Ajax-loader

Nicholas Eames könyvei a rukkolán


Nicholas Eames - Véres ​Rózsa
IDEJE ​KÉT VÉGÉN ÉGETNI A GYERTYÁT Betelt a pohár: Tam Hashfordnak elege van abból, hogy egy ardburgi kocsmában világhírű zsoldosok sörét csapolja, és közben bárdok dalait hallgatja, akik dicsőségről, legendás kalandokról és hőstettekről énekelnek. Amikre még véletlenül sem az álmos kisváros falain belül kerül sor. Így amikor az egyik legnagyobb zsoldosbanda a hírhedt Véres Rózsa vezetésével Ardburgba érkezik, Tam kapva kap a lehetőségen, hogy dalnokként melléjük szegődjön. Mindig is ilyen kalandról álmodozott, és nem kell csalódnia: a banda olyan útra indul, amelynek csak kétféle végállomása lehet: dicsőséges győzelem, vagy halál. Esetleg mindkettő. TURNÉ INDUL, LEHET WADULNI! Nicholas Eames legújabb regénye ismét tökéletesen vegyíti a rock’n roll életérzést a cinikus humorral és a fantasyvel.

Nicholas Eames - Bloody ​Rose
A ​standalone epic fantasy adventure featuring a band of legendary mercenaries set in the world of Kings of the Wyld from author Nicholas Eames, who has been hailed as "the voice of modern fantasy" by Michael R. Fletcher. _Live fast, die young._ Tam Hashford is tired of working at her local pub, slinging drinks for world-famous mercenaries and listening to the bards sing of adventure and glory in the world beyond her sleepy hometown. When the biggest mercenary band of all rolls into town, led by the infamous Bloody Rose, Tam jumps at the chance to sign on as their bard. It's adventure she wants - and adventure she gets as the crew embark on a quest that will end in one of two ways: glory or death. It's time to take a walk on the wyld side.

Nicholas Eames - A ​Wadon királyai
A ​dicsőség sosem megy ki a divatból! Egykor legendás harcosok voltak. Clay Cooper és bandája, a Saga a legjobbak között is a legjobb volt. Rettegték a nevüket, világszerte a zsoldoscsapatok királyainak számítottak. Aztán szögre akasztották a kardot, megnősültek, megöregedtek, elhíztak, alkoholisták lettek – súlyos esetben mind a négy egyszerre. A dicső időknek mindörökre vége, marad a család és merengés az elmúlt szép napok felett. Egy nap azonban Gabriel, az egykori frontember kopogtat be Clay ajtaján végső kétségbeesésében: a lánya ugyanis a világ túlsó felén rekedt egy város falai közt, amelyet szörnyek hordája ostromol. A két férfinek össze kell szednie a bandát egy utolsó turnéra, hogy együtt átvágjanak a Belwadonon. Biztosak lehetnek benne: elvadult kannibálok, fejvadászok, bosszúszomjas istenek és mindenféle szörnyeteg állja majd útjukat. A legnagyobb veszélyt azonban maga a Horda jelenti. Ha Clay és a banda le akarják győzni, ismét hinniük kell abban – és el kell hitetniük öregedő társaikkal és a feltörekvő ifjakkal egyaránt -, hogy érdemes mindent kockára tenni a mindenkori zsoldosok legértékesebb fizetségéért: az örök dicsőségért. Induljon hát a búcsúturné!

Nicholas Eames - Kings ​of the Wyld
GLORY ​NEVER GETS OLD. Clay Cooper and his band were once the best of the best, the most feared and renowned crew of mercenaries this side of the Heartwyld. Their glory days long past, the mercs have grown apart and grown old, fat, drunk, or a combination of the three. Then an ex-bandmate turns up at Clay's door with a plea for help--the kind of mission that only the very brave or the very stupid would sign up for. It's time to get the band back together.

Kollekciók