Ajax-loader

L. J. Shen könyvei a rukkolán


L. J. Shen - A ​szívtipró
Hunter Nem ​terveztem, hogy egy szexvideó főszereplője legyek, okés? Egyszerűen csak megtörtént. Erre az én utálatos apám fél év cölibátusra, piamentességre és totális unalomra ítél a legstréberebb, szűzike, Sailor Brennan társaságában. Sailor Nem vágytam erre a melóra, oké? De annyira jó ajánlat volt, hogy nem mondhattam nemet. Amúgy sem kell félni attól, hogy belezúgnék ebbe a gyönyörű, karizmatikus, csilliárdos agglegénybe. Nem. Ellenállok Hunter Fitzpatrick vonzerejének. Még akkor is, ha elveszítem mindenemet. Még akkor is, ha odavész a birodalma. Az Amazon, USA Today és Washington Post bestsellerszerző L. J. Shen új, Bostoni bikák-sorozata nem okoz csalódást a szenvedélyre és érzékiségre vágyó olvasóknak.

L. J. Shen - Szenzációs ​szerető
"A ​Szenzációs szeretőben minden megvan, amit a munkahelyi románc megkíván: forró hangulat, szenvedély, konfliktus és a lebukástól való félelem." - Harlequin Junkie "Humor, forró hangulat, még annál is több szexi incselkedés és érzelem." - Ana's Attic "A Szenzációs szerető vicces, szexi, szenvedélyes és romantikus. Gyors tempójú, elbűvölő írás, különleges történet." - AC Book Blog Célian Laurent egy dúsgazdag, hírhedt manhattani nőcsábász, egy médiabirodalom örököse... és nem mellesleg az új főnököm. Minden rendben lett volna, ha nem töltöm vele azt a felejthetetlen éjszakát és... nem nyúlom le a pénztárcáját. Akkor nem tudtam, hogy még lesz közünk egymáshoz. És most úgy bámul rám, mintha én lennék a mocsok az olasz cipője talpán... Van egy előnye annak, hogy én vagyok Judith "Jude" Humphry: nincs vesztenivalóm. Brooklyni lány vagyok, hírhedten szabadszájú, egy rakás orvosi számla és egy lepukkant kanapé tulajdonosa. Most azonban tudom, hogy ellenfelemre akadtam. Ő is tudja. A szerkesztőségben minden egyes nap csatázunk. Az ágyában töltött éjszakák alatt háborút vívunk. A baj csak az, hogy a szívem forog kockán, és attól tartok, a végén még megadom magam. A bestsellerszerző L. J. Shen legújabb, perzselően szexi regényében megmutatja, hogy ellenségekből lesznek a legjobb szeretők.

Vad%c3%8dt%c3%93___l._j._shen
elérhető
1

L. J. Shen - Vadító
"Az ​év legjobb könyve." - When Vane Reads blog "Felkorbácsolja az érzelmeket." - BluvsBooks blog Az összetört szívek szellemei visszatérnek Vaughn Spencer. Csak úgy nevezik: A Vadító. Számomra nem több egy szívtelen királyfinál. A szülei uralják a várost, a rendőrséget és a Fő utca minden polgárát és üzletét. Nekem nincs másom, csak az én szaftos kis haragom, amit iránta érzek - amióta egyszer majdnem megölt. Miközben minden hétvégén más csajjal kavar, sorra töri a szíveket, orrokat és szegi meg a szabályokat, arra is marad ideje, hogy engem szívasson. Foggal-körömmel küzdök ellene, és nem számítok arra, hogy a gimnázium befejezése után az óceán túloldalára is követ majd. Most mégis itt van velem egy sötét, kísérteties kastélyban, London külvárosában. Ösztöndíjas gyakornok. Egy pazar szobrász. Egy született zseni. Azt mondják, ez a hely el van átkozva, és tényleg. A Carlisle-kastély két szörnyű titkunkat is őrzi. Vaughn azt hiszi, megölheti az elmúlt idők szellemeit, de van valami, amit nem tud. Hogy amit kaszabol, az a szívem. Az Amazon, USA Today és Washington Post bestsellerszerző L. J. Shentől megérkezett egy új, érzelmes, önálló regény az első szerelemről, a második esélyről és arról, hogyan élhetsz túl fiatalon egy lélegzetelállító veszteséget.

