Ajax-loader

Patricia Gibney könyvei a rukkolán


Patricia Gibney - Megtört ​lelkek
Azt ​hitték szabadok. De valaki figyelte őket. Egy sötét téli reggelen Cara Dunne holttestére bukkannak. A házasság előtt álló nőt esküvői ruhában akasztották fel a saját otthonában, egy hajtincsét levágták. Cara meggyötört holttestét látva Lottie Parker nyomozóban felmerül a kérdés: ki gyűlölhette ennyire ezt a nőt, hogy élete legboldogabb időszakában gyilkolja meg? Az eset még sötétebb fordulatot vesz, amikor egy újabb fiatal nő összezúzott holttestét találják meg. Fiona Heffernant a munkahelyéül szolgált kórház tetejéről lökték le - őt is esküvői ruhába öltöztették, és ugyancsak hiányzik egy hajtincse. A gyilkosságok személyes indíttatásúnak tűnnek, így Lottie biztos abban, hogy olyasvalaki a tettes, akit az áldozatok ismertek. Amikor Fiona halálhírét viszi a nő vőlegényének, kiderül, hogy Fiona nyolcéves lánya aznap délután, a tánciskolai próbája után eltűnt. Rettegve, hogy Lily is áldozatul eshet ennek a tébolyult és rendkívül veszélyes gyilkosnak, Lottie szembenéz a tettessel, akár az élete kockáztatásával is. Karin Slaughter, Robert Dugoni vagy Rachel Caine regényeinek olvasói élvezni fogják Patricia Gibney újabb lélegzetelállító thrillerét, a Megtört lelkeket.

Patricia Gibney - Az ​elveszett gyermek
Lélegzetelállító ​nyomozós thriller... megdöbbentő esettel Mikor egy középkorú asszonyt saját otthonában meggyilkolnak, Lottie Parker nyomozót és társát, Boyd őrmestert bízzák meg az ügy felderítésével. Mikor azonban rájönnek, hogy az áldozat lánya is eltűnt, joggal kezdenek aggódni az egész család biztonságáért... Két nappal az eset után egy közeli ház ég le, s ezzel megnő a környékbeli áldozatok száma. Lottie és csapata titkok és hazugságok szövevényén kénytelen átrágni magát, melyek furcsa módon egy nagyon régi ügyhöz kapcsolódnak... Egy ügyhöz, melyben még Lottie édesapja is nyomozott, mielőtt végett vetett volna a saját életének. Lottie, aki alig ismerte apját, azonnal rájön, hogy ezen az eseten keresztül végre felfedheti a családját övező rejtélyek némelyikét. De vajon tényleg akarja ezt? És vajon készen áll rá, hogy megtudja az igazságot? A hiányzók és Az elrabolt lányok bestsellerszerzőjének legújabb thrillere az utolsó oldalakig kétségek között tartja az olvasót. Rachel Abbott, Angela Marsons és Robert Dugoni rajongóinak kötelezően ajánlott.

Patricia Gibney - Az ​elrabolt lányok
Lélegzetelállító ​nyomozós thriller - nem várt csavarral Hétfő reggel egy várandós fiatal lány holttestére bukkannak. Ugyanezen a napon egy anya látogat el Lottie Parker nyomozó házához, és segítséget kér, hogy eltűnt barátját megtalálhassa. Vajon az áldozat lenne ez az eltűnt barát? Mikor ugyanaz a férfi, aki az első áldozatot is megtalálta, hasonló bűntény jeleit mutató, újabb holttestre bukkan, Lottie egyre sürgetőbbnek érzi, hogy megtalálja a kapcsolatot a két lány között. Hiába, újabb két nő tűnik el. Lottie Parker nyomozót kísérti a múltja, terheli a jelene - az üggyel csak egy helyben toporog, továbbá a családja a széthullás szélén áll. Vajon sikerül-e neki megtalálnia a gyilkost, és megküzdenie saját démonjaival is? Az elrabolt lányok feszített tempójú, izgalmas, letehetetlen thriller. Rachel Abbott, Karin Slaughter és Robert Dugoni rajongóinak különösen ajánlott.

