Ajax-loader

legnépszerűbb könyvek

Az elmúlt időszak legnépszerűbb könyvei.


Alexandra Rachmanova - Halhatatlan ​szerelmes
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Zolnay Vilmos - Pokoljárás
Hemingway ​írja hogy a spanyolok az ölést – amikor a matador szemtől szembe az állattal, egyetlen kardszúrással kivégzi az immár vérig gyötört bikát - , az embernek és az állatnak ezt a tényleges találkozását, melyet az őskőkorban is gyakorta ábrázoltak, _az igazság pillanatá_-nak nevezik. Miért? Miképpen lehet _az igazság pillanata_ egy ártatlan állat megölése? A bikavívás – tragédia, a szó legősibb értelmében, és korunkban az egyetlen művészet, ahol az egyik színész – az ember – valódi halálveszélyben forog, a másikra pedig – az állatra - _biztos_ halál vár. Lehetséges, hogy valaha minden „_művészetnek_” _ez_ lett volna a lényege? A halál? A híres pásztortánc szerint, aki dudás – értsd: művész – akar lenni, a pokolra kell mennie. Tehát a halhatatlanság előfeltétele a halál volna? A művészet értelme a halál legyőzése? És miért tragédia – szóról szóra: kecskeének – a tragédia? Meséinkben az állatok embermódra beszélnek, emberként viselkednek. Ez természetes: mindenki önmagáról szól, _az ember a maga képére és hasonlatosságára_ képzel el, és személyesít meg mindent. De miért képzelte el, és imádta valaha – és még ma is – isteneit állatalakban? És miért ölte meg isteneit? Miért marcangolták szét foggal és körömmel az Atyának szánt szent áldozatul még élve a vogulok és beduinok ég-fia szent állatukat – a medvét, a rént, a tevét, a bárányt -, miért itták kiontott vérét és vették magukhoz testét? És hogyan támadhatott új életre, és térhetett meg égi atyjához a „magukhoz vett”? Lehetséges, hogy a feltámadás – a szó és a fogalom szintúgy – a halott testének tényleges – például egy karóval való – feltámasztásából ered? Hogy valaha ekként támasztották új életre a feláldozott embert és állatot, vagy úgy, hogy lenyúzott bőrét, lemetszett fejét agyagból formált, fatönkből bárdolt szobortestre húzták, vagy úgy, hogy – miként többek közt az aztékoknál – maga az áldozó-pap öltötte ezt magára, és jelent meg benne az isten képében énekelve és táncolva? És végül: Hogyan született meg a művészet? Miért és miként támadt az ének, a zene, a tánc, a színjátszás, miért és hogyan kezdődött el az ember képmást festeni, kőbe, csontba vésni? Hogy mindezt megtudjuk – és sok egyebet is, még olyat is, miről könyvünkben nem esik szó -, magunknak is alá kell szállnunk az emberi közösségek legmélyebb múltjába és az ebben a múltban gyökerező emberi természet legmélyére. A poklokra? Igen. Az ősi kultuszok és alkotások: őskőkori barlangfestmények és szobrok és a velük kapcsolatos rítusok értelmében mindenesetre. Vállalkozásunk nem izgalom- és kockázatmentes, de ne feledjük: a pokoljárás biztosítja a halhatatlanságot.

Kirády Attila - Trunkó Bence - Búss Gábor Olivér - Hal ​a tortán
"Tudod ​mit, majom? Főzzön neked a Kiszel Tünde!" A fenti beszólást - amely önmagában is fényesen ragyogó ékkőként gazdagítja a naptárhősnővel kapcsolatos megjegyzések sorát - egy illusztrisnak is nevezhető Buda környéki vendéglő bosszús főpincérétől hallottuk, amikor visszavitte a konyhába az egyik vendég által leszólt Szapáry-májat. Jó érzés olyan műsort készíteni, amit az emberek néznek, és amiről másnap beszélnek. Ugyanilyen jó érzéssel készült ez a könyv is, amely a benne szereplő történeteket, kulisszatitkokat és az egyes epizódokból kimaradt eseményeket tekintve remek kiegészítője a tévéműsornak. A Hal a tortán indulása óta jóval több mint száz színész, sportoló, politikus, zenész fordult meg nálunk. Az ő küzdelmeiket, sikereiket, vagy éppen bukásaikat örökíti meg ez a könyv. És ha találnak benne pár receptet, amit szívesen készítenek el családi körben vagy éppen a barátaiknak - az már csak a hal a tortán.