9789635702435
elérhető
1

L. J. Shen - Vakmerő
"Egy ​feledhetetlen szerelmi történet, amely az utolsó oldalig visszatartotta a lélegzetem." - The RomanceRebels blog "A fordulatok és izgalmak nem hagytak más lehetőséget, mint hogy egy este alatt elolvassam." - Booklicious blog Azt mondják, a bosszú hidegen tálalva a legjobb. Penn Négy évem volt arra, hogy feldolgozzam, mit tett velem Daria Followhill, és a szívem mára jéggé vált. Az enyém lett az első csókja. Az övé pedig az, amit a legjobban szeretek. Én szegény voltam. Ő gazdag. Hogy mi a jó a körülményekben? Hogy változnak. Gyorsan. Most én vagyok a szülei legújabb kis projektje. A lakótársa. A kínzója. És a kapitánya annak a rivális focicsapatnak, amit annyira gyűlöl. Én lettem a mostohatestvére! Annak, aki tönkreteszi a legjobb dolgot az életemben, fizetnie kell, ő pedig a könnyeivel fog. Daria Followhill azt hiszi, ő A királynő. Én viszont be fogom bizonyítani neki, hogy nem több egy elkényeztetett kis hercegnőnél. Daria A klasszikus, lázadó punkok senkit sem izgatnak. De ha egy szemét ribi vagy? Ó, akkor beszólnak minden csípős megjegyzésért, gúnyos szemforgatásért és azért, ha az ellenségeid útjába állsz. Tudom, mert az vagyok. Magas sarkúval baromi nagyot lehet döfni, amikor átsétálsz benne valakin, akit bántani akarsz. Penn Scullynak teljesen kivéreztettem a szívét, majd otthagytam egy szemeteskukában egy verőfényes nyári napon. Négy évvel ezelőtt azt kérte tőlem, hogy őrizzem meg neki az összes első alkalmamat. Most a folyosó túloldalán lakik, és egyedül arra vágyom, hogy én legyek neki mindenben az utolsó.Amikor nekem adta a szívét, az utolsó szavai azok voltak: "semmi nincs ingyen". És most? Most ő fizet nekem. Az Amazon, USA Today és Washington Post bestsellerszerző L. J. Shen egy szenvedélyes és csavaros romantikus regénnyel jelentkezik, amellyel a szerző új szintre emeli a gimis románcot.

L. J. Shen - A ​szégyentelen
Cillian ​Fitzpatrick kegyetlen és hidegvérű. Hadész, Brioni öltönyben. A média szerint ő A Szégyentelen. Számomra viszont az a férfi, aki (vonakodva) megmentette az életem. Most pedig egy újabb, "aprócska" szívességre lenne szükségem tőle. Csakhogy Cillian csak úgy nem osztogatja a szívességeket. A szabadságom kell neki. Én lettem a legidősebb Fitzpatrick testvér játékszere. Amivel játszhat, amit meggyötörhet, amit tönkretehet. Azt hiszi, megrogyok a kis pszichológiai hadviselése súlyától. Azonban hamarosan megtudja, hogy a leghalálosabb méreg egyben a legédesebb is. L. J. Shen Amazon, USA Today és Washington Post bestsellerszerző. A Bostoni bikák-sorozatának második részében egy új Fitzpatrick testvérrel ismerkedhetünk meg, aki lehengerlően szexi és kétségkívül hataloméhes.

