülei uralják a várost, a rendőrséget és a Fő utca minden polgárát és üzletét. Nekem nincs másom, csak az én szaftos kis haragom, amit iránta érzek - amióta egyszer majdnem megölt. Miközben minden hétvégén más csajjal kavar, sorra töri a szíveket, orrokat és szegi meg a szabályokat, arra is marad ideje, hogy engem szívasson. Foggal-körömmel küzdök ellene, és nem számítok arra, hogy a gimnázium befejezése után az óceán túloldalára is követ majd. Most mégis itt van velem egy sötét, kísérteties kastélyban, London külvárosában. Ösztöndíjas gyakornok. Egy pazar szobrász. Egy született zseni. Azt mondják, ez a hely el van átkozva, és tényleg. A Carlisle-kastély két szörnyű titkunkat is őrzi. Vaughn azt hiszi, megölheti az elmúlt idők szellemeit, de van valami, amit nem tud. Hogy amit kaszabol, az a szívem. Az Amazon, USA Today és Washington Post bestsellerszerző L. J. Shentől megérkezett egy új, érzelmes, önálló regény az első szerelemről, a második esélyről és arról, hogyan élhetsz túl fiatalon egy lélegzetelállító veszteséget.

L. J. Shen - Szenzációs ​szerető
"A ​Szenzációs szeretőben minden megvan, amit a munkahelyi románc megkíván: forró hangulat, szenvedély, konfliktus és a lebukástól való félelem." - Harlequin Junkie "Humor, forró hangulat, még annál is több szexi incselkedés és érzelem." - Ana's Attic "A Szenzációs szerető vicces, szexi, szenvedélyes és romantikus. Gyors tempójú, elbűvölő írás, különleges történet." - AC Book Blog Célian Laurent egy dúsgazdag, hírhedt manhattani nőcsábász, egy médiabirodalom örököse... és nem mellesleg az új főnököm. Minden rendben lett volna, ha nem töltöm vele azt a felejthetetlen éjszakát és... nem nyúlom le a pénztárcáját. Akkor nem tudtam, hogy még lesz közünk egymáshoz. És most úgy bámul rám, mintha én lennék a mocsok az olasz cipője talpán... Van egy előnye annak, hogy én vagyok Judith "Jude" Humphry: nincs vesztenivalóm. Brooklyni lány vagyok, hírhedten szabadszájú, egy rakás orvosi számla és egy lepukkant kanapé tulajdonosa. Most azonban tudom, hogy ellenfelemre akadtam. Ő is tudja. A szerkesztőségben minden egyes nap csatázunk. Az ágyában töltött éjszakák alatt háborút vívunk. A baj csak az, hogy a szívem forog kockán, és attól tartok, a végén még megadom magam. A bestsellerszerző L. J. Shen legújabb, perzselően szexi regényében megmutatja, hogy ellenségekből lesznek a legjobb szeretők.

L. J. Shen - Bad ​Cruz
I ​would say Dr. Cruz Costello is my archenemy. But that would require acknowledging one another, which we haven’t done in over a decade. He’s the town’s golden child. The beloved quarterback-turned-physician. I’m the girl who got knocked up at sixteen and now works at a diner. He is Fairhope royalty. I get my monarch dose from tabloid gossip. He’s well-off. I’m…well, off. When our siblings get engaged, Cruz’s parents invite both families to a pre-wedding cruise. Except Cruz and I find ourselves stuck on a different ship from everyone else. Cue ten horrible, insufferable days at sea with a man I cannot stand. (My fault, of course.) But when the alcohol pours in, the secrets spill out, and I’m left with one question: Can I take another chance on love?

L. J. Shen - Playing ​With Fire
A ​broken boy on the path to destruction. A scarred girl without direction. A love story carved in secrets, inked with pain and sealed with a lie. Grace Shaw and West St. Claire are arctic opposites. She is the strange girl from the food truck. He is the mysterious underground fighter who stormed into her sleepy Texan college town on his motorcycle one day, and has been wreaking havoc since. She is invisible to the world. He is the town’s beloved bad boy. She is a reject. He is trouble. When West thrusts himself into Grace’s quiet life, she scrambles to figure out if he is her happily-ever-after or tragic ending. But the harder she pushes him away, the more he pulls her out of her shell. Grace doesn’t know much about anything beyond her town’s limits, but she does know this: She is falling in love with the hottest guy in Sheridan U. And when you play with fire—you ought to get burned.