Danielle Steel - Message ​from Nam
As ​a journalist, Paxton Andrews would experience Vietnam firsthand. We follow her from high school in Savannah to college in Berkeley and then to work in Saigon. For the soldiers she knew and met there, Viet Nam would change their lives in ways they could never have imagined. For the men in her life, Viet Nam would change their lives in ways hey could not escape or deny. Peter Wilson, fresh from law school, was a new recruit who would confont his fate in Da Nang. Ralph Johnson, a seasoned AP correspondent, had been in Saigon since the beginning. He knew Vietnam and the war inside out. Bill Quinn, captain of the Cu Chi tunnel rats, was on his fourth tour of duty and it seemed nothing could touch him. Sergeant Tony Campobello had come to Vietnam from the streets of New York to vent a rage that had followed him all the way to Saigon. For seven years Paxton Andrews would write an acclaimed newspaper column from the front before finally returning to the States and then attending the Paris peace talks. But for her and the men who fought in Viet Nam, life would never be the same again.

Jean Fayard - Szeretni ​- gyötrelem
Jean ​Fayard, a tehetségekben irigylésreméltóan gazdag francia irodalom legújabban feltűnt nagy tehetsége, írta meg a modern kaméliás hölgy történetét, Szeretni - gyötrelem című, Goncourt-díjat nyert regényében. Fayard kaméliás hölgye Florence, egy világhírű angol festő modellje, akik csillogó jólétben él a festő mellett, de az únt szerelem közepette kielégítetlen szomjúság hajszolja az igazi szerelem felé. Ez a kínzó szerelemkeresés egyre mélyebbre, a nyomorba, a halálba zülleszti a hősnőt. Fayard leplezgetés nélkül tárja föl a testi szenvedély és a lelki szerelem minden mozzanatát, de sehol sem siklik le a tiszta irodalom útjáról. Merészebb regényt több ízléssel, nehezebb témát több bájjal még nem ragadtak meg. Florence, a modern világirodalomnak ez a gyönyörű nőalakja, bizonyosan bevonul Fayard regényének lapjairól a halhatatlan regényalakok közé s az olvasó mindig úgy fog emlékezni rá, mint egy meghatóan szép tüneményre, akivel az életnek egy szerencsés percében valósággal találkozott.

Csecsődi Mária - Karácsonyi ​enteriőrök / Christmas Interiors
"A ​Karácsonyi enteriőrök gondolatát kétségtelenül korábbi könyvem, a Budapesti otthonok formálta, sok esetben inspirálta is. A könyv, melyet Darabos György fotográfussal készítettünk el - mintegy húsz év közös munkát is összefogva - 2010-ben az Alexandra Kiadónál jelent meg. A karácsonyi ünnepkör nemre, vallási hovatartozásra, életkorra való tekintet nélkül mindenkit áthat, hiszen egyszerre kap benne fontos szerepet a tradíció, a család és az ajándékozás. A könyv felidézi gyermekkorunk karácsonyait, a mesék világát, elkalauzol különböző kultúrákba, bepillantást enged szépen feldíszített otthonokba, az olvasók elé tárja az ünnep ízeit, trendjeit, tárgyi világának megannyi nélkülözhetetlen darabját. Remélem, hogy a kötet számos hasznos ötletet nyújt a karácsonyi előkészületekhez, de azok sem fognak csalódni, akik a kandalló mellett, puha takaróba burkolózva csupán gyönyörködni szeretnének a képekben.

Amy Tan - The ​Kitchen God's Wife
Pearl ​Louie Brandt has a terrible secret which she tries desperately to keep from her mother, Winne Louie. And Winnie has long kept her own secrets - about her past and the confusing circumstances of Pearl's birth. Fate intervenes in the form of Helen Kwong, Winnie's so-called sister-in-law, who believes she is dying and must unburden herself of all falsehoods before she flies off to heaven. But, unfortunately, the truth comes in many guises, depending on who is telling the tale! Thus begins a story that takes us back to Shanghai in the 1920s, through World War II, and the harrowing events that led to Winnie's arrival in America in 1949. The story is one of innocence and its loss, tragedy and survival and, most of all, the enduring qualities of hope, love and friendship.