L. J. Shen - Scandalous ​- A Néma
ÖSSZE ​FOGJA TÖRNI A SZÍVEMET... Jó okkal nevezik úgy, hogy A Néma. Kemény, rideg és számító. Ritkán szólal meg. Amikor megteszi, csöpög a hangja a megvetéstől. Amikor megteszi, a szavai nem nekem szólnak. Amikor megteszi, összeszorul a gyomrom, és a feje tetejére áll az egész világom. Harminchárom éves. Én tizennyolc. Egyedülálló apuka és az apám üzlettársa. Az ő szemében én csak egy gyerek vagyok, és az ellensége lánya. Érzelmileg elérhetetlen. Én viszont… tele vagyok érzelmekkel. Olyan érzelmekkel, amiket elvileg nem lenne szabad táplálnom iránta. Trent Rexroth össze fogja törni a szívemet. Nem elég, hogy ott van az írás a falon. Ráadásul még a lelkembe is belevésődött. Ennek ellenére nem vagyok képes távol maradni tőle. A botrány az utolsó dolog, amire a családomnak szüksége lenne. Mi azonban mégis botránnyal fogunk szolgálni nekik. Ó, lenyűgözően kaotikus lesz… ÉLVEZD MINDEN SORÁT!

L. J. Shen - Rough ​Love
Sie ​darf ihn nicht lieben - denn er ist ihr Schüler! Als Melody Greens größter Traum - eine Karriere als Tänzerin - wegen eines schweren Unfalls platzt, hat sie keine Wahl: Sie muss den Job als Lehrerin an einer Elite-High-School annehmen, auch wenn es das Letzte ist, worauf sie Lust hat. Niemals hätte sie damit gerechnet, dass sie dort auf einen Mann treffen könnte, der ihr Herz mit einem einzigen Blick erobert. Jamie Followhill ist arrogant und sexy, und die Sehnsucht, die sie in seiner Nähe spürt, raubt ihr jegliche Vernunft. Zu versuchen, ihm zu widerstehen, ist zwecklos. Doch die Sache hat einen Haken: Jamie ist Melodys Schüler. Eine Liebe zwischen ihnen ist verboten und könnte Melody erneut ihre Karriere kosten ...

L. J. Shen - Vicious ​(francia)
Vicious. ​Le nom qu’il s’est choisi parle de lui-même. C’est un homme froid, cruel… et immensément riche. Ce qui veut dire qu’il a le monde à ses pieds. Millie ne fera plus jamais l’erreur qu’elle a commise dix ans plus tôt, quand elle a cru qu’elle pouvait se mesurer à lui, répondre à ses provocations, lui rendre coup pour coup. Ils n’étaient que deux adolescents, et pourtant il a détruit sa vie, l’a forcée à l’exil, loin de sa famille et de tout ce qu’elle connaissait. Alors, le soir où il surgit dans le bar de Manhattan où elle travaille à présent, adulte, plus beau et plus… dangereux que jamais, Millie sait qu’il n’y a qu’une solution : fuir. Mais elle ne se fait pas d’illusions, si Vicious est venu la chercher, rien ne l’arrêtera. Une menace autant qu’une promesse…

L. J. Shen - The ​Kiss Thief
They ​say your first kiss should be earned. Mine was stolen by a devil in a masquerade mask under the black Chicago sky. They say the vows you take on your wedding day are sacred. Mine were broken before we left church. They say your heart only beats for one man. Mine split and bled for two rivals who fought for it until the bitter end. I was promised to Angelo Bandini, the heir to one of the most powerful families in the Chicago Outfit. Then taken by Senator Wolfe Keaton, who held my father’s sins over his head to force me into marriage. They say that all great love stories have a happy ending. I, Francesca Rossi, found myself erasing and rewriting mine until the very last chapter. One kiss. Two men. Three lives. Entwined together. And somewhere between these two men, I had to find my forever.

L. J. Shen - Furious
Bane. ​Un homme dangereux, impétueux, sans limites. Tout le monde le sait, même Jesse qui, depuis qu’elle s’est fait violemment agresser, s’est complètement coupée du reste du monde. Alors, le jour où elle le croise en sortant de chez son médecin, elle est immédiatement sur ses gardes. Car, elle en est persuadée, cette rencontre n’est pas un hasard. Bane la cherchait. Mais qu’est-ce qu’un homme comme lui, capable d’avoir le monde à ses pieds, peut bien vouloir d’une femme brisée comme elle ? En temps normal, Jesse n’aurait pas tenté de le savoir. Malheureusement pour elle, l'insistance de Bane ne lui laisse guère le choix...

L. J. Shen - Midnight ​Blue (német)
Indigo ​Bellamy denkt nicht lang nach, als sie das Jobangebot erhält: Sie soll Alex Winslow, den größten Rockstar der Welt, auf seiner Welttournee begleiten und dafür sorgen, dass er nicht wieder auf die schiefe Bahn gerät. Doch das ist leichter gesagt als getan. Nicht nur ist Alex alles andere als begeistert über die Babysitterin, die ihm an die Seite gestellt wurde - vom ersten Moment an sprühen zwischen ihm und Indigo heftig die Funken. Dabei haben beide mit den Dämonen ihrer Vergangenheit zu kämpfen und sind nicht bereit, ihr Herz erneut zu riskieren.

L. J. Shen - Sparrow ​(angol)
Troy ​Brennan Every Southie in Boston knows that name. The son of a dead mobster. The heart-throb with steel-blue eyes. "The Fixer" who can make or break you in this city. Oh, and my new husband. Sparrow Raynes That's me. No one seemed to remember my name up until he barged into my life. But then he caged me. Kidnapped me. And killed every chance I had to run away from the place where we grew up. Put simply, Troy Brennan clipped my wings. I have dreams, big ones, but I doubt he'll ever let me chase them. I have no idea why he decided to take me as his wife. But I do know this: pissing off this man will not do me any good. At all.

L. J. Shen - Defy
Defy ​is a smutty, insta-love, insta-lust short novella. It is a prequel to Vicious (Sinners of Saint #1) and can be read as a complete standalone with a HEA. My name is Melody Greene, and I have a confession to make. I slept with my student, a senior in high school. Multiple times. I had multiple orgasms. In multiple positions. I slept with my student and I enjoyed it. I slept with my student and I’d do it all over again if I could turn back time. My name is Melody Greene, and I got kicked out of my position as a teacher and did my walk of shame a la Cersei Lannister from the principal’s office, minutes after said principal threatened to call the cops on me. My name is Melody Greene, and I did something bad because it made me feel good. Here is why it was totally worth it.

L. J. Shen - Vicious ​- Ádáz
Emilia Azt ​mondják, hogy a szerelem és a gyűlölet ugyanannak az érmének a két oldala. És ez igaz is. A férfi, akiről álmodozok, a rémálmaimban is kísért. Briliáns ügyvéd. Ügyes bűnöző. Gyönyörű hazudozó. Bántalmazó és megmentő, szörnyeteg és szerető egy személyben. Tíz évvel ezelőtt elüldözött a kisvárosból, ahol éltünk. Most utánam jött New Yorkba, és addig nem hajlandó távozni, amíg vele nem tartok. Vicious Egy éhező művész. Gyönyörű és megfoghatatlan, mint a cseresznyevirág. Tíz évvel ezelőtt minden előzetes figyelmeztetés nélkül robbant be az életembe, és teljesen a feje tetejére állította. Megfizetett érte. Emilia LeBlanc érinthetetlen, a legjobb barátom exbarátnője. Ismeri a legsötétebb titkomat, és egyben az olcsó segédmunkás lánya, akit azért alkalmaztunk, hogy rendben tartsa a birtokunkat. Ennek elégnek kellene lennie ahhoz, hogy ne fussak utána, de nem az. Szóval gyűlöl. Kibaszottul nem nagy ügy. Jobban teszi, ha megszokja a közelségemet.

L. J. Shen - Tyed
Meet ​Blaire An underachieving college student with zero prospects and a ton of issues (hey, being the less-successful twin of a gorgeous supermodel would totally do that to you). She doesn’t do bad boys. Actually, she doesn’t do boys, like, at all. Not that she’s a lesbian. And not that there’s anything wrong with being one. It’s just that…well…she kind of needs to focus on graduating from college right now. And she needs something from Ty. Badly. Meet Ty Mixed Martial artist, soon-to-be Welterweight champion of the Xtreme Warrior League and the hottest guy in the Bay Area. He’s cocky, arrogant and completely off-limits to anyone with more than three working brain cells…but dude, HAVE YOU SEEN HIS BUTT? On top of being a world-class player, Ty has a secret. And Blaire? She can barely even handle his truths. Life is about to throw a few knockout punches at both of them. Can they handle the pain?

L. J. Shen - A ​csóktolvaj
Egy ​csók, két férfi és én Azt mondják, az első csókot ki kell érdemelni. Az enyémet egy álarcosbálban lopta el egy ördögi személy, a chicagói éj leple alatt. Azt mondják, az esküvői fogadalom szent és sérthetetlen. Én már azelőtt megszegtem, hogy kifelé menet átléptem volna a templom küszöbét. Azt mondják, a szívedet csak egy férfinak adhatod oda. Az enyémet kettészakította két rivális, akik az utolsó percig harcolnak érte. Elígérkeztem Angelo Bandininek, aki Chicago egyik legbefolyásosabb családjának örököse. Majd Wolfe Keaton szenátor arra kényszerített, hogy megszegjem Angelónak tett ígéretem. Apám titkainak ismerőjeként a kezében tartja a sorsomat, így nem volt más választásom, mint feleségül menni hozzá. Azt mondják, hogy minden igaz szerelmi történet boldog véget ér. Én, Francesca Rossi, azon vettem észre magam, hogy újraírom a saját történetemet, egészen az utolsó fejezetig. Egy csók. Két férfi. Három élet, teljesen összefonódva. És nekem el kell döntenem, hogy a két férfi közül melyik az igazi.

L. J. Shen - Scandalous ​(francia)
Trent ​Rexroth. Insensible, froid et calculateur. Et c’est l’homme qui va me briser le cœur. Il a trente-trois ans. Moi, dix-huit. Autant dire qu’à ses yeux je ne suis qu’une gamine. Pire, l’enfant gâtée de son ennemi juré, celui qu’il rêve de faire tomber. Je ne me fais donc aucune illusion : si aujourd’hui Trent s’intéresse à moi, c’est uniquement pour parvenir à ses fins. Alors oui, si j’étais raisonnable, si je voulais éviter un scandale à ma famille, je garderais mes distances. Mais ce n’est pas le cas. Malheureusement pour moi, l’interdit ne m’a jamais semblé aussi irrésistible.

L. J. Shen - Vicious ​Love
Emilia ​LeBlanc traut ihren Augen nicht, als sie nach zehn Jahren zum ersten Mal wieder Baron "Vicious" Spencer gegenübersteht. Vicious, der ihr das Leben einst zur Hölle gemacht hat. Vicious, der nie nett, immer furchtbar zu ihr war. Vicious, der sie ans andere Ende der USA und weg von ihrer Familie getrieben hat. Vicious, der einzige Mann, den sie je geliebt hat. Inzwischen ist er ein erfolgreicher Anwalt und leitet mit seinen drei besten Freunden ein Multi-Milliarden-Dollar-Unternehmen. Emilia, die es kaum schafft, sich und ihre kranke Schwester über die Runden zu bringen, weiß, dass Vicious der letzte Mann ist, den sie jetzt in ihrem Leben gebrauchen kann. Und doch kann sie sich wie damals schon einfach nicht von ihm fernhalten ...

L. J. Shen - Der ​Verlorene
Als ​Lenora Astalis erfährt, dass Vaughn Spencer an der Akademie ihrer Eltern Kunst studieren wird, sieht sie ihre Chance gekommen: Endlich kann sie sich dafür rächen, dass Vaughn ihr an der Highschool das Leben zur Hölle gemacht hat. Doch je mehr sie über den talentierten Künstler erfährt, desto deutlicher wird, dass sich hinter seiner eiskalten Fassade mehr verbirgt als angenommen. Und bald kann Lenora das Prickeln, das sie in Vaughns Nähe spürt, nicht mehr länger ignorieren ...

L. J. Shen - Scandalous
They ​call him The Mute for a reason. Hard, cold and calculated, he rarely speaks. When he does, it’s with disdain. When he does, his words aren’t meant for me. When he does, my stomach flips and my world tilts on its axis. He is thirty-three. I am eighteen. He’s a single dad and my father’s business partner. I’m just a kid to him and his enemy’s daughter. He’s emotionally unavailable. And I am…feeling. Feeling things I shouldn’t feel for him. Trent Rexroth is going to break my heart. The writing isn’t just on the wall, it’s inked on my soul. And yet, I can’t stay away. A scandal is the last thing my family needs. But a scandal is what we’re going to give them. And oh, what beautiful chaos it will be.

L. J. Shen - Az ​ördög feketét visel
"Sötét ​és szexi..." - Oprahmag Maddie Goldbloom kitervelt valamit arra, hogy az életében minden tökéletes legyen: karrier a divatiparban, elegáns New York-i lakás, gyermekorvos pasi. Amikor exe, Chase Black viharos belépővel visszatér az életébe egy botrányos kéréssel, Maddie azonnali reakciója az, hogy nemet mond neki. De Chase csak az apja utolsó kívánságát akarja teljesíteni. Ezért annak ellenére, hogy a férfi összetörte a szívét, Maddie úgy gondolja, nem lehet olyan nehéz eljátszani a menyasszonyát. Különösen azért nem, mert közben talán lehetősége nyílik megleckéztetni egy kicsit az arrogáns ördögöt. Ezután az események olyan láncolata következik, ami teljesen szétrobbantja Maddie addigi életét - és amikor Chase falai leomlanak, mindketten kénytelenek szembenézni a valósággal. Azt mondják, tartsd magadhoz közel az ellenségeidet. De mi van, ha az ellenséged éppenséggel az a férfi, akit szeretsz? A USA Today bestsellerszerző, L. J. Shen új könyve "második esély"-regény szerelemről, veszteségről, önmagunk megtalálásáról és arról, hogyan merülhetünk teljesen el a megfelelő ember közelségében. "Az ördög feketét visel sziporkázóan szellemes, és működik a kémia... Igazi csemege." - Publishers Weekly "Álmenyasszonnyal a cél érdekében!" - Marie Claire "Finoman csábító második-esély-romantika." - Popsugar "Az első oldaltól tudtam, hogy ez valami különleges lesz." - Bookgasms Blog kevesebb

L. J. Shen - The ​Devil Wears Black
From ​USA Today bestselling author L.J. Shen comes a second-chance romance about love, loss, finding yourself, and getting lost in the right person. Maddie Goldbloom stitched up a plan to ensure everything in her life was perfect—from a career in fashion to a chic NYC apartment to a pediatrician boyfriend. When her ex, Chase Black, storms back into her life with an outrageous request, her immediate reaction is to refuse him. But he only wants to fulfill his father’s last wish. So even though he’s the man who broke her heart, playing his fiancée shouldn’t be hard, especially if it means she gets to watch the arrogant devil squirm a bit. What ensues is a chain of events that detonates Maddie’s life—and when Chase’s walls come down, they both are forced to face reality. They say keep your enemies close. But what if your enemy is also the man you love?

L. J. Shen - Der ​Rebell
Knight ​Cole und Luna Rexroth sind beste Freunde, auch wenn sie völlig unterschiedlich sind. Knight ist Captain des Footballteams und der Star der Schule, Luna schüchtern, introvertiert und am liebsten für sich. Dennoch knistert es zwischen ihnen schon lange. Doch dann droht ein Missverständnis die Freundschaft der beiden zu zerstören, und plötzlich müssen sie sich fragen, ob sie bereit sind, den nächsten Schritt zu gehen - oder ob ihnen das Risiko, einander zu verlieren, zu groß ist...

L. J. Shen - Bad ​Cruz
I ​would say Dr. Cruz Costello is my archenemy. But that would require acknowledging one another, which we haven’t done in over a decade. He’s the town’s golden child. The beloved quarterback-turned-physician. I’m the girl who got knocked up at sixteen and now works at a diner. He is Fairhope royalty. I get my monarch dose from tabloid gossip. He’s well-off. I’m…well, off. When our siblings get engaged, Cruz’s parents invite both families to a pre-wedding cruise. Except Cruz and I find ourselves stuck on a different ship from everyone else. Cue ten horrible, insufferable days at sea with a man I cannot stand. (My fault, of course.) But when the alcohol pours in, the secrets spill out, and I’m left with one question: Can I take another chance on love?

L. J. Shen - Broken ​Love
Er ​holt sie zurück ins Leben ... Seit zwei Jahren versucht Jesse Carter vor allem eines: zu vergessen. Doch das ist nicht so leicht, wenn einen der eigene Körper täglich daran erinnert, was geschehen ist. Nur ein einziges Mal in der Woche verlässt sie das Haus, nämlich um an einem Treffen mit anderen verletzten Athleten teilzunehmen. Dort trifft sie auf den berühmten Sportler Roman "Bane" Protsenko. Jesse fühlt sich augenblicklich zu dem geheimnisvollen Mann hingezogen. Doch sie merkt schnell, dass auch er eine dunkle Vergangenheit zu verbergen versucht ...

L. J. Shen - The ​Monster
The ​most important thing I’d ever read was scribbled on the door of a portable restroom, engraved into plastic at a carnival on the outskirts of Boston. _ Lust lingers, love stays. _ _ Lust is impatient, love waits. _ _ Lust burns, love warms. _ _ Lust destroys, but love? Love kills. _ Maybe it was always my destiny to fall in love with a monster. When other kids stayed awake at night fearing the pointy-toothed beast hiding in their closet, I longed to see mine. I wanted to feed it, domesticate it, understand it. Sam and I were only allowed to love each other in the dark. Once our story unfolded, and the truth came to light, I was the one to cut the cord. My name is Aisling Fitzpatrick, and I have a confession to make. Sam Brennan is not the only monster in this story.

L. J. Shen - A ​jövő zenéje
"Nincs ​még egy ilyen könyv! Egyszerűen tökéletes!" - Ava Harrison, USA Today bestsellerszerző Néha találkozol olyan emberekkel, akik nem tartoznak sehova. Ezért beengeded őket a saját kis világodba. Egyéjszakás kaland külföldön, amelyet a bosszú táplált. Az erőteljes kémia, amelyet egyikünk sem tudott letagadni. Egy szalvétára írt megállapodás, miszerint ha valaha újra találkozunk, többé nem engedjük el egymást. Nyolc évvel és ezer mérfölddel később, itt van New Yorkban. És Amerikában minden zeneszerető lény megszállott rajongója. A megfoghatatlan ír költő, akinek zenei producerek hevernek a lába előtt. A hóvihar az én tökéletesen nyugodt kis hógömbömben. Van munkám, amit szeretek. Egy pasim, akit imádok. Egy lakás, egy lakótárs, egy élet. Megváltoztam. Ő is megváltozott. De megtartotta a szalvétát. A kérdés, hogy betartsam-e a neki tett ígéretemet. "Minden percét imádtam ennek a varázslatos, szívet tépő csodának. - Erika, Book Haven Book Blog "Egyedi és felejthetetlen regény: vicces, szívhez szóló és kiszámíthatatlan. Kötelező olvasmány! - Yamina, Women Who Stare at Books

L. J. Shen - Ruckus ​- Bajkeverő
Ha ​valami romlott és piszkos és szórakoztató – akkor benne vagyok! És ez a lány? Úgy tűnt, igazán szórakoztató lenne megrontani. ROSIE Azt mondják, hogy az élet egy gyönyörű hazugság, a halál pedig egy fájdalmas igazság. Igazuk van. Senki sem keltett bennem elevenebb érzést, mint az a pasi, aki állandó emlékeztetőül szolgál arra, hogy a napjaim meg vannak számlálva. Ő az én fényes, tiltott gyümölcsöm. Egy hatalmas illúzió a kegyetlen valóságommal szemben. Ráadásul a nővérem exbarátja. Mielőtt azonban elítélnél, egyvalamit tudnod kell: én láttam meg őt először. Én sóvárogtam utána először. Én szerettem bele először. Tizenegy évvel később pedig besétál az életembe, és egy második esélyt követel. Dean Cole akar lenni az én Bronzlovasom. De az én időm lejár. Nem olyan vagyok, mint mások. Van egy betegségem. Néha én győzedelmeskedem felette, máskor a betegség felettem. A lovagom, fehér lovon, végre megérkezett. Remélhetőleg még nem túl későn. DEAN Azt mondják, hogy a legfényesebb csillagok égnek ki a leggyorsabban. Igazuk van. Ez a csaj teljesen felvillanyoz. Pimasz és szarkasztikus, de hatalmas a szíve. Egy olyan világban, ahol minden fénytelen, úgy ragyog, mint a kicseszett Szíriusz. Tizenegy évvel ezelőtt a sors elválasztott bennünket egymástól. Nem fogom hagyni, hogy ez ismét megtörténhessen. Kész küzdelem közel kerülni hozzá, de nem a semmiért nevez mindenki Ruckusnak, vagyis Bajkeverőnek. Rosie LaBlanc hamarosan megtapasztalhatja, milyen az, amikor teljes erőbedobással harcolok valamiért. És a meghódítása minden más győzelemnél édesebb lesz.

L. J. Shen - Devious
Devious. ​Un nom synonyme de danger, de désir, de décadence. Le nom de celui qui lui a brisé le cœur. Rosie n’avait que dix-huit ans lorsque Devious l’a trompée avec sa sœur. Cette expérience l'a détruite, et elle s'est juré de ne plus jamais avoir affaire à lui. Mais voilà que, dix ans plus tard, Devious revient dans sa vie, encore plus sexy et surtout plus déterminé que dans ses souvenirs. Car, s’il est revenu, c’est pour une raison bien précise : obtenir une deuxième chance. Et Rosie sait qu'avec Devious la fuite n'est pas une option ; alors il ne lui reste qu'une seule solution : faire face au démon de son passé.

L. J. Shen - Midnight ​Blue
It ​should have been easy. I needed the money. He needed a babysitter to keep him from snorting himself to death. I was cherry-picked especially for him. Responsible. Optimistic. Warm. Innocent. The worst part is that I should have known better. Alex Winslow. British rock star. Serial heartbreaker. Casanova with whiskey eyes. “Don’t get near the devil in a leather jacket. He’ll chew you up and spit you out.” Guess what? I didn’t listen. I signed the contract. World tour. Three months. Four Continents. One hundred shows. My name is Indigo Bellamy, and I sold my soul to a tattooed god. Problem was, my soul wasn’t enough for Alex Winslow. He ended up taking my body, too. Then he took my heart. Then he took my all.

L. J. Shen - Ruthless ​Rival
From ​Wall Street Journal bestselling author L.J. Shen comes an enemies-to-lovers romance about the fine line between seeking revenge and finding love. When she was young, Arya Roth became best friends with her housekeeper’s son. Soon, friendship turned to young love, and when Arya dared him to kiss her, a chain reaction of disastrous events led to the boy being sent away and out of Arya’s life. Now, two decades later, Arya is an on-the-rise publicist with her beloved father as one of her biggest clients. So when her father is sued by a former employee, Arya sets out to prove that her father is not the monster he is accused of being. The only problem is the attorney who is determined to destroy her father’s good name. Christian Miller is charming, ambitious, and devilishly good looking, and Arya has no idea he is that same boy who kissed her all those years ago. Past and present collide as Arya falls hard for Christian. But when she finds out who he really is and about his obsession with getting revenge on her father, can she choose love over family?

L. J. Shen - Twisted ​Love
Vor ​elf Jahren brach Dean Rosie das Herz. Doch für eine zweite Chance ist es jetzt vielleicht zu spät ... Rosie LeBlanc war ein Teenager, als sie Dean Cole zum ersten Mal begegnete. Es war Liebe auf den ersten Blick. Doch Dean brach ihr Herz, als er sich nicht für sie, sondern für eine andere entschied. Nach elf Jahren stehen sich die beiden nun erneut gegenüber. So viel hat sich verändert zwischen ihnen, so viel ist geschehen. Doch ein Blick in Deans Augen genügt, und die Sehnsucht und das Verlangen sind wieder da, viel stärker noch als damals. Dean ist fest entschlossen, Rosie davon zu überzeugen, dass er seinen Fehler bereut und dass sie zu ihm gehört - für immer. Was er nicht weiß: Rosie ist krank. Sehr krank. Und für eine zweite Chance könnte es schon zu spät sein ...

Kollekciók