Patricia Gibney - A ​hiányzók
Lélegzetelállító ​nyomozós thriller - hihetetlen fordulattal Mikor a helyi katedrálisban egy nő holttestét találják, majd néhány órával később egy férfiét, amint a saját udvarának fájáról lóg, Lottie Parker nyomozót hívják az ügyhöz. Mindkét áldozat combján elmosódott, de határozottan hasonló tetoválást találnak. Nyilvánvaló, hogy a két áldozat közt van kapcsolat. De mi? A nyomok a Szent Angélába, egy régi gyermekotthonba vezetnek, mely intézethez Lottie múltja is kapcsolódik. Az eset hirtelen személyessé válik... Úgy tűnik, hogy a gyilkosságok egy több évtizedes, megfejtetlen bűntényhez kapcsolódnak. Két kamaszfiú is eltűnik. Lottie-nak meg kell találnia a gyilkost, mielőtt az újra lecsaphatna, de hogy tehetné, ha ezzel a saját gyermekeit is veszélybe sodorja? A gyilkosnak meglehetősen torz véleménye van az igazságszolgáltatásról... Rachel Abbott, Karin Slaughter és Robert Dugoni rajongói különösen izgalmasnak találják majd ezt a borzongtató, hosszú éjjeleket ígérő thrillert.

Patricia Gibney - Titkok ​terhe
A ​város, amely tele van titokkal... és most egy újabb gyilkos közeleg. Egy fülledt nyári estén a tizenegy éves Mikey Discroll elindul hazafelé a barátjától. Összezúzott testét két nappal később találják meg helyi kamaszok egy virágágyásban. Az ügyet Lottie Parker nyomozó kapja meg, amely ezúttal személyes: fiának, Seannak egy kedves barátjáról van szó. Mikey a lepusztult Munbally lakótelepen élt a város másik végén, és Sean szerint a fiú viselkedésében nem volt semmi szokatlan. Lottie nem tudja leküzdeni gyanakvását, hogy fia talán rejteget valamit előle... Néhány nappal később a közeli tó vadvirágos partján újabb halott fiút találnak. Bomlott elméjű elkövető után indul meg a hajsza, ám ahhoz, hogy a tettest elkaphassa, Lottie-nak rejtélyek szövevényes hálóját kell kibogoznia, amelyet Mikey barátai olyan elszántan titkolnak. Mindenki titkolózik, de vajon kit akarnak megóvni ezzel? Vajon Lottie, aki fia életét féltve küzd, idejében megtalálja a gyilkost? Karin Slaughter, Robert Dugoni és Rachel Abbott rajongói imádni fogják Patricia Gibney legújabb, borzongató thrillerét. A Maradj csöndben az utolsó oldalakig fenntartja a feszültséget.

Patricia Gibney - A ​végső árulás
Két ​problémás lány - egy végzetes hazugság. Vasárnap hajnalban Amy White és Penny Brogan hazaindulnak egy éjjeli szórakozóhelyről, de sosem érnek haza. Conor Dowling nemrég szabadult a börtönből, és nem kevés oka lenne bosszút állni Amyn, hiszen éppen a lány juttatta oda... A lányok véráztatta holttestét néhány nappal később egy lepusztult, elhagyatott házban találják meg. Hiába van bombabiztos alibije, lehet, hogy Conor a gyilkos? Vagy valami többről van szó, aminek hátborzongató eleme a lányok teste közelében talált ezüstérme? Lottie Parker nyomozó most is beleveti magát a munkába, ám míg az áldozatok utolsó lépéseinek nyomában jár, újabb két meggyilkolt lányt találnak. Nem elég, hogy Lottie-nak meggyűlik a baja az üggyel, lányai, Chloe és Katie is nyom nélkül eltűnnek. Lottie retteg, hogy a gyilkos rabolta el a gyerekeit, így megkezdődik a gyanúsított utáni hajsza, amelynek tétje sosem volt nagyobb. Daniel Cole, Robert Bryndza és Karin Slaughter rajongói élvezettel olvashatják Patricia Gibney soron következő thrillerét. A végső árulás kiemelkedő és fordulatokban bővelkedő eleme a Lottie Parker-sorozatnak.