Jennifer Fallon - The ​Palace Of Impossible Dreams
The ​Tide Lords have gathered in Jelidia and find they must find the Chaos Crystal that brought them to this world. It is discovered that Elyssa, Scard Crasii, Warlock's cruel immortal mistress knows the location of the Chaos crystal and with every immortal searching for the crystal the stakes are high.

Boldogkõi Zsolt - A ​szabad elme illúziója
Szabad-e ​az emberi elme, vagy csupán illúzió, hogy képesek vagyunk tudatosan választani és dönteni? Igaz-e, hogy génjeinkbe van kódolva a hűtlenség? Van-e örökletes alapja az agressziónak, a bűnözői magatartásnak, vagy jórészt tanult attitűdökről van szó? Szexuális irányultságunk már a fogantatás pillanatában eldől, vagy a szocializációval alakul ki? Vajon mi határozza meg legerősebben politikai hovatartozásunkat: józan mérlegelésünk, a szülői házban kapott minták és értékek, netán menthetetlenül a genetikai örökségünk rabjai vagyunk? Miből ered a rasszizmus? Mért és milyen eredménnyel harcolnak bennünk szüleink génjei? Eljöhet-e, és ha igen, milyen lesz a mesterséges élet kora? Izgalmas kérdések, melyek gyakran hétköznapi beszélgetéseinkben is felbukkannak, ám mivel nem tudjuk, mi az igazság, érzéseink, indulataink alapján alakítjuk ki álláspontunkat. De mit mond minderről a tudomány? A laikusok számára, jól érthetően megírt kötet segít sokkal árnyaltabban látni, hogy mi van "kódolva" bennünk, s mi az, amit szabadon alakíthatunk.

Mészáros G. László - Neoliberalizmus, ​a közellenség
Ha ​kényesebbek lennénk az ízlést, és következetesebbek a szavak használatát illetően, ma nem lenne szükség megismernünk a "neoliberális" és a "neokonzervatív" terminusok jelentését, hiszen azonnal átláthatnánk e fogalmakon, illetve a mögöttük rejlő tartalom hamisságán. Ha kényesebbek lennénk az ízlést, és következetesebben a szavak használatát illetően, akkor eszembe sem jutott volna ezt a könyvet megírni; maradék hivatásomnál, tanítanék és kutatnék biokémiát, élettant itthon/vagy külhonban, ahogy tettem ezt az elmúlt harminc évben is. Bár, ha jobban belegondolok, tekintheti az olvasó ezt az írást valamiféle szocio-biokémiaia dolgozatnak az ember önző génjeinek és szociális mivoltának az agyunkat torzító csatájáról. A csatáról, amit generációként újra és újra megvívunk egyszerűen azért, mert egy "génhiba" folytán a memóriánk nem öröklődik.

Pamela Morsi - Love ​Overdue
Meet ​Dorothy Jarrod: devotedly unsexy librarian Buttoned-up book lover DJ is all sensible shoes, drab skirts and studious glasses. After an ill-advised spring-break-fueled fling left her mortified, she's committed to her prim and proper look. When she's hired by a rural library in middle-of-nowhere Kansas, she finally has the lifestyle to match-and she can't wait to get her admin on. But it's clear from day one that the small-town library is more interested in circulating rumors than books. DJ has to organize her unloved library, win over oddball employees and avoid her flamboyant landlady's attempts to set her up with the town pharmacist. Especially that last part-because it turns out handsome Scott Sanderson is her old vacation fling! She is not sure whether to be relieved or offended when he doesn't seem to recognize her. But with every meeting, DJ finds herself secretly wondering what it would be like to take off her glasses, unpin her bun and reveal the inner vixen she's been hiding from everyone-including herself.

