Ajax-loader

legnépszerűbb könyvek

Az elmúlt időszak legnépszerűbb könyvei.


Cathy East Dubowski - I ​Love You, You Idiot
It ​is crazy that Dean and I broke up. Things were going great between us. I mean, he tells me he loves me one minute, then the next minute he breaks up with me. My mom thinks I should wallow and stuff my face with junk food, but I'm not so sure that's the answer. And let's face it, when it comes to relationships, my mom doesn't always show the best judgment, especially if my dad's involved. What I really need to do is stay focused and keep busy. After all, I have Harvard to think about, so why waste time crying over a boy? Right?

Catherine Clark - I ​Do, Don't I?
It's ​not like I'm surprised my mom picked the Mussolini quote for her wedding invitation. She's never been what one would call "conventional." I was a little surprised (but happy) when she agreed to marry my English teacher, Max Medina. Which makes my summer even busier -- with my classes at Chilton, the wedding planning, and, as Paris so efficiently pointed out, about ten years of extracurricular activities to catch up on, it makes me wonder: whatever happened to the good ol' days of summer loving, had me a blast?

Marguerite Duras - Le ​Marin de Gibraltar
Un ​homme qui veut changer sa vie s'engage sur un bateau. Sur ce bateau il y a une femme qui court le monde à la recherche du marin de Gibraltar qu'elle a aimé et qui a disparu. L'amour naît entre l'homme qui veut changer sa vie et la femme qui cherche le marin de Gibraltar. Ensemble, ils vont rechercher avec scrupule ce marin disparu. S'ils le trouvent ce sera la fin de leur amour. Etrange contradiction.De Sète à Tanger, de Tanger à Abidjan, et d'Abidjan à Léopoldville, leur recherche se pousuit.

Marianne Fredriksson - Simon ​and the Oaks
Simon ​is an ordinary boy growing up in Sweden; at least until World War II is declared; until he befriends the traumatised Jewish boy Isak; and until he learns that he is adopted. With his innocence forever lost, Simon must embark on a quest for self-hood that will be his salvation - or ruin.

Ephraim Kishon - Abraham ​nic tu nie zawinił
Witajcie ​w świecie humoru izraelskiego pisarza Ephraima Kishona! Czy wiedzieliście, że "szara rzeczywistość" może być taka śmieszna? Wydarzenia, których akcja toczy się w Tel Avivie dziwnie przypominają absurdy życia codziennego w Polsce upadającego komunizmu i powstającego kapitalizmu. I nie tylko! Opowiadania tego niewinnie wyglądającego, starszego pana śmieszą ludzi na całym świecie, bez względu na sytuację polityczną i ekonomiczną. Dowód? Książki Kishona zostały przetłumaczone na 33 języki, a ich światowy nakład przekroczył 38 milionów. Połowę tej liczby stanowią wydania niemieckojęzyczne. "Biedny stary Adolf też nie dożył, żeby móc to zobaczyć" - chichocze Kishon. Bawmy się razem z nim!

Marianne Fredriksson - According ​to Mary Magdalene
Fredriksson ​gives a human face to Jesus of Nazareth in this account told by the woman who was his apostle, closest companion, and?yes?bedmate. This Mary Magdalene is a teenaged, yellow-haired, blue-eyed Jewish whore?orphaned as a child when Roman soldiers brutally murdered her family?who meets Jesus walking in the mountains and teaches him carnal love. Years later, when Mary is in a companionable marriage to the Greek centurion who took her in as a child, she is courted by Simon Peter and Paul for her recollections of Jesus and finally records her own account. With the political and religious conflicts of the times as background, Fredriksson (Hanna's Daughters, LJ 7/98) portrays the later life and excruciating death of a loving, feminist Jesus whose teachings would be misinterpreted by the men around him. A lovely, revealing retelling of a powerful story, with an unfortunately weak ending.