L. J. Shen - The ​Monster
The ​most important thing I’d ever read was scribbled on the door of a portable restroom, engraved into plastic at a carnival on the outskirts of Boston. _ Lust lingers, love stays. _ _ Lust is impatient, love waits. _ _ Lust burns, love warms. _ _ Lust destroys, but love? Love kills. _ Maybe it was always my destiny to fall in love with a monster. When other kids stayed awake at night fearing the pointy-toothed beast hiding in their closet, I longed to see mine. I wanted to feed it, domesticate it, understand it. Sam and I were only allowed to love each other in the dark. Once our story unfolded, and the truth came to light, I was the one to cut the cord. My name is Aisling Fitzpatrick, and I have a confession to make. Sam Brennan is not the only monster in this story.

L. J. Shen - Tyed
Meet ​Blaire An underachieving college student with zero prospects and a ton of issues (hey, being the less-successful twin of a gorgeous supermodel would totally do that to you). She doesn’t do bad boys. Actually, she doesn’t do boys, like, at all. Not that she’s a lesbian. And not that there’s anything wrong with being one. It’s just that…well…she kind of needs to focus on graduating from college right now. And she needs something from Ty. Badly. Meet Ty Mixed Martial artist, soon-to-be Welterweight champion of the Xtreme Warrior League and the hottest guy in the Bay Area. He’s cocky, arrogant and completely off-limits to anyone with more than three working brain cells…but dude, HAVE YOU SEEN HIS BUTT? On top of being a world-class player, Ty has a secret. And Blaire? She can barely even handle his truths. Life is about to throw a few knockout punches at both of them. Can they handle the pain?

L. J. Shen - The ​Villain
Cruel. ​Coldblooded. Hades in a Brioni suit. Cillian Fitzpatrick has been dubbed every wicked thing on planet earth. To the media, he is The Villain. To me, he is the man who (reluctantly) saved my life. Now I need him to do me another, small solid. Bail me out of the mess my husband got me into. What’s a hundred grand to one of the wealthiest men in America, anyway? Only Cillian doesn’t hand out free favors. The price for the money, it turns out, is my freedom. Now I’m the eldest Fitzpatrick brother’s little toy. To play, to mold, to break. Too bad Cillian forgot one, tiny detail. Persephone wasn’t only the goddess of spring; she was also the queen of death. He thinks I’ll buckle under the weight of his mind games. He is about to find out the most lethal poison is also the sweetest.

L. J. Shen - Midnight ​Blue (német)
Indigo ​Bellamy denkt nicht lang nach, als sie das Jobangebot erhält: Sie soll Alex Winslow, den größten Rockstar der Welt, auf seiner Welttournee begleiten und dafür sorgen, dass er nicht wieder auf die schiefe Bahn gerät. Doch das ist leichter gesagt als getan. Nicht nur ist Alex alles andere als begeistert über die Babysitterin, die ihm an die Seite gestellt wurde - vom ersten Moment an sprühen zwischen ihm und Indigo heftig die Funken. Dabei haben beide mit den Dämonen ihrer Vergangenheit zu kämpfen und sind nicht bereit, ihr Herz erneut zu riskieren.

L. J. Shen - A ​jövő zenéje
"Nincs ​még egy ilyen könyv! Egyszerűen tökéletes!" - Ava Harrison, USA Today bestsellerszerző Néha találkozol olyan emberekkel, akik nem tartoznak sehova. Ezért beengeded őket a saját kis világodba. Egyéjszakás kaland külföldön, amelyet a bosszú táplált. Az erőteljes kémia, amelyet egyikünk sem tudott letagadni. Egy szalvétára írt megállapodás, miszerint ha valaha újra találkozunk, többé nem engedjük el egymást. Nyolc évvel és ezer mérfölddel később, itt van New Yorkban. És Amerikában minden zeneszerető lény megszállott rajongója. A megfoghatatlan ír költő, akinek zenei producerek hevernek a lába előtt. A hóvihar az én tökéletesen nyugodt kis hógömbömben. Van munkám, amit szeretek. Egy pasim, akit imádok. Egy lakás, egy lakótárs, egy élet. Megváltoztam. Ő is megváltozott. De megtartotta a szalvétát. A kérdés, hogy betartsam-e a neki tett ígéretemet. "Minden percét imádtam ennek a varázslatos, szívet tépő csodának. - Erika, Book Haven Book Blog "Egyedi és felejthetetlen regény: vicces, szívhez szóló és kiszámíthatatlan. Kötelező olvasmány! - Yamina, Women Who Stare at Books