Deborah Meyler - The ​Bookstore
Idealistic ​and ardent, Esme Garland has arrived in Manhattan with a scholarship to study art history at Columbia University. When she falls in love with New York blue-blood Mitchell van Leuven, with his penchant for all things erotic, life seems to be clear sailing, until a thin blue line signals stormy times ahead. Before she has a chance to tell Mitchell about her pregnancy, he abruptly declares their sex life is not nearly transgressive enough, and ends it all. Stubbornly determined to master everything from Degas to diapers, Esme starts work at a small West Side bookstore to make ends meet. The Owl is a shabby all-day, all-night haven for a colorful crew of characters, such as handsome and taciturn guitar player Luke and George, the owner, who lives on spirulina shakes and idealism. The Owl becomes a nexus of good in a difficult world for Esme—but will it be enough to sustain her when Mitchell, glittering with charm and danger, comes back on the scene? _The Bookstore_ is a celebration of books, of the shops where they are sold, and of the people who work, read, and live in them. The Bookstore is also a story about emotional discovery, the complex choices we all face, and the accidental inspirations that make a life worth the reading.

Agócs Károly - A ​lélekmadár
Egy ​fiatalember vidéki rokonához utazik apja szándéka szerint, hogy megismerje a tanyai életet, a kétkezi munkát, ám minderről szó sincs: az ifjú nagyobbrészt egyedül van, rálel rokona naplójára, megtalálja valahai szerelmének búcsúlevelét, felfedezi a rokon ennek alapján készülő regényét… Minden ízében különös,eredeti,nehezen besorolható alkotás. Filozófikussága, férfias melankóliája, erős jelképisége és az imaginárius térben-időben meglepő magabiztosságot mutató képteremtő ereje,fogalmi tisztázottsága, vállaltan korszerűtlen, egy kicsit a harmincas évek expresszionista prózáját idéző stílusa mindenképpen kiforrott,erős tehetséget mutat.

Gyimesi László - A ​varázsló vendégei
Az ​Óperenciás tenger partján, az Üveghegy lábánál élnek az üveget bányászó, átlátszó üvegtörpék. A két kis üvegtörpe-testvér, Bálint és Andris fel szeretnék fedezni az Üveghegyen túli világot is, de nincs semmiféle járművük, amin átkelhetnének a tengeren. Ekkor érkezik Barlangi Barna Barnabás, a barlangbéli bölcs mágus, és megengedi, hogy a két gyerkőc vele tartson a hajóján. Bálint és Andris megszöknek otthonról, és a mágussal Afrikába utaznak. Megismerkednek Mókussal, és biztatására kipróbálják Barlangi Barna titokzatos varázslatait, míg az távol van...

Holecz László - Szent ​Lászlónak édesapja - Verhetetlen Első Béla
"Nemzeti ​öntudatunk erősítésére szánt költeményemnek I. Béla a főhőse, aki zseniális hadvezérként minden csatáját és hadjáratát megnyerte. Az ő kalandos életét kíséri végig írásom az 1030-as évek elejétől az 1063-as haláláig." (A szerző)

Kóbor Tamás - Komédiák
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Wisława Szymborska - Tutaj ​/ Here
Trudno ​byłoby wymarzyć sobie wspanialszą inaugurację obchodów pięćdziesięciolecia Wydawnictwa Znak. Pierwszą książką wydaną w jubileuszowym roku był nowy tom Wisławy Szymborskiej. Jego premiera stała się prawdziwym świętem dla wielbicieli nie tylko poezji, ale także muzyki: Noblistce towarzyszył jeden z najlepszych na świecie trębaczy jazzowych. Zapis tego niezwykłego koncertu - spotkania Wisławy Szymborskiej i Tomasza Stańki wykonującego improwizacje na temat czytanych przez nią utworów znajdą słuchacze i czytelnicy tej luksusowej, dwujęzycznej edycji książki z płytą. Znakomity przekład na angielski autorstwa Clare Cavanagh w pełni oddaje klimat tej poezji. Wiersze Szymborskiej w jazzowej oprawie lśnią pełnym blaskiem - zdumiewające, ile mądrości, obserwacji i odkryć, ile światów pomieścić można w niewielkim pudełku!

Dercsényi Balázs - Kunstdenkmäler ​in Budapest
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Amy Belasen - Jacob Osborn - Jenny ​Green's Killer Junior Year
Hell ​hath no fury... Jenny Green is a spoiled teen "princess" and the newest junior at Montreal's Molson Academy. Jenny wants a fresh start in her new school, and she's curious to see what Montreal has to offer, most especially in the boy department. Beautiful, charming, and sharp-witted, Jenny has no trouble getting the boys to fall for her. But when she discovers just how despicable the male gender can be -- with the lying, the cheating, and the utter disrespect -- she decides to make them pay...with their lives.

Kamarás István - Megjelöltek
"Lirico-groteszk? ​Utópia-paródia? Megértő szatíra? Kisvárosi misztika? Titokban csetlő-botló álszociográfia? Egyik sem, de egy kicsit mindegyik, egyszóval zavarbaejtő. Labirintus. Csapda. Mégis be kell lépnünk, mégis bele kell lépnünk. Olvasáskutatóból lett író állította nekünk. Vigyázzunk! Be ne lépjünk ebbe a labirintus-csapdába fonál nélkül, mert elveszünk! Elvi fonálként szolgálhat Stégh Adélnak, a szocióvári Általános Művelődési Központ főigazgató-helyettesének kitűnő, sziklaszilárd elvi alapokon álló elemzése, amely a Zémegyei Néplapban jelent meg." (Szocióvári Kultúrszemle)

Dr. Gyökössy Endre - Igyekszem!
Jézus ​és Jób A két dallam: Jézus és Júdás Igyekszem Különösen ajánljuk: Bátorításul a hit útjaira

Dr. Gyökössy Endre - Mikor ​értékes a napunk?
Mikor ​értékes a napunk? Ha megsûrûsödik bennünk az élet... „Ülök és megbocsátok” Különösen ajánljuk: Ha elbizonytalanodtál a hétköznapok szürke egymásutániságában

Barbara Kyle - A ​király lánya
Mária ​királynő apja, VIII. Henrik halálával hosszú és keserves várakozás után elfoglalja az angol trónt, és férjhez megy a mélyen vallásos, spanyol Fülöp herceghez. Ez az erős házassági szövetség majd szörnyű valósággá változtaja Máriának azt a fanatikus álmát, hogy megszabadítsa Angliát a protestantizmustól. Így veszi kezdetét Véres Mária uralma… Isabel Thornleigh – miközben saját esküvőjére készül – segít előkészíteni a terepet Mária királynő hatalmának megdöntéséhez és Erzsébet trónra emeléséhez. Ám az Isabel által feltárt titkok egyike sem ér fel a saját családjában rejtve maradt tényekkel. Mivel imádott apját Mária királynő börtönbe záratta, Isabel egyedül Carlos Valverde, egy spanyol szerencselovag segítségére számíthat. anglia jövője forog kockán, ezért Isabel mindent megkísérel, hogy megváltoztassa a történelem menetét… Ez a nagyszabású és cselekménygazdag regény egy pillanat alatt belesodor bennünket a reneszánszkori Anglia forgatagába

Olasz Ferenc - Dicsértessék
Arcodat ​keresem, Uram, Istenem! Pléhre festett Krisztusok, Máriák, Angyalok. A Nap felé fordítják arcukat. Mozdulatlanul néznek a sugárzó fénybe. E könyv anyagát 1973 és 2013 között fényképeztem. A népi vallásosság nagyon ritka, pusztulásukban is megkapó emlékei az elmúlt évtizedekben megfogyatkoztak, s országnyi területről csak néhány maradt fenn. Mára elkopott a tiszteletük, a megbecsülésük. Pedig mennyi fohász és könyörgés hangzott el a keresztek előtt, s mennyi imát hallgatott meg az idők során! Egykoron benépesítették az egész Kárpát-medence magyarlakta falvait utak kereszteződésében, gabonaföldeken, szőlőhegyek lábánál, faluk szélén, templomkertekben temetőkben... Megkapó történetek, csodás események vagy járványok fűződnek ezeknek a kereszteknek az állításához. Megragadó e névtelen mesteremberek hite, amellyel megalkották művüket. Szinte érezni megindultságukat, ahogy az anyagot megformálták, igyekezetüket, hogy pontosan azt az „igazi Krisztust - Máriát” ábrázolják, akit az evangéliumból megismertek, akivel szenvedésében együtt éreznek, akit siratnak és akit szeretnek. Ezek a Krisztus- és Mária-arcok az egykor élt emberek arcai, egy távoli múltból néznek ránk, s üzenetül hagyják örömüket, bánatukat, szenvedésüket. Hitről, belső csöndről, a lélek csöndjéről vallanak, meditációra késztetnek." _Olasz Ferenc_