Henrik Ibsen - A ​társadalom támaszai
Egy ​norvég, tengerparti kisvárosban vagyunk. Bernick Gusztáv konzul tehetős üzletember és hajógyár-tulajdonos, akit a polgárok igen erkölcsös embernek ismernek. Hasonlóan erkölcsös felesége, Betty és a barátaik mindenkit elítélnek, aki nem az illem szerint viselkedik, így nem túl lelkesen fogadják a züllöttségük miatt Amerikába „száműzött” Jánost és Lonát. Bernick sem lelkes, őt azonban egészen más miatt aggasztja a testvérek visszatérése. Eközben persze az üzleti élet sem állhat meg, a hajójavítást időre be kell fejezni, a városi polgárok pedig éjjeli koncerttel készülnek meglepni a város első emberét. Ám vajon Bernick valóban megérdemli, hogy az _erkölcs élő szobraként_ ünnepeljék, és János valóban olyan züllött, amilyennek mondják?

Lucian Blaga - De ​profundis
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Palasik Mária - Félelembe ​zárt múlt
1945. ​február elejétől április végéig Gyömrőről és a környékbeli falvakból internálás címén különböző ürügyekkel elhurcolták és meggyilkolták a Horthy-korszak prominenseit, jegyzőket, főjegyzőket, papokat, irodatiszteket, földbirtokosokat, egy járásbírót, egy vendéglőtulajdonost, egy uradalmi intézőt, még egy postamestert is. Az áldozatok száma több mint húsz fő, de pontos számot ma sem tudunk mondani. Hogy mi is történt valójában Gyömrőn és környékén, azt a hivatali oldalról a felderítetlenség, az átélők részéről pedig sokáig a félelem homálya fedte. A rendszerváltás után kezdett oldódni valamelyest a tragikus eseményeket rejtő titok feltárásától való félelem. A szerző levéltári források, tanúkihallgatási jegyzőkönyvek, visszaemlékezések és a korabeli sajtó alapján – az országos politikai folyamatokkal összefüggésben – kísérli meg követni, mi is történt a Gyömrői járásban 1944–1945 telén és 1945 kora tavaszán, illetve hogyan próbálta kezelni a történéseket a mindenkori államhatalom. A szerző célja az volt, hogy ne krimi vagy rémhírek szintjén kezelve igyekezzen bemutatni a gyilkosságokat, illetve mindazt a politikai fordulatot, amit egy viszonylag szűk helyi közösség drámai körülmények között kényszerült megélni a második világháború végeztével.

Kovai Lőrinc - A ​kibontott zászló
Az ​író új ifjúsági regénye izgalmasságban, érdekességben semmivel sem marad el a történelmi trilógia első kötete, a "Párbaj" mögött. Az események nem játszódnak most már pusztán Magyarországon: ennek a kötetnek a lapjain a bécsi, a bajor köztársasági és a karéliai, moszkvai események is helyet kapnak. A történet Karéliában kezdődik, ahol magyar és német hadifogoly kommunisták az akkortájt éppen Karéliában rejtőző Leninnel találkoznak. Majd Pétervár a színhely, itt a Téli Palota elfoglalásának vagyunk szemtanúi. Aztán a Skagerrak vizére jutunk, ahol a kommunista tengerészek meg akarják akadályozni a német flotta elsüllyesztését. Utána Pestre kerülünk, ahol az előző kötetből már jól ismert szereplőkkel találkozunk: Várkonyival, Tibold Vincével, Kelényi-Kernerrel, s Gyánki Kálmánnal, a bivalyerős "hekus"-sal. A Lenin elleni merénylet, a német kommunisták, a Spartacus Szövetség harcai alkotják a kitűnően pergő cselekmény további anyagát, s a regény a Magyar Tanácsköztársaság első napjainak diadalmas, optimista hangulatával végződik.