Patricia Gibney - Elhantolt ​angyalok
Miután ​Faye Baker új otthonának falában egy gyermek törékeny koponyájára lel, Lottie Parker nyomozót jelölik ki az ügy felgöngyölítésére. A ház évek óta Faye egyik barátjának a tulajdona, így amikor Jeff furcsán kezd viselkedni, Lottie azonnal szagot fog... Később a tizenegy éves helyi fiú, Gavin, gyermekcsontokat talál a közeli vasúti sínek mentén. Noha a csontok nem a korábban talált koponyához tartoznak, Lottie szerint ez nem lehet véletlen. Valaki az elveszett szeretteit gyászolja, és most az ő feladata, hogy megnyugvást hozzon neki. Lottie újra felkeresi Faye-t, azonban nem találja a lányt a munkahelyén. Rossz előérzete hamar beigazolódik: Faye-t holtan találja a lány autójának csomagtartójában. Kinek állhatott érdekében, hogy elhallgattassa? Amíg Lottie Faye gyilkosa után nyomoz, az ügy újabb sötét fordulatot vesz a kis Gavin eltűnésével. Faye-t és Gavint semmi más nem köti össze, mint hogy mindketten gyermekcsontokat találtak. De kik lehetnek ezek az apró áldozatok, és miért tért vissza a gyilkosuk? Vajon Lottie megtalálja az elkövetőt, mielőtt az még egy életet olthatna ki? Patricia Gibney legújabb thrillere ismét izgalmas perceket ígér az olvasóknak. Patricia Cornwell, Angela Marsons és Daniel Cole rajongói nem fognak csalódni az Elhantolt angyalok című részben sem.

Patricia Gibney - Néma ​sikolyok
Nem ​kellett volna meghalniuk Egy ragyogó parti másnapján a huszonöt éves Rachel Mullent holtan találja az ikertestvére. A lány szeplős arcán zúzódások, torkába egy üvegszilánk ékelődött. Hamarosan kiderül, hogy a bizarr gyilkosság nem az egyetlen eset: egy fiatal doktornőt ugyanazzal a módszerrel öltek meg. Mivel az orvos nem vett részt a partin, sőt semmilyen módon nem köthető a vendégekhez, Lottie kénytelen megkérdőjelezni minden addigi elméletét. Miért kellett elhallgattatni ezt a két ifjú nőt? Lottie megszállottan nyomoz, hogy kiderítse, mi történhetett azon a partin, és egyre közelebb kerül a házigazdához. A nyomok Maddyhez vezetnek, aki felszolgálóként dolgozott az estélyen, ám ő sem tud információval szolgálni, ugyanis egy rendszám nélküli autóval elrabolják. Az őrület akkor kezdődik igazán, amikor Boyd is eltűnik. Lottie már nemcsak az eltűnt lányt, hanem a vőlegényét is kétségbeesetten próbálja megtalálni. Nem veszítheti el újra a férfit... Egy újabb rejtélyes gyilkos jár Ragmullinben, aki különös kegyetlenséggel végez áldozataival... Patricia Gibney soron következő thrillere lélegzetelállító pillanatokat ígér a nyomozós krimik szerelmeseinek a Néma sikolyok című kötetben is.

Patricia Gibney - Titkok ​terhe
A ​város, amely tele van titokkal... és most egy újabb gyilkos közeleg. Egy fülledt nyári estén a tizenegy éves Mikey Discroll elindul hazafelé a barátjától. Összezúzott testét két nappal később találják meg helyi kamaszok egy virágágyásban. Az ügyet Lottie Parker nyomozó kapja meg, amely ezúttal személyes: fiának, Seannak egy kedves barátjáról van szó. Mikey a lepusztult Munbally lakótelepen élt a város másik végén, és Sean szerint a fiú viselkedésében nem volt semmi szokatlan. Lottie nem tudja leküzdeni gyanakvását, hogy fia talán rejteget valamit előle... Néhány nappal később a közeli tó vadvirágos partján újabb halott fiút találnak. Bomlott elméjű elkövető után indul meg a hajsza, ám ahhoz, hogy a tettest elkaphassa, Lottie-nak rejtélyek szövevényes hálóját kell kibogoznia, amelyet Mikey barátai olyan elszántan titkolnak. Mindenki titkolózik, de vajon kit akarnak megóvni ezzel? Vajon Lottie, aki fia életét féltve küzd, idejében megtalálja a gyilkost? Karin Slaughter, Robert Dugoni és Rachel Abbott rajongói imádni fogják Patricia Gibney legújabb, borzongató thrillerét. A Maradj csöndben az utolsó oldalakig fenntartja a feszültséget.