L. J. Shen - Dirty ​Headlines
From ​bestselling author L.J. Shen, comes a new standalone, enemies-to-lovers romance. Célian Laurent. Manhattan royalty. Notorious playboy. Heir to a media empire. ...And my new boss. I could have impressed him, if not for last month's unforgettable one-night stand. I left it with more than orgasms and a pleasant memory--namely, his wallet. Now he's staring me down like I'm the dirt under his Italian loafers, and I'm supposed to take it. But the thing about being Judith "Jude" Humphry is I have nothing to lose. Brooklyn girl. Infamously quirky. Heir to a stack of medical bills and a tattered couch. When he looks at me from across the room, I see the glint in his eyes, and that makes us rivals. He knows it. So do I. Every day in the newsroom is a battle. Every night in his bed, war. But it's my heart at stake, and I fear I'll be raising the white flag.

L. J. Shen - Ruthless ​Rival
From ​Wall Street Journal bestselling author L.J. Shen comes an enemies-to-lovers romance about the fine line between seeking revenge and finding love. When she was young, Arya Roth became best friends with her housekeeper’s son. Soon, friendship turned to young love, and when Arya dared him to kiss her, a chain reaction of disastrous events led to the boy being sent away and out of Arya’s life. Now, two decades later, Arya is an on-the-rise publicist with her beloved father as one of her biggest clients. So when her father is sued by a former employee, Arya sets out to prove that her father is not the monster he is accused of being. The only problem is the attorney who is determined to destroy her father’s good name. Christian Miller is charming, ambitious, and devilishly good looking, and Arya has no idea he is that same boy who kissed her all those years ago. Past and present collide as Arya falls hard for Christian. But when she finds out who he really is and about his obsession with getting revenge on her father, can she choose love over family?

L. J. Shen - Las ​zapatillas de Jude
«Nunca, ​nunca te acuestes con tu jefe.» Célian Laurent es el hombre más deseado de Manhattan, heredero de una rica familia y mi nuevo jefe. Yo podría haberle causado una buena impresión, de no ser porque hace un mes nos acostamos juntos y le robé la cartera. Pero mi vida no es perfecta como la suya y necesito este trabajo, así que haré todo lo posible por evitar a Célian… y la tentación.

L. J. Shen - Defy
Defy ​is a smutty, insta-love, insta-lust short novella. It is a prequel to Vicious (Sinners of Saint #1) and can be read as a complete standalone with a HEA. My name is Melody Greene, and I have a confession to make. I slept with my student, a senior in high school. Multiple times. I had multiple orgasms. In multiple positions. I slept with my student and I enjoyed it. I slept with my student and I’d do it all over again if I could turn back time. My name is Melody Greene, and I got kicked out of my position as a teacher and did my walk of shame a la Cersei Lannister from the principal’s office, minutes after said principal threatened to call the cops on me. My name is Melody Greene, and I did something bad because it made me feel good. Here is why it was totally worth it.

L. J. Shen - A ​csóktolvaj
Egy ​csók, két férfi és én Azt mondják, az első csókot ki kell érdemelni. Az enyémet egy álarcosbálban lopta el egy ördögi személy, a chicagói éj leple alatt. Azt mondják, az esküvői fogadalom szent és sérthetetlen. Én már azelőtt megszegtem, hogy kifelé menet átléptem volna a templom küszöbét. Azt mondják, a szívedet csak egy férfinak adhatod oda. Az enyémet kettészakította két rivális, akik az utolsó percig harcolnak érte. Elígérkeztem Angelo Bandininek, aki Chicago egyik legbefolyásosabb családjának örököse. Majd Wolfe Keaton szenátor arra kényszerített, hogy megszegjem Angelónak tett ígéretem. Apám titkainak ismerőjeként a kezében tartja a sorsomat, így nem volt más választásom, mint feleségül menni hozzá. Azt mondják, hogy minden igaz szerelmi történet boldog véget ér. Én, Francesca Rossi, azon vettem észre magam, hogy újraírom a saját történetemet, egészen az utolsó fejezetig. Egy csók. Két férfi. Három élet, teljesen összefonódva. És nekem el kell döntenem, hogy a két férfi közül melyik az igazi.