Benamy Sándor - Kalandozás ​a nagyvilágban
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Victor Hugo - 1793 ​/ Hernani
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Victor Hugo - 1793 I-III. / Hernani
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Pálmai Kálmán - Elbeszélők ​a két világháború között II.
A ​novella nehéz műfaj. Aki novellát ír, szinte a lehetetlenre vál- lalkozik. Hiszen teljes sorsot kell megjelenítenie, de mozoghat az óra teljes számlapján, vagy csak egy szűk cikkelyén. Nincs tere, hogy a kezdettől végig ívelő történetet beszéljen el, csak egyetlen kiragadott részletről szólhat, amelynek azonban a teljeset, az egészet kell magába sűrítenie. A legtöbb novellaelmélet - áhítozva valami megfoghatóbb iránt - a regény és a novella különbözőségére épül. A regény életet ad, a novel- la életjelt. A modern novellának két csoportját különböztetik meg: az egyik hősei tevékenyek, a cselekedni tudók, akiknek saját történetük van, a másikéi az élet kiszolgáltatottjai, akikkel elbánik a sors, és csak végzetük van, történetük nincs. A magyar novella legragyogóbb korszaka talán a két világháború közötti időszak, olyan írók, mint Karinthy, Kosztolányi, Krúdy, Móricz, Nagy Lajos, Szomory, Hunyady, Gelléri csak kivételes időkben jelent- keznek kortársakként, s a véletlenben nem könnyű felfedezni a tör- vényszerűt. Hiszen mindegyik különbözött a másiktól, más volt a vilá- ga, világlátása, módszere, stílusa; közös bennük talán csak annyi - Kosztolányi vallomása szerint - „Más irodalmat akartam, mint az eddi- gi. Egy magyar Literatúrát, amely ment a programtól... és akarata ellenére magyar.".

Espen Fyksen - Oyvind Rune Stalen - Halashálós ​bajba kerül
Zuhog ​az eső Tengerzugban, de Halashálóst nem tartja vissza néhány csepp víz. Csakhogy - mohóságának hála - mégis veszélybe kerül. Szerencsére Éliás a közelben van, és sikerül megmentenie. Sajnos az álnok halászhajó azt terjeszti Tengerzugban, hogy a kormánylapátját és a zsákmányt is Éliás miatt veszítette el. És a többiek hisznek neki! - Mi lesz velem? - töpreng Éliás. - Lehet, hogy el kell költöznöm Tengerzugból?

Vajó Sándor - A ​Funk ügy
A ​könyv Funk Sándor és az ügyben érintett rendőrök elleni eljárásról szól és döntési helyzetbe hozza az olvasókat. Eldönthetik, hogy miért robbant ki a Funk botrány.

Török Gyöngyi - A ​jánosréti Szent Miklós-főoltár
Jánosrét ​(Lúcky pri Kremnici) Körmöcbányától 3 km-re délnyugatra a felső-magyarországi bányavárosok területén, az egykori Bars vármegyében épült falu. Bars a Garam középső és alsó szakaszának vidékét foglalta magában. A helység első említése "villa sancti Joannis" néven 1429-ből ismert. A jánosréti Szent Miklós-templom kőfallal kerített egyhajós, késő gótikus templom, amely a 15. század utolsó harmadában épült.

Mentes Katalin - Molnár Szecső - Pongrácz László - Szajkó István - Török Miklós - A ​mesterlovász könyve
A ​mesterlovász könyv azoknak íródott, akik a lótenyésztés, -tartás és lóhasználat területén a szakmai alapismereteket megszerezték, és gyakorlati tapasztalatokkal is rendelkeznek. Azonban e könyv segítségére lehet a kezdő lovas embereknek is, hogy lássák gyarapodó ismereteik gyakorlati alkalmazásának lehetőségeit.