Patricia Gibney - The ​Lost Child
They ​placed me in here and threw away the key. I look down at the gown they've put on me. I want my own clothes. I don't know how long I've been here. An elderly woman is found murdered in her own home, and Detective Lottie Parker and her partner Detective Boyd are called in to investigate. When they discover that the victim's daughter is missing as well, they start to fear for the safety of the whole family... Two days later as a nearby house is set on fire and with the body count rising, Lottie and her team begin to unpick a web of secrets and lies, as the murders seem to link back to a case investigated by Lottie's father before he took his own life. With little knowledge of what really happened to her father, Lottie knows this is a case that could give her some answers. But how much does she want to know? And how far is Lottie prepared to dig to uncover the truth? The Lost Child is a thrilling page-turner from the bestselling author of The Missing Ones and The Stolen Girls that will have you guessing right to the very last page. Perfect for fans of Rachel Abbott, Angela Marsons and Robert Dugoni. What people are saying about The Lost Child: 'OH WOW, WHAT AN AMAZING BOOK!!!! True to form Patricia Gibney has delivered another fantastic page turner!! From the very start to the last page you're hooked! There are twists and turns throughout that keep you on the edge of your seat! But the biggest twist at the end is a total shock that you won't see coming!! I read this in a day on my hols simply because I couldn't put it down!! Like I said before, if I could've given it ten stars I would have! Like all of Patricia Gibney's previous books, I honestly can't recommend it highly enough!! A definite must read!!' Goodreads Reviewer 'Pulse-pounding suspense with a complicated and convoluted plot that will keep readers guessing until the very last pages!' Goodreads Reviewer 'When past and present collide, POW, we get one hell of an explosive and an utterly riveting read!!!' Goodreads Reviewer 'A real page-turner, I couldn't put this book down ... A big fat 5 stars - you have to read this book!' Goodreads Reviewer 'Oh my Lordie!!!! This Detective Lottie Parker series gets better and Better! Wow, what a book!' Goodreads Reviewer 'Holy jumpin'catfish, Batman, what an ending! The jaw dropping moments just kept a-comin'. Goodreads Reviewer 'What a ride!!! A very dark thriller!' Goodreads Reviewer 'The Lost Child had me glued to the pages from start to finish.' Goodreads Reviewer 'Beautifully written, packed with suspense, another spine-tingling story that I couldn't put down.' Renita d'Silva 'The book twists and turns to a fantastic final chapter, which is the biggest surprise I've had reading a book for a long time.' Nigel Adams Bookworm

