Ajax-loader

Richard L. Thompson könyvei a rukkolán


Michael A. Cremo - Richard L. Thompson - Forbidden ​Archeology
Over ​the past two centuries archeologists and anthropologists have ignored, forgotten and suppressed vast quantities of evidence showing that human beings like ourselves have existed on this planet for tens of millions of years. Forbidden Archeology documents a systematic process of "knowledge filtration" and constitutes a serious challenge to the Darwinian theory of evolution.

Richard L. Thompson - Idegenek
Az ​Idegenek című könyv egy olyan perspektívát kínál az olvasónak, amely az ufó-eseményeket eltérő kultúrák és eltérő korok szerint is összehasonlítja. Richard L. Thompson kiegyensúlyozott megközelítést kínál az ufó-észlelések pszichológiai értékelésére, ezen kívül bátran és elkötelezetten vizsgálja a bizonyítékok minden lehetséges értelmezését, a tapasztalatok fizikai, biológiai, pszichoszociális és spirituális vonatkozásait. R. Leo Sprinkle pszichológus, Wyoming (USA) A könyv érdekes betekintést nyújt az ufók lehetséges eredetébe. Minden esélye megvan, hogy a legkeresettebb ufó-irodalommá váljon. Clark C. McClelland, a NASA mérnöke, Kennedy Űrközpont, Florida Richard L. Thompson megközelítése üdítően újszerű az ufó-problémák tekintetében. Műve nagymértékben hozzájárult az ufó-irodalom frissességének megőrzéséhez, amely az elmúlt években túlzottan specializálttá vált. Roger W. Wescott antropológia professzor, Drew University (USA)

Michael A. Cremo - Richard L. Thompson - Az ​emberi faj rejtélyes eredete
A ​könyv egy detektívregény és egy tudományos erőpróba is egyben. A gyilkos azonban nem a komornyik, és az áldozat sem egy gazdag idős ember nagy örökséggel. Az áldozat az ember maga, az orgyilkos szerepét pedig számos tudós játsza. A könyv a törvényszékre visz bennünket, és arra kéri az olvasót, hogy ítéljen maga. - Dr. Mikael Rothstein, Dánia Cremo és Thompson megdöbbentő támadást indított az ember eredetéről alkotott képünk, valamint az ellen a módszer ellen, ami kialakította ezt a képet; nem csak a bizonyítékot vonják kétségbe, hanem a tudományos eljárást is, amellyel ezeket kezelik. - Fortean Times Egy új könyv, amely egy sötét alagútba világít be. Elsődleges érdeme, hogy megmagyarázza és leleplezi a tudományos intézmények törekvéseit, amellyel idejétmúlt status-quójukat igyekszenek védelmezni... Lenyűgöző, bár elszomorító mesék a tudományos gaztettekről. - Col. W.R.Anderson, a Leif Ericson Society elnöke Figyelemreméltóan teljes áttekintése minden olyan bizonyítéknak, ami az emberi eredetről szóló elméleteket érinti, beleértve azokat is, amelyeket mellőztek, mert nem illettek bele az uralkodó paradigmákba. - Dr. Philip E- Jonson, University of California, Berkely -

Kollekciók