Christopher Chippindale - Stonehenge
Stonehenge ​- ezt a Dél-Anglia szívében található néhány követ, melyeknek elrendezése nagyfokú tudatosságról és megIepő technikai ismeretekről árulkodik, mind a mai napig titokzatosság lengi körül. A szinte teljesen kő nélküli dombvidék közepén lévő szabályos formájú, élére állított sziklakőegyüttes szó szerint kiemelkedik a környezetéből. Olyan különlegesség, amely minden ember illetve természet alkotta látványossággal felveszi a versenyt. A Stonehenge-t először említő írásos beszámoló 1130-ra tehető, de a legfrissebb radiokarbonos kormeghatározás szerint 5000 éves. Megalkotásáról, építőiről, funkciójáról máig nem alakult ki egységes álláspont - a régész Chippindale sem teszi le voksát egyik elképzelés mellett sem. Könyve tágas körkép a kőegyüttesről - bemutatja első leírásait, ábrázolásait, feltárásának amatőr, majd egyre szakszerűbb menetét, s ennek szakmai buktatóit, kultuszhely-szerepét. Fölvillantja a Stonehenge körül kavargó, nemegyszer meghökkentő tudományos és ezoterikus elméleteket, s betekintést nyújt a műemlékegyüttessel kapcsolatos további tervekbe is. Chippindale pontos és mértéktartó, ugyanakkor izgalmas könyvét páratlan fekete-fehér és színes fotóanyag, valamint ábrák egészítik ki, így segítve az emberiség közös szellemi és vallási öröksége iránt érdeklődők tájékozódását.

Dr. Gyökössy Endre - Az ​igazi barátság
Az ​egyik legszebb szeretet-kapcsolat értékei, megõrzésének módjai Különösen ajánljuk: Barátoknak

Rosa Liksom - A ​6-os számú fülke
Az ​írónő - önéletrajzi elemek felhasználásával - egy különös kaland történetét örökítette meg _A 6-os számú fülke_ lapjain: egy trasz-szibériai vasúton Moszkvából Ulánbátorba tett utazáson keresztül nyújt döbbenetes képet a 80-as évek szovjet és mongóliai valóságáról. Az egy kupéban utazó orosz férfi és finn lány hol gyomorforgatóan brutális, hol szeretetteljes kapcsolatából bomlik ki az olvasó előtt a diktatúrák természetrajza, amelyen azonban átüt a remény is, hogy az emberi élni akarás és találékonyság a legabszurdabb körülmények közt is megleli a maga útját.

Pavel Polian - Against ​Their Will
During ​his reign over the former Soviet Union, Joseph Stalin oversaw the forced resettlement of six million people -- a maniacal passion that he used for social engineering. The Soviets were not the first to thrust resettlement on its population -- a major characteristic of totalitarian systems -- but in terms of sheer numbers, technologies used to deport people and the lawlessness which accompanied it, Stalin's process was the most notable. Six million people of different social, ethnic, and professions were resettled before Stalin's death. Even today, the aftermath of such deportations largely predetermines events which take place in the northern Caucasus, Crimea, the Baltic republics, Moldavia, and western Ukraine. Polian's volume is the first attempt to comprehensively examine the history of forced and semivoluntary population movements within or organized by the Soviet Union. Contents range from the early 1920s to the rehabilitation of repressed nationalities in the 1990s dealing with internal (kulaks, ethnic and political deportations) and international forced migrations (German internees and occupied territories). An abundance of facts, figures, tables, maps, and an exhaustively-detailed annex will serve as important sources for further researches.

Mulk Radzs Anand - Egy ​maharadzsa magánélete
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Móricz Virág - Rosta
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Dalos György - A ​közgazdász bukása
Dalos ​György a tőle megszokott finom iróniával rajzolja meg a Kádár-korszak, majd a rendszerváltás és az azt követő időszak politikai, erkölcsi meghasonlását.

Jane Goodall - Reason ​for Hope
Dr. ​Jane Goodall's revolutionary study of chimpanzees in Tanzania's Gombe preserve forever altered the very, definition of humanity.Now, in a poignant and insightful memoir, Jane Goodall explores her extraordinary life and personal spiritual odyssey, with observations as profound as the knowledge she has brought back from the forest.

Kollekciók