L. J. Shen - Vicious
Emilia They ​say love and hate are the same feelings experienced under different circumstances, and it’s true. The man who comes to me in my dreams also haunts me in my nightmares. He is a brilliant lawyer. A skilled criminal. A beautiful liar. A bully and a savior, a monster and a lover. Ten years ago, he made me run away from the small town where we lived. Now, he came for me in New York, and he isn’t leaving until he takes me with him. Vicious She is a starving artist. Pretty and evasive like cherry blossom. Ten years ago, she barged into my life unannounced and turned everything upside down. She paid the price. Emilia LeBlanc is completely off-limits, my best friend’s ex-girlfriend. The woman who knows my darkest secret, and the daughter of the cheap Help we hired to take care of our estate. That should deter me from chasing her, but it doesn’t. So she hates me. Big fucking deal. She better get used to me.

L. J. Shen - The ​Kiss Thief
They ​say your first kiss should be earned. Mine was stolen by a devil in a masquerade mask under the black Chicago sky. They say the vows you take on your wedding day are sacred. Mine were broken before we left church. They say your heart only beats for one man. Mine split and bled for two rivals who fought for it until the bitter end. I was promised to Angelo Bandini, the heir to one of the most powerful families in the Chicago Outfit. Then taken by Senator Wolfe Keaton, who held my father’s sins over his head to force me into marriage. They say that all great love stories have a happy ending. I, Francesca Rossi, found myself erasing and rewriting mine until the very last chapter. One kiss. Two men. Three lives. Entwined together. And somewhere between these two men, I had to find my forever.

L. J. Shen - Scandalous ​(francia)
Trent ​Rexroth. Insensible, froid et calculateur. Et c’est l’homme qui va me briser le cœur. Il a trente-trois ans. Moi, dix-huit. Autant dire qu’à ses yeux je ne suis qu’une gamine. Pire, l’enfant gâtée de son ennemi juré, celui qu’il rêve de faire tomber. Je ne me fais donc aucune illusion : si aujourd’hui Trent s’intéresse à moi, c’est uniquement pour parvenir à ses fins. Alors oui, si j’étais raisonnable, si je voulais éviter un scandale à ma famille, je garderais mes distances. Mais ce n’est pas le cas. Malheureusement pour moi, l’interdit ne m’a jamais semblé aussi irrésistible.

L. J. Shen - Scandalous ​- A Néma
ÖSSZE ​FOGJA TÖRNI A SZÍVEMET... Jó okkal nevezik úgy, hogy A Néma. Kemény, rideg és számító. Ritkán szólal meg. Amikor megteszi, csöpög a hangja a megvetéstől. Amikor megteszi, a szavai nem nekem szólnak. Amikor megteszi, összeszorul a gyomrom, és a feje tetejére áll az egész világom. Harminchárom éves. Én tizennyolc. Egyedülálló apuka és az apám üzlettársa. Az ő szemében én csak egy gyerek vagyok, és az ellensége lánya. Érzelmileg elérhetetlen. Én viszont… tele vagyok érzelmekkel. Olyan érzelmekkel, amiket elvileg nem lenne szabad táplálnom iránta. Trent Rexroth össze fogja törni a szívemet. Nem elég, hogy ott van az írás a falon. Ráadásul még a lelkembe is belevésődött. Ennek ellenére nem vagyok képes távol maradni tőle. A botrány az utolsó dolog, amire a családomnak szüksége lenne. Mi azonban mégis botránnyal fogunk szolgálni nekik. Ó, lenyűgözően kaotikus lesz… ÉLVEZD MINDEN SORÁT!