Simóné Avarosy Éva - Mesélj ​a repülésről!
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Ismeretlen szerző - Mókás ​kirakós - Tanyasi állatok
Színes ​lapozó 5 állat puzzle-vel. A kisgyerekek minden második oldalon egy vadállat mozaikképét találják, amelyet kedvükre szétszedhetnek és összerakhatnak. A szórakoztató játék közben számos érdekességet tudnak meg az állatokról.

Covers_151241
Az ​állatvilág atlasza Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - Az ​állatvilág atlasza
Ismerd ​meg az állatvilág varázslatos világát, és rakd ki a négy szép kirakót!

Ruttkay-Miklián Eszter - Testi-lelki ​rokonság
Húsz ​éve jártam elôször Nyugat-Szibériában, és tizenkét év intenzív kapcsolat fűz a Szinja folyó mentén lakó hanti csoporthoz. Életem részévé váltak, és ők is számon tartanak engem. A kulturális antropológia résztvevô megfigyelésen alapuló módszere azt követeli a kutatótól, hogy merüljön bele minél jobban a másik kultúrába, s közben külsô szemlélôként figyelje azt. Ezt a pszichés terhet mindenki a maga módján dolgozza fel, de elôbb-utóbb szembesülni kell a határokkal. Én úgy döntöttem, hogy belépek a hanti világba. Kutatóból feleséggé, szomszédasszonnyá, vendégbôl háziasszonnyá, magányos idegenből szinjai hanti gyermek anyjává, ösztöndíjasból háztartásbelivé váltam. Könyvemben alapkutatás jelleggel az egész Szinja-vidék lakosságának leírását kísérelem meg, tudományos szempontok alapján. Szeretném bemutatni, hogy milyen rokonsági csoportokba szervezôdnek a szinjai hantik, milyen e csoportok belsô szerkezete és egymáshoz való viszonya, s mindez milyen hatást gyakorol a mindennapi életre. Kutatásom elméleti jellegû kérdése az, vajon alkalmazható-e az osztjakológiai szakirodalomban használatos terminológia- és koncepciórendszer a szinjai terepadatok rendszerezésére, leírására? Ha nem, hogyan lehet átalakítani, esetleg újraalkotni ôket a szinjai adatok fényében? A feldolgozás során visszahelyezkedtem a kutató pozíciójába és kerültem a személyes megjegyzéseket, de remélem, érzôdik minden mondat mögött, hogy hús-vér emberekrôl írok. Ruttkay-Miklián Eszter (1971– ) 1996-ban végzett néprajz, 1999-ben finnugor szakon az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán. Ugyanott szerezte PhD fokozatát 2004-ben. 1991 óta rendszeresen jár a hantik északi csoportjai közé. 2002 óta hosszabb-rövidebb megszakításokkal a MTA Nyelvtudományi Intézetének munkatársa. 2010–11-ben Magyary Zoltán Posztdoktori Ösztöndíjasként az ELT E BTK Finnugor Tanszékén végezte kutatásait.

Philip Newell - Keith Holland - Loudspeakers
Need ​advice on which type of speaker to use and where? Very often the choice and positioning of loudspeakers is down to intuition, hearsay and chance. This practical guide explores the link between experience and the technology, giving you a better understanding of the tools you are using and why, leading to greatly improved results. Newell and Holland share years of experience in the design, application and use of loudspeakers for recording and reproducing music. Get practical advice on the applications of different loudspeakers to the different phases of the music recording and reproduction chain. If you are using loudspeakers in a recording studio, mastering facility, broadcasting studio, film post production facility, home or musician's studio, or you inspire to improve your music reproduction system this book will help you make the right decisions.

