Ajax-loader

Tony Wolf könyvei a rukkolán


Covers_267910
elérhető
2

Tony Wolf - A ​görögök
Játékos, ​izgalmas időutazásra hívunk! Kukkants be a könyv kihajtható ablakai mögé, fedezd fel az ókori Görögország titkait, lakóinak mindennapjait, lenyűgöző kultúrájukat.

Covers_213823
elérhető
3

Tony Wolf - A ​rómaiak
Játékos, ​izgalmas időutazásra hívunk! Kukkants be a könyv kihajtható ablakai mögé, fedezd fel az ókori Róma titkait, lakóinak mindennapjait, lenyűgöző kultúrájukat.

Tony Wolf - Az ​egyiptomiak
Játékos, ​izgalmas időutazásra hívunk! Kukkants be a könyv kihajtható ablakai mögé, fedezd fel az ókori Egyiptom titkait, lakóinak mindennapjait, lenyűgöző kultúrájukat.

Tony Wolf - Az ​erdő meséi
Könyvünk ​az erdőről és az erdő lakóiról szól. Olvass el mindent a kalandjaikról: látogasd meg a társasházukat, vegyél részt te is a borsóhüvely-versenyen, és nézd meg, hogyan építenek úszómedencét! Vendégül látnak a feketerigók esküvőjén és a kukorica-lakomán, és kiderül, hogyan készülhet hajó egy hatalmas klumpából. Olvasd el a könyvet, és a gyönyörű képeket nézegetve csatlakozz te is a kalandjaikhoz!

Tony Wolf - Képes ​szótár – Angol-német-magyar
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Tony Wolf - Pinokkió
Egy ​rakoncátlan kis fabáb igazi gyerekké változik, akinek szíve van.

Tony Wolf - A ​nagy verseny
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Tony Wolf - Adventi ​naptár
Ez ​a különleges adventi naptár 24 elbűvölő kis képeskönyvet tartalmaz. Minden könyvecske advent egy-egy napjához kapcsolódik, s mindegyikben van egy rövid történet, amelyet felolvashatunk, vagy amelyet maguk a gyerekek is elolvashatnak. A mesék kicsi és nagy állatokról szólnak, az erdő vidám lakóiról, tündérekről, varázslókról és más titokzatos, szeretetre méltó erdei lényekről. Az aranyzsinórral ellátott könyvecskéket felakaszthatjuk a karácsonyfára.

Tony Wolf - A ​vízitúra
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Tony Wolf - Mesél ​az erdő az állatokról...
Kedves ​Gyerekek! Tüsi vagyok, a sün. A barátaimmal itt lakom az erdőben. Szívesen elmesélem nektek kalandjaimat. Ha érdekelnek benneteket ezek a történetek, olvassátok el a könyvet, és mindent megtudtok az életünkről. Látni fogjátok, mi sohasem akarunk rosszat. Egymáson is mindig segítünk, így kacagva legyőzzük a bajokat! Nem csoda hát, hogy életünk nagyon vidám. Sőt, az ünneplésre is mindig találunk okot. Elmesélem nektek, hogyan történik ez nálunk. Meglátjátok, jól fogtok szórakozni. Sok örömöt és jó mulatást kívánok nektek! Tüsi, a sün

Tony Wolf - Sünibüniék ​almaszörpöt készítenek és más mesék
Az ​Erdőháti mesék sorozatának legújabb könyvét tartja kezében az olvasó, szereplői, a bájos állatkák: süni, hód, Egérke és még sokan, akik izgalmasabbnál izgalmasabb kalandokba keverednek.A szerző saját illusztrációi díszítik a mesekönyvet.

Tony Wolf - Hol ​volt, hol nem volt...
A ​világ legszebb tündérmeséi és legendái Tony Wolf bájos illusztrációival a legfiatalabb olvasóknak, hogy minden este újabb és újabb csodálatos mesét meghallgatva hajthassák álomra fejüket.

Tony Wolf - A ​kis teherautó
"Mackó ​apó és Füles fát szállítottak a kétkerekű kiskocsin. Nagyokat fújtattak és szuszogtak, alaposan megizzadtak a munkában. Egyszer csak valami kékséget pillantottak meg az út menti árokban..." - kezdődik a mese.

Tony Wolf - Hamupipőke
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Tony Wolf - Mesél ​az erdő az állatokról, törpékről, óriásokról, csodatündérekről, manókról...
Kedves ​gyerekek! Hárman vagyunk összesen, de a törpék szerint annyi bajt keverünk, mintha százan lennénk. Nem értjük, miért haragszanak ránk ennyire, úgy látszik, egyáltalán nincs humorérzékük! Pedig haragra nekünk lenne okunk. Ugyanis a törpék kivágták azt a fát, amelyben mi sok-sok évig éltünk, így miattuk kellett elhagynunk ősi otthonunkat! Nem tudtunk hová költözni; a törpék kénytelenek voltak befogadni minket. És a történtek után még csodálkoznak, ha néha egy kis huncutság kieszelésével próbáljuk elfelejteni a múltat. Bízunk benne, hogy a ti humorérzéketek jobb, mint a törpéké, és velünk együtt nagyon jól szórakotok majd azon a sok-sok tréfán, amit a könyvben olvastok. Ecetke, Gyömbérke, Borsocska

Tony Wolf - A ​nagy szöktetés
Mackó ​apó, Füles, a kis nyúl és Pingvin története a kis dinóval, akit minden ok nélkül letartóztatnak és bezárnak egy börtönbe. A három jóbarát elhatározza, hogy kiszabadítja az időközben szívükhöz nőtt kis dínót.

Tony Wolf - Mesél ​az erdő az állatokról, törpékről, óriásokról, csodatündérekről, manókról és sárkányokról
"Mi, ​a Sárkányok Birodalmának lakói, sohasem gondoltuk volna, hogy rajtunk kívül más élőlények is léteznek. De megismerkedtünk a barátságos erdőlakókkal, és nagyon sokat tanultunk tőlük. Bevallom, eleinte néhányszor veszekedtünk is velük, de aztán hamar megtanultuk becsülni ezeket a kis élőlényeket. Ma már ők a legjobb barátaink. Reméljük, hogy - hibáink ellenére - ti is megszerettek minket, és örömmel olvassátok a kalandjainkat. "

Tony Wolf - Mesél ​az erdő az állatokról, a törpékről...
Kedves ​Gyerekek! Én vagyok az írótörpe. Társaimmal régóta a Nagyerdőben lakunk. A völgybeli állatok a nagy árvíz elől hozzánk menekültek, s azóta itt élnek velünk. Nagyon kedvesek, és ők tanítottak meg bennünket a vidámságra. Mi pedig segítünk nekik mindabban, amihez értünk. Amióta nálunk laknak, sokkal színesebb lett az életünk. Sok örömet kívánok Nektek az olvasáshoz!"

Tony Wolf - Sport
Panorámás ​képeskönyv, mely a sport világába kalauzolja el a legkisebbeket.

Tony Wolf - Mesél ​a Hold
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Tony Wolf - Az ​erdő
Nyisd ​ki a könyvet és barangolj az erdő ösvényein! Sok kedves állattal fogsz találkozni, és érdekes dolgokat is tanulhatsz!

Tony Wolf - Törpék
Tony ​Wolf neve már nem ismeretlen a gyermekkönyvek ismerői előtt, számtalan mesekönyve jelent már meg, többek között a Mesél az erdő sorozat kötetei. Most a még kisebbeknek rajzolt két könyvet, amelyek érdekessége, hogy oldalaikat panorámaszerűen ki lehet hajtani, és a lapok közül kiemelkednek a kedves kis figurák. A két kötet címei: Törpék, Óriások.

Tony Wolf - Minden ​jó, ha jó a vége
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Tony Wolf - Érik ​a gesztenye
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Anna Casalis - Tony Wolf - Élet ​a tanyán
Ha ​kinyitod a 12 könyvecskét tartalmazó albumot, megtudhatod, hogyan zajlik az élet az istállóban, a tyúkólban, a veteményeskertben, a nyusziketrecekben és más érdekes helyeken.

Tony Wolf - Mesél ​az erdő az állatokról, törpékről, óriásokról, csodatündérekről...
Nekünk, ​csodatündéreknek is elkél néha egy kis vakáció. Ezért küldöm el az én hat legkiválóbb csodatündéremet egy idõre a törpék falujába. Remélem, hogy Írisz, Tulipán, Csalánka, Orchideácska, Vanília és Zörgõfû jól mulat majd ott, és nem követ el semmi illetlenséget. Ha bármelyikük mégis így-úgy rosszalkodna, kérlek, azonnal adjátok hírül nekem. Csodatündér csókol Benneteket, A Ti Nagy Csodatündéretek

Tony Wolf - Mitől ​fehér a hód foga?
A ​kis hód meséjéből megtudhatod, mitől olyan fehér Gombóc foga. Ragyogó lesz a tiéd is, ha a könyvhöz tartozó fogkrémmel és kefével rendszeresen megmosod.

Tony Wolf - A ​dinótojás
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Tony Wolf - Mesél ​az erdő az állatokról, törpékről, óriásokról...
Kedves ​Gyerekek! Engem még nem ismertek. Engedjétek meg, hogy bemutatkozzak: Rőtszakáll vagyok, a vándor óriás. Most épp cudarul fáj a fogam. Jól tudom, el kellene mennem az óriások országában egy fogorvoshoz, de annyira félek, ki sem tudom mondani! Rettenetesen fáj! Már az erőm is fogytán ettől a fájdalomtól. Azt hiszem, mégis elindulok, hátha találok útközben valakit, aki segít rajtam. Tartsatok velem, és szorítsatok nekem, hogy sikerüljön! Üdvözlettel Rőtszakáll."

Tony Wolf - Mesterségek
A ​térbeli képeskönyv különböző foglalkozásokat mutat be kisgyerekeknek.