Ajax-loader

Julie Caplin könyvei a rukkolán


Julie Caplin - The ​Little Paris Patisserie
In ​a cosy corner of Paris, a delicious little patisserie is just waiting to be discovered. And romance might just be on the menu… As the youngest of four, Nina Hadley has always had her big brothers telling her what to do. So, when she’s given the chance to move to Paris and help run a patisserie course, she can’t say au revoir quick enough! There’s just one problem: high-flying chef Sebastian Finlay is the owner of the patisserie. He’s also her brother Nick’s best friend – and the man she has secretly been in love with since forever. Amongst the mouth-wateringly delicious eclairs and delicate macaroons, Nina’s culinary creations aren’t the only tempting thing she’s working with…

Julie Caplin - Egy ​szelet torta Brooklynban
Irány ​Brooklyn legjobb péksége, ahol egy szelet torta mellett ábrándozva mindenki azonnal otthon érzi magát! Sophie Bennings éppen túl van egy fájdalmas szakításon, amikor egy menő New York-i magazin felkéri, hogy legyen a lap gasztro rovatának szerkesztője. Sophie elszántan veti bele magát a munkába, és a szerelem az utolsó dolog, ami foglalkoztatja. Még akkor is így van ez, ha a rovatvezető Todd McLennan, akivel egy irodában dolgozik, jóképű és vonzó. Az Egy csésze kávé Koppenhágában című kötetből ismerős, józan Sophie-t nem könnyű elcsábítani, még akkor sem, ha kísértés akad bőven. Ott van például a lány brooklyni lakása alatt található pékség, telis-tele ínycsiklandó finomságokkal. Ahogy azonban Sophie és Todd egyre jobban megismeri egymást, kiderül, hogy a finom ételek iránti rajongás nem az egyetlen közös szenvedélyük... Julie Caplin imád utazni és jókat enni. Utazási során rengeteg ötletet és tapasztalatot gyűjt, amelyeket aztán örömmel sző bele lebilincselő romantikus regényeibe.

Julie Caplin - The ​Little Brooklyn Bakery
‘Irresistible’ ​Sunday Times bestseller Katie Fforde _Take a trip to New York and the best little bakery in Brooklyn for bagels, bakes, and more than a sprinkle of romance!_ When Sophie Bennings arrives in New York, love is the last thing on her mind. Still reeling from a painful break up, she throws herself into her work as a food editor on a top-notch magazine. Columnist Todd McLennan is everything that Sophie wishes she didn’t want. Like the gorgeous bakery below her Brooklyn apartment, he’s as tempting as the sugary cupcakes on daily display. Surely a little of something you fancy can do you good? As Sophie and Todd get to know one another, a love of food isn’t the only passion they share. In the city that never sleeps, has Sophie finally met the man of her dreams…?

Julie Caplin - Egy ​csésze kávé Koppenhágában
Módfelett ​bosszantó, ha egy kolléga lenyúlja az ember ötletét. Az pedig különösen fájdalmas, ha ez a kolléga ráadásul a pasink is. Regényünk főhősével, Kate-tel is ez történik. Szomorkodásra azonban nincs ideje, hiszen fontos feladatot kap: egy dúsgazdag dán vállalkozó nagyáruházat akar nyitni Londonban, és Kate-nek kell megterveznie a sajtókampányt. Ráadásul mindössze két napot kap az óriási projektre. Düh és dac munkál benne, de mindenáron tökéletesen akarja megoldani a feladatot. Kitalálja, hogy hívják meg az újságírókat egy koppenhágai kirándulásra, hogy ott, helyben tapasztalhassák meg az egyedülálló dán életérzést, a hyggét. Az az elképzelés, hogy az újságírók koppenhágai beszámolóit olvasva, aztán majd egymást tapossák a vásárlók London új dán áruházában. Hat hisztis és undok újságírót öt napig együtt tartani úgy, hogy a túrának gyakorlati haszna is legyen és a megbízó is elégedett legyen, igazán embert próbáló feladat! Mindez persze lehetőség is egy igazán nagy kalandra és arra, hogy megtanuljuk, mi is a dánok boldogságának titka. Julie Caplin imád utazni és jókat enni. Megszállottan keresi a tökéletes gint, és hihetetlenül válogatós, ami a poharat, a tonikot és a díszítést illeti. A megszokott ginkostolói közben írta meg első regényét. Inspirációként azok a városlátogatások szolgáltak számára, amelyeket PR-igazgatóként ő maga szervezett, hogy a részt vevő újságírókkal megismertesse az adott város gasztronómiai örömeit.

Kollekciók