Szergej M. Styemenko - A ​vezérkar a háború éveiben
Az ​„Ahol a győzelmet kovácsolták” című könyve után megjelent Styemenko tábornok teljes könyve a szovjet vezérkar mindennapjairól. Ebben a kötetben megismerkedhetünk azzal, hogy miként tervezték a hadműveleteket azután, hogy a Vörös Hadsereg átlépte a Szovjetunió határát, így tehát a magyarországi hadmozdulatokról is képet kaphatunk. Egy külön fejezetet szentel a szerző annak, hogy portrét rajzoljon a legfelsőbb hadvezetés parancsnokairól, Sztálinról, Zsukovról, Vorosilovról és a többiekről. Eredeti cím: Generalnij stab v godi vojni Kiadás éve: 1975

Digital_audio_broadcasting
Digital ​Audio Broadcasting Ismeretlen szerző
1

Ismeretlen szerző - Digital ​Audio Broadcasting
Now ​the standardisation work of DAB (Digital Audio Broadcasting) system is finished many broadcast organisations, network providers and receiver manufacturers in European countries and outside of Europe (for example Canada and the Far East) will be installing DAB broadcast services as pilot projects or public services. In addition some value added services (data and video services) are under development or have already started as pilot projects. The new digital broadcast system DAB distinguishes itself from existing conventional broadcast systems, and the various new international standards and related documents (from ITU–R, ISO/IEC, ETSI, EBU, EUREKA147, and others) are not readily available and are difficult to read for users. Therefore it is essential that a well structured technical handbook should be available. The Second Edition of Digital Audio Broadcasting has been fully updated with new sections and chapters added to reflect all the latest developments and advances. Digital Audio Broadcasting: - Provides a fully updated comprehensive overview of DAB - Covers international standards, applications and other technical issues - Combines the expertise of leading researchers in the field of DAB - Now covers such new areas as: IP–Tunneling via DAB; Electronic Programme Guide for DAB; and Metadata A comprehensive overview of DAB specifically written for planning and system engineers, developers for professional and domestic equipment manufacturers, service providers, as well as postgraduate students and lecturers in communications technology. „This updated edition introduces the recent international standards, applications, and the technical issues of the Eureka–147 DAB System.” - Radio, September 1, 2004 - „I had great pleasure reading this book…I highly recommend it….” - Journal of Audio Engineers Society, Vol.52, June 2004 „...second edition is even more complete and comprehensive...straightforward, down–to–earth language...very understandable to the non–initiated...” - EBU Technical Review, April 2004 „…this fully updated new edition introduces the recent international standards, applications, and technical issues of the Eureka 147 DAB system.” - IEEE Solid–State Circuits Society Newsletter, January 2004

Aprilynne Pike - Life ​After Theft
Moving ​to a new high school sucks. Especially a rich-kid private school. With uniforms. But nothing is worse than finding out the first girl you meet is dead. And a klepto. No one can see or hear Kimberlee except Jeff, so--in hopes of bringing an end to the snarkiest haunting in history--he agrees to help her complete her "unfinished business." But when the enmity between Kimberlee and Jeff's new crush, Sera, manages to continue posthumously, Jeff wonders if he's made the right choice. Clash meets sass in this uproarious modern-day retelling of Baroness Orczy's The Scarlet Pimpernel.

Douglas Self - Self ​on Audio
Whether ​you are a dedicated audiophile who wants to gain a more complete understanding of the design issues behind a truly great amp, or a professional electronic designer seeking to learn more about the art of amplifier design, there can be no better place to start than with the 35 classic magazine articles collected together in this book. Douglas Self offers a tried and tested method for designing audio amplifiers in a way that improves performance at every point in the circuit where distortion can creep in without significantly increasing cost. Through the articles in this book, he takes readers through the causes of distortion, measurement techniques, and design solutions to minimise distortion and efficiency. Most of the articles are based round the design of a specific amplifier, making this book especially valuable for anyone considering building a Self amplifier from scratch.Self is senior designer with a high-end audio manufacturer, as well as a prolific and highly respected writer. His career in audio design is reflected in the articles in this book, originally published in the pages of "Electronics World and Wireless World" over a 25 year period. This title includes an audio amp design cookbook, comprising 35 of Douglas Self's definitive audio design articles. It includes complete designs for readers to build and adapt. It provides an anthology of classic designs for electronics enthusiasts, Hi-Fi devotees and professional designers alike. "His rigorous and thoroughly practical approach has established him as a leading authority on amplifier design. The result is a unique collection of design insights and projects - essential for all audio designers, whether amateur or professional." - Electronic Servicing & Technology

Dave Swallow - Live ​Audio
A ​live sound engineer's world revolves around the venue. Whether you find yourself working in a cozy club or an expansive concert arena, every location has challenges. It takes more than plugging in a few amplifiers and turning up the volume full blast to get the job done. Experience and ingenuity are needed to ensure that the band's sound is always at its best. Live Audio is a practical, hands-on, 'in the trenches' guide to mixing and live sound from an author with years of professional experience. Combining a lively writing style and real world examples with essential details covering the technical and practical aspects of working a live show, Live Audio gives you a real-world look into working a live venue. - Learn the technical, practical, and political aspects of the job. - Choosing the right equipment - Being creative with the tools you are given - Letting your mixes become more instinctual - Understand the important elements of live mixing - Working with the band

Douglas Self - Small ​Signal Audio Design
Small ​Signal Audio Design is a unique guide to the design of high-quality circuitry for preamplifiers, mixing consoles, and a host of other signal-processing devices. Learn to use inexpensive and readily available parts to obtain state-of-the-art performance in all the vital parameters of noise, distortion, crosstalk and so on. Focusing mainly on preamplifiers and mixers this practical handbook gives you an extensive repertoire of circuits that can be put together to make almost any type of audio system. A resource packed full of valuable information, with virtually every page revealing nuggets of specialized knowledge never before published. Essential points of theory that bear on practical performance are lucidly and thoroughly explained, with the mathematics kept to an essential minimum. Douglas' background in design for manufacture ensures he keeps a wary eye on the cost of things. Includes a chapter on power-supplies, full of practical ways to keep both the ripple and the cost down, showing how to power everything. Douglas wears his learning lightly, and this book features the engaging prose style familiar to readers of his other books The Audio Power Amplifier Design Handbook and Self on Audio. You will learn why mercury cables are not a good idea, the pitfalls of plating gold on copper, and what quotes from Star Trek have to do with PCB design. - Provides an enormous amount of knowledge in one unique volume, making it an essential guide to design principles and practice in the wide are of small-signal audio - Includes numerous circuit blocks with all component values given so you can build on them and easily adapt them to your own requirements - Lavishly illustrated with diagrams and graphs, and full of practical measurements on real circuitry so you can be sure just how well it will perform Learn how to: - make amplifiers with apparently impossibly low noise - design discrete circuitry that can handle enormous signals with vanishingly low distortion - use humble low-gain transistors to make an amplifier with an input impedance of more than 50 Megohms - transform the performance of low-cost-opamps, how to make filters with very low noise and distortion - make incredibly accurate volume controls - make a huge variety of audio equalisers - make magnetic cartridge preamplifiers that have noise so low it is limited by basic physics - sum, switch, clip, compress, and route audio signals

Douglas Self - Audio ​Power Amplifier Design Handbook
This ​book is the essential reference for audio power amplifier designers and engineers. Author Douglas Self covers all the issues of distortion and linearity, power supplies, protection, reliability and layout. He also tackles unusual forms of compensation and unexpected sources of distortion such as capacitors and fuses. This much expanded and updated Fifth Edition includes four NEW chapters, one of them dedicated to the XD crossover-displacement principle, invented by the author, and used by Cambridge Audio. The book has a wealth of new material on four-stage amplifier architectures, current-mirrors, power transistors with internal sensing diodes, amplifier bridging, subtle distortion mechanisms, input stage common-mode distortion, double input stages, amplifier stability, output stages with gain, transformers and hum fields, inrush current suppression, DC servo design, thermal protection, the subtleties of cooling fan control, advanced line input stages, ultra-low-noise design, