Ajax-loader

Samantha Downing könyvei a rukkolán


Samantha Downing - Ő ​kezdte
Beth, ​Portia és Eddie Morgan évek óta nem találkoztak egymással, amire jó okuk volt. De amikor jómódú nagyapjuk meghal, és a végrendeletében egy titokzatos, furcsa utolsó kívánság teljesítéséhez köti a több millió dolláros örökségét, a testvérek és házastársaik kénytelenek összejönni egy autós kirándulásra, amelynek során átszelik az országot. A közös családi program azonban néha kimerítő. Mindenki számára. Sőt még kimerítőbb akkor, ha mindannyian súlyos titkokat őriznek, miközben igyekeznek megfeledkezni egy emlékről, egy eltűnt személyről és a bosszúról. Arról a fekete autóban ülő férfiról nem is beszélve, aki már napok óta kitartóan követi őket. De említhetnénk még azt is, hogy legalább az egyikük potenciális gyilkos, a csomagtartóban pedig egy hulla lapul. Ám a pénz komoly motivációs erő. Mindenki számára. Samantha Downing az _Elbűvölő feleségem_ című nemzetközi bestseller után – amelyből Nicole Kidman produkciós cége már készíti az adaptációt – újabb sikervárományos thrillerrel jelentkezik, aminek könnyed stílusa és elegáns humora csupán a felszín. A mélyben rejtőző összetett rétegek nemcsak napjaink Amerikáját ábrázolják rendkívül hitelesen, de az emberi természetről is élénk, valósághű képet adnak.

Samantha Downing - My ​Lovely Wife
Dexter ​meets Mr. and Mrs. Smith in this wildly compulsive debut thriller about a couple whose fifteen-year marriage has finally gotten too interesting... Our love story is simple. I met a gorgeous woman. We fell in love. We had kids. We moved to the suburbs. We told each other our biggest dreams, and our darkest secrets. And then we got bored. We look like a normal couple. We're your neighbors, the parents of your kid's friend, the acquaintances you keep meaning to get dinner with. We all have secrets to keeping a marriage alive. Ours just happens to be getting away with murder.

Samantha Downing - Elbűvölő ​feleségem
_A ​mi szerelmünk története hétköznapi. Találkoztam egy gyönyörű nővel. Hozzám jött feleségül. Gyerekeink születtek. Kiköltöztünk a kertvárosba. Megosztottuk egymással a legnagyobb álmainkat és legsötétebb titkainkat. Tizenöt évvel később elkezdtünk unatkozni._ _Úgy nézünk ki, mint bármelyik házaspár. Mint a szomszédaid, vagy a gyereked barátjának a szülei, akiket örömmel hívsz át este vacsorára. De közben semmit nem tudsz rólunk..._ _Mindannyiunknak megvannak a saját kis titkaink, amikkel életben tartjuk a házasságunkat. Mi a gyilkolástól jövünk újra izgalomba._ Samantha Downing bemutatkozó regénye az év egyik legizgalmasabb debütálása, többek közt J.D. Barker stílusa és a Dexter-regények humora elevenedik meg ebben a letehetetlen thrillerben. Mi történik egy olyan házasságban, ahol mindkét fél annyira belelendül abba, amit csinál, hogy végül már túl sok vesztenivalójuk lesz?

Samantha Downing - He ​Started It
Beth, ​Portia, and Eddie Morgan haven't all been together in years. And for very good reasons—we'll get to those later. But when their wealthy grandfather dies and leaves a cryptic final message in his wake, the siblings and their respective partners must come together for a cross-country road trip to fulfill his final wish and—more importantly—secure their inheritance. But time with your family can be tough. It is for everyone. It's even harder when you're all keeping secrets and trying to forget a memory—a missing person, an act of revenge, the man in the black truck who won't stop following your car—and especially when at least one of you is a killer and there's a body in the trunk. Just to name a few reasons. But money is a powerful motivator. It is for everyone.

Samantha Downing - For ​Your Own Good
USA ​Today bestselling author Samantha Downing is back with her latest sneaky thriller set at a prestigious private school—complete with interfering parents, overeager students, and one teacher who just wants to teach them all a lesson… Teddy Crutcher has won Teacher of the Year at the esteemed Belmont Academy, home to the best and brightest. He says his wife couldn't be more proud—though no one has seen her in a while. Teddy really can’t be bothered with the death of a school parent that’s looking more and more like murder or the student digging a little too deep into Teddy’s personal life. His main focus is on pushing these kids to their full academic potential. All he wants is for his colleagues—and the endlessly meddlesome parents—to stay out of his way. It's really too bad that sometimes excellence can come at such a high cost.

Samantha Downing - A ​saját érdekedben
Teddy ​Crutcher elkötelezett oktatója a neves Belmont Akadémiának. Ugyan szigorú, de mindig következetes, és kizárólag diákjai érdekeit tartja szem előtt. Nem véletlenül nyerte el az Év Tanára-díjat sem. Ám Teddy szemlélete némileg eltér a megszokottól, különösen a tekintetben, hogy mit lehet, és mit szükséges megtenni, hogy tanulóit a helyes útra terelje. Teddynek ugyanígy megvan a maga nézőpontja arról is, miként kellene működnie a tanári karnak, és a maga részéről készen áll rá, hogy a legteljesebb titokban, a saját akarata szerint formálja át hőn szeretett iskolája sok évtizedes tradícióit. Amikor egy napon Teddy egyik diákjának édesanyja holtan rogy össze egy iskolai ünnepségen, kezdetben senki sem gyanakszik, ám a jelek egyre inkább afelé mutatnak, hogy a munkaközösség elnökének halála nem szerencsétlen véletlen volt csupán, az események pedig olyan titkokat csalnak a felszínre, melyek végleg felborítják az iskola és az egész város életét. Samantha Downing 2019-ben robbant be a köztudatba _Elbűvölő feleségem_ című regényével, melyben mesteri thrillert szőtt a házastársi viszony nehézségei köré. _A saját érdekedben_ az iskolai közösségek olykor viszontagságos működésébe enged betekintést, ahol sokszor csupán egy szikra kell, hogy lángra lobbanjanak a lappangó indulatok.

Kollekciók