L. J. Shen - Fékezhetetlen ​vágy
Grace ​megpróbál elbújni a világ szeme elől. Csak azt szeretné, ha békén hagynák. Ő a furcsa lány a food truckból, aki nem sokakat érdekel. Mígnem West St. Claire be nem hajt motorján az álmos texasi városkába... West szexi, ellenállhatatlan és titokzatos - a város imádott rosszfiúja. Minden nő meg akarja kapni, azonban egyikük sem lát a felszín alá, nem tudják, mi az, amire West igazából vágyik. Grace és West különböző módon rejtegetik igazi énjüket, de megismerkedésük lavinát indít el, amely lerombolja világaikat. Súlyos sebek szakadnak fel bennük, és a múlt tragédiái újraélednek. Gyógyulást csak egymástól várhatnak, de ehhez a lángok közé kell vetniük magukat. A bestsellerszerző L. J. Shen felejthetetlen és szexi regényében két ellenállhatatlan főhős történetén keresztül mutatja be a szerző, hogy a legfájdalmasabb múlt után is várhat boldog jövő, ha képesek vagyunk kitárni a szívünket annak, aki igazán szeret.

L. J. Shen - Az ​ördög feketét visel
"Sötét ​és szexi..." - Oprahmag Maddie Goldbloom kitervelt valamit arra, hogy az életében minden tökéletes legyen: karrier a divatiparban, elegáns New York-i lakás, gyermekorvos pasi. Amikor exe, Chase Black viharos belépővel visszatér az életébe egy botrányos kéréssel, Maddie azonnali reakciója az, hogy nemet mond neki. De Chase csak az apja utolsó kívánságát akarja teljesíteni. Ezért annak ellenére, hogy a férfi összetörte a szívét, Maddie úgy gondolja, nem lehet olyan nehéz eljátszani a menyasszonyát. Különösen azért nem, mert közben talán lehetősége nyílik megleckéztetni egy kicsit az arrogáns ördögöt. Ezután az események olyan láncolata következik, ami teljesen szétrobbantja Maddie addigi életét - és amikor Chase falai leomlanak, mindketten kénytelenek szembenézni a valósággal. Azt mondják, tartsd magadhoz közel az ellenségeidet. De mi van, ha az ellenséged éppenséggel az a férfi, akit szeretsz? A USA Today bestsellerszerző, L. J. Shen új könyve "második esély"-regény szerelemről, veszteségről, önmagunk megtalálásáról és arról, hogyan merülhetünk teljesen el a megfelelő ember közelségében. "Az ördög feketét visel sziporkázóan szellemes, és működik a kémia... Igazi csemege." - Publishers Weekly "Álmenyasszonnyal a cél érdekében!" - Marie Claire "Finoman csábító második-esély-romantika." - Popsugar "Az első oldaltól tudtam, hogy ez valami különleges lesz." - Bookgasms Blog kevesebb

L. J. Shen - Vicious ​(francia)
Vicious. ​Le nom qu’il s’est choisi parle de lui-même. C’est un homme froid, cruel… et immensément riche. Ce qui veut dire qu’il a le monde à ses pieds. Millie ne fera plus jamais l’erreur qu’elle a commise dix ans plus tôt, quand elle a cru qu’elle pouvait se mesurer à lui, répondre à ses provocations, lui rendre coup pour coup. Ils n’étaient que deux adolescents, et pourtant il a détruit sa vie, l’a forcée à l’exil, loin de sa famille et de tout ce qu’elle connaissait. Alors, le soir où il surgit dans le bar de Manhattan où elle travaille à présent, adulte, plus beau et plus… dangereux que jamais, Millie sait qu’il n’y a qu’une solution : fuir. Mais elle ne se fait pas d’illusions, si Vicious est venu la chercher, rien ne l’arrêtera. Une menace autant qu’une promesse…

L. J. Shen - Furious
Bane. ​Un homme dangereux, impétueux, sans limites. Tout le monde le sait, même Jesse qui, depuis qu’elle s’est fait violemment agresser, s’est complètement coupée du reste du monde. Alors, le jour où elle le croise en sortant de chez son médecin, elle est immédiatement sur ses gardes. Car, elle en est persuadée, cette rencontre n’est pas un hasard. Bane la cherchait. Mais qu’est-ce qu’un homme comme lui, capable d’avoir le monde à ses pieds, peut bien vouloir d’une femme brisée comme elle ? En temps normal, Jesse n’aurait pas tenté de le savoir. Malheureusement pour elle, l'insistance de Bane ne lui laisse guère le choix...