Patricia Gibney - No ​Safe Place
There's ​nothing more dangerous than a familiar face... As funeral mourners stand in silence at Ragmullin cemetery, a deafening cry cuts through the air. Lying crumpled at the bottom of an open grave is the bloodied body of a young woman, and Detective Lottie Parker is called in to investigate. Knowing the body can't have been there long, Lottie wonders if it could be Elizabeth Bryne, a young woman who vanished without trace just days earlier. And with a new boss who seems to have it in for her, Lottie is under pressure to solve both cases quickly. As two more women go missing from Ragmullin, Lottie and her team fear there is a serial killer on the loose. And the disappearances are strikingly similar to a cold case from ten years earlier. Could history be repeating itself? As journalists begin to interfere with Lottie's investigation, she fears the killer is about to strike again. Lottie is in a race against time to find the missing women, but the killer is closer than she thinks. Could Lottie be his next target? If you love Angela Marsons, Robert Bryndza and Rachel Abbott, you'll love the latest pulse-pounding thriller from Patricia Gibney. No Safe Place will keep you guessing until the very last page. What readers are saying about No Safe Place: 'I found myself completely hooked right from the first chapter and literally finished it in less than a day. The writing style draws you right in and the fast pace of the plot and the many many plot twists and constant action and new discoveries will keep you on the edge of your seat. 'It's All About Books 'WOW, I just loved it. It was gritty, fast-paced... WOW, this book is just brilliant. Patricia Gibney books just get better and better. If I could give this book 10/10 I would.'Goodreads Reviewer, Five Stars. 'This one definitely didn't disappoint!!... Absolutely brilliant read... I honestly can't wait for the next one. Hurry please.' Goodreads Reviewer, Five Stars. 'The words that first spring to mind are Bloody Brilliant! I loved it. This book had me gripped right from the start, it was fast-paced, full of energy and the action kept coming... I am going to give No Safe Place a big fat 5 stars, it really deserves it, it's an entertaining read full of edge-of-the-seat tension that you won't want to put down.'Bonnie's Book Talk 'A brilliant read. Utterly captivating from the first page to the last... Everyone was so well and clearly written... A real mark of excellent and captivating character writing... I can't over emphasize how much I enjoyed this book... it's my read of the year so far and I think it will take some beating... Five of the strongest stars' Goodreads Reviewer, Five Stars. 'Shout it out loud, for everybody who loves good Police Thrillers, DI Lottie Parker is back... A compelling read that kept me turning page after page with an anticipation that bordered on addiction.' Nigel Adams Bookworm

Patricia Gibney - The ​Missing Ones
The ​hole they dug was not deep. A white flour bag encased the little body. Three small faces watched from the window, eyes black with terror. The child in the middle spoke without turning his head. ‘I wonder which one of us will be next?’ When a woman’s body is discovered in a cathedral and hours later a young man is found hanging from a tree outside his home, Detective Lottie Parker is called in to lead the investigation. Both bodies have the same distinctive tattoo clumsily inscribed on their legs. It’s clear the pair are connected, but how? The trail leads Lottie to St Angela’s, a former children’s home, with a dark connection to her own family history. Suddenly the case just got personal. As Lottie begins to link the current victims to unsolved murders decades old, two teenage boys go missing. She must close in on the killer before they strike again, but in doing so is she putting her own children in terrifying danger? Lottie is about to come face to face with a twisted soul who has a very warped idea of justice. Fans of Rachel Abbott, Karin Slaughter and Robert Dugoni will be gripped by this page-turning serial killer thriller, guaranteed to keep you reading late into the night.

Patricia Gibney - The ​Stolen Girls
The ​young woman standing on Lottie's step was a stranger. She was clutching the hand of a young boy. 'Help me, ' she said to Lottie. 'Please help me.' One Monday morning, the body of a young pregnant woman is found. The same day, a mother and her son visit the house of Detective Lottie Parker, begging for help to find a lost friend. Could this be the same girl? When a second victim is discovered by the same man, with the murder bearing all the same hallmarks as the first, Lottie needs to work fast to discover how else the two were linked. Then two more girls go missing. Detective Lottie Parker is a woman on the edge, haunted by her tragic past and struggling to keep her family together through difficult times. Can she fight her own demons and catch the killer before he claims another victim? The Stolen Girls is a gripping and page-turning thriller that will leave you breathless. Perfect for fans of Rachel Abbott, Karin Slaughter and Robert Dugoni. What people are saying about The Stolen Girls 'This is Patricia Gibney's second novel, following her amazing debut, The Missing Ones. I gave The Missing Ones 5 stars, and I liked this one even better, but alas, Goodreads won't let me give it 6 stars.' Dark Twisty Books 'What a book ... Not once is there a lull in the action. Not once did I want to put it down. Bring on the next Lottie Parker book.' Nigel Adams Bookworm 'Brilliant! Patricia Gibney has done it again! This author delivers every time, with every story!' Renita D'Silva 'THE BEST BOOK I'VE READ IN A LONG, LONG TIME! If I could have given it ten stars I would have!' Goodreads Reviewer 'A non-stop thrill ride! You won't want to get off!' Goodreads Reviewer 'Brilliant, brilliant, brilliant. I didn't think this could keep me as hooked and book one but by heck it did! Amazing, fantastic writing. I didn't want it to end!' Goodreads Reviewer 'Excellent book. Great storyline and characters. A real page turner.' Goodreads Reviewer 'I absolutely blitzed through this book. The style of writing makes it hard to put down and I vowed "just one more page" at least a hundred times. Another fantastic book from Patricia.' Goodreads Reviewer 'You seriously do not want to miss it.' Goodreads Reviewer 'This author is one to follow.' Goodreads Reviewer

Patricia Gibney - Nincs ​menedék
A ​gyászolók némán állnak Ragmullin temetőjében, amikor éles sikoly töri meg a meghitt csendet. Egy nyitott sírgödörben egy fiatal nő összezúzott, véres holttestét találják, és Lottie Parker nyomozót kérik fel az ügy felderítésére. Mivel a test nem lehetett ott régóta, Lottie azt gyanítja, talán a pár nappal azelőtt eltűnt Elizabeth Bryne-t találták meg. Nagy a nyomás, hogy mielőbb megoldja a rejtélyt, ugyanis új főnöke nyilvánvalóan nem szíveli. Hamarosan újabb két nő tűnik el. Netán egy sorozatgyilkos jár szabadon a város utcáin? Ráadásul az eltűnések körülményei kísértetiesen hasonlítanak egy tíz évvel korábbi, megoldatlan ügyben tapasztaltakhoz... A történelem megismétli önmagát? Újságírók hátráltatják Lottie-t a nyomozásban, aki mindeközben attól tart, hogy a gyilkos újra lecsap, mielőtt ő elkaphatná. Versenyt fut az idővel, ám maga sem sejti, milyen közel van a tettes... Akinek talán éppen ő a következő célpontja. Angela Marsons, Robert Bryndza és Rachel Abbott thrillerjeinek kedvelői rajonganak majd Patricia Gibney új, szívdobogtatóan izgalmas regényéért. A Nincs menedék az utolsó oldalakig kétségek közt hagyja az olvasót.

Patricia Gibney - Final ​Betrayal
‘She ​lifted the flap of the envelope and pulled out the single white page. As she opened it up she stared, open mouthed. Four words were typed on the page. I am watching you.’ When Amy Whyte and Penny Brogan leave a local nightclub in the early hours of Sunday morning and don’t arrive home, their families are beside themselves with worry. Conor Dowling has just been released from prison, a man full of hatred for Amy, the girl who put him behind bars in the first place. The case is given to Detective Lottie Parker, when the girls’ blood-soaked bodies are found, days later, in a derelict squat. Chillingly, both girls are clutching silver coins in their hands – what message is this killer leaving behind? All the signs point to Conor but his alibi is water tight. As Lottie examines Penny and Amy’s final days alive in a desperate search for clues, two more girls are found stabbed to death in a luxury apartment complex. Caught up in what is fast becoming her toughest case yet, Lottie is unaware that somebody is watching her every move. Then Lottie’s two daughters, Katie and Chloe suddenly disappear from the town centre. Terrified that the killer has her girls, the stakes have never been higher for Lottie. But as Lottie puts everything on the line to find her daughters and solve the case, she’s about to find herself in terrible danger – someone has a personal axe to grind with her and they know the best way to get to her is to hurt the ones she loves the most.

Patricia Gibney - Tell ​Nobody
A ​killer close to home. A town full of secrets… One hot summer evening, eleven-year-old Mikey Driscoll is on the way home from playing with friends. Two days later, his broken body is discovered on a bed of wild flowers by some local teenagers. The case is assigned to Detective Lottie Parker and this time it’s personal. A close friend of her son Sean, Mikey was from the run-down Munbally estate on the other side of town. Sean tells his mother that Mikey was behaving normally before he died but Lottie can’t help but feel that her son is keeping something from her … Then days later, another boy is found dead, surrounded by wild flowers next to a beautiful lake. On the hunt for a twisted individual with a terrifying calling card, Lottie must uncover the web of secrets within Mikey’s circle of friends. Someone is keeping secrets but who are they protecting and can Lottie find out before it’s too late? Lottie is desperate to catch the killer before he strikes again because this time her own child could be in terrible danger…

Kollekciók