L. J. Shen - Scandalous
They ​call him The Mute for a reason. Hard, cold and calculated, he rarely speaks. When he does, it’s with disdain. When he does, his words aren’t meant for me. When he does, my stomach flips and my world tilts on its axis. He is thirty-three. I am eighteen. He’s a single dad and my father’s business partner. I’m just a kid to him and his enemy’s daughter. He’s emotionally unavailable. And I am…feeling. Feeling things I shouldn’t feel for him. Trent Rexroth is going to break my heart. The writing isn’t just on the wall, it’s inked on my soul. And yet, I can’t stay away. A scandal is the last thing my family needs. But a scandal is what we’re going to give them. And oh, what beautiful chaos it will be.

L. J. Shen - Devious
Devious. ​Un nom synonyme de danger, de désir, de décadence. Le nom de celui qui lui a brisé le cœur. Rosie n’avait que dix-huit ans lorsque Devious l’a trompée avec sa sœur. Cette expérience l'a détruite, et elle s'est juré de ne plus jamais avoir affaire à lui. Mais voilà que, dix ans plus tard, Devious revient dans sa vie, encore plus sexy et surtout plus déterminé que dans ses souvenirs. Car, s’il est revenu, c’est pour une raison bien précise : obtenir une deuxième chance. Et Rosie sait qu'avec Devious la fuite n'est pas une option ; alors il ne lui reste qu'une seule solution : faire face au démon de son passé.

L. J. Shen - Vagány
"L. ​J. Shen minden elvárást felülmúlt ezzel a könyvvel." - TheSassyNerd blog "Ez az eddigi kedvenc L. J. Shen-könyvem." - Book Boyfriend Whoarder blog A legszebb szerelmi történetek tragikus véget érnek? Luna Rexroth mindenki kedvenc szürke kisegere. Aranyos. Gondoskodó.Jótékony lélek. Csöndes. Kamu. A szelíd, fiús külső mögött, amit mindenki szeret (és sajnál), egy olyan lány rejtőzik, aki pontosan tudja, mit és kit akar - nevezetesen azt a fiút a faházból, aki megtanította neki, hogyan kell jelnyelven káromkodni. Aki megtanította nevetni. Élni. Szeretni. Knight Cole mindenki kedvenc focihőse. Gyönyörű.Sportos. Kigyúrt.Népszerű.Hazug. Ez a fenegyerek már a tekintetével is képes hanyatt vágni bárkit, de ő csak egy lányt lát: az utca szemközti oldalán lakó Lunát. Luna azonban már nem olyan, mint volt. Már nincs szüksége a srác védelmére. Egy váratlan fordulat hatására a Mindenszentek Gimnázium szépfiúja kénytelen belátni, hogy nem minden főszereplőből lesz hős. Az Amazon, USA Today és Washington Post bestsellerszerző, L. J. Shen egy garantáltan felejthetetlen, önállóan olvasható történettel folytatja a Vágyak iskolája-sorozatot.

L. J. Shen - Broken ​Love
Er ​holt sie zurück ins Leben ... Seit zwei Jahren versucht Jesse Carter vor allem eines: zu vergessen. Doch das ist nicht so leicht, wenn einen der eigene Körper täglich daran erinnert, was geschehen ist. Nur ein einziges Mal in der Woche verlässt sie das Haus, nämlich um an einem Treffen mit anderen verletzten Athleten teilzunehmen. Dort trifft sie auf den berühmten Sportler Roman "Bane" Protsenko. Jesse fühlt sich augenblicklich zu dem geheimnisvollen Mann hingezogen. Doch sie merkt schnell, dass auch er eine dunkle Vergangenheit zu verbergen versucht ...

L. J. Shen - Ruckus ​- Bajkeverő
Ha ​valami romlott és piszkos és szórakoztató – akkor benne vagyok! És ez a lány? Úgy tűnt, igazán szórakoztató lenne megrontani. ROSIE Azt mondják, hogy az élet egy gyönyörű hazugság, a halál pedig egy fájdalmas igazság. Igazuk van. Senki sem keltett bennem elevenebb érzést, mint az a pasi, aki állandó emlékeztetőül szolgál arra, hogy a napjaim meg vannak számlálva. Ő az én fényes, tiltott gyümölcsöm. Egy hatalmas illúzió a kegyetlen valóságommal szemben. Ráadásul a nővérem exbarátja. Mielőtt azonban elítélnél, egyvalamit tudnod kell: én láttam meg őt először. Én sóvárogtam utána először. Én szerettem bele először. Tizenegy évvel később pedig besétál az életembe, és egy második esélyt követel. Dean Cole akar lenni az én Bronzlovasom. De az én időm lejár. Nem olyan vagyok, mint mások. Van egy betegségem. Néha én győzedelmeskedem felette, máskor a betegség felettem. A lovagom, fehér lovon, végre megérkezett. Remélhetőleg még nem túl későn. DEAN Azt mondják, hogy a legfényesebb csillagok égnek ki a leggyorsabban. Igazuk van. Ez a csaj teljesen felvillanyoz. Pimasz és szarkasztikus, de hatalmas a szíve. Egy olyan világban, ahol minden fénytelen, úgy ragyog, mint a kicseszett Szíriusz. Tizenegy évvel ezelőtt a sors elválasztott bennünket egymástól. Nem fogom hagyni, hogy ez ismét megtörténhessen. Kész küzdelem közel kerülni hozzá, de nem a semmiért nevez mindenki Ruckusnak, vagyis Bajkeverőnek. Rosie LaBlanc hamarosan megtapasztalhatja, milyen az, amikor teljes erőbedobással harcolok valamiért. És a meghódítása minden más győzelemnél édesebb lesz.

L. J. Shen - Sparrow ​(angol)
Troy ​Brennan Every Southie in Boston knows that name. The son of a dead mobster. The heart-throb with steel-blue eyes. "The Fixer" who can make or break you in this city. Oh, and my new husband. Sparrow Raynes That's me. No one seemed to remember my name up until he barged into my life. But then he caged me. Kidnapped me. And killed every chance I had to run away from the place where we grew up. Put simply, Troy Brennan clipped my wings. I have dreams, big ones, but I doubt he'll ever let me chase them. I have no idea why he decided to take me as his wife. But I do know this: pissing off this man will not do me any good. At all.

L. J. Shen - Blood ​to Dust
Once ​upon a time I was a naive girl...but now? Now I'm a ruthless woman. His name is Beat, and I should hate him. Bound, blindfolded and bruised, I'm tied in his basement, waiting for the men who stripped me from clothes and humanity to collect his debt to them. Me. His name is Nate and I should hate him, but I don't. I'm not supposed to know his real name, even worse, I'm not supposed to care. He is nothing to me but means to an end. The plan is simple: break free, collect the pieces of my broken soul, kill the bastards and run away. His name is Nathaniel Thomas Vela, and I've never seen his face, though I hear that it's beautiful. Behind the rugged and handsome exterior, there's a quiet murderer, a killer who thinks guns are for pussies and ends people with his bare hands. His name doesn't matter, neither does his face, but what does matter is my heart. And right now, sadly, it's his. Blood to Dust is a standalone, full-length novel. It contains graphic violence and adult situations some may find offensive.

L. J. Shen - The ​End Zone
Jolie ​Louis is a smart girl. She knows that her best friend, Sage Poirier, is a bad idea. He’s a walking, talking cliché. The Adonis quarterback with the bulging biceps and harem of fangirls trailing behind him on campus like a stench you can’t get rid of. Sadly, that’s also the reason she can’t stay away from him. Well, that and the fact that they’re roommates. Jolie is already straddling the line between friendship and more when Sage comes to her with an offer she cannot refuse: be his fake girlfriend and live for free for the rest of the semester. She tells herself that she can handle it. He’s just the boy she saved ten years ago, right? Wrong. So very wrong. He is a man now, and she is his captive Heart, body, and soul… The End Zone is a novella, originally published as part of the Team Player anthology. The End Zone now includes an extended epilogue, and a bonus, ORIGINAL epilogue for the book Vicious (Sinners of Saint #1), for your enjoyment.

L. J. Shen - Die ​Prinzessin
Als ​sie vierzehn Jahre alt war, zerstörte Daria Followhill aus Eifersucht die Zukunft der gleichaltrigen Sylvia Scully. Seitdem vergeht kein Tag, an dem sie ihre Tat nicht bereut. Sie erhält ihre Chance auf Wiedergutmachung drei Jahre später, als sie erfährt, dass Sylvias Zwillingsbruder Penn von seiner Mutter auf die Straße gesetzt wurde. Kurzerhand überredet sie ihre Eltern, Penn für sein letztes Highschooljahr bei sich aufzunehmen - nicht ahnend, dass sie damit mehr als nur ihr Herz aufs Spiel setzt ...

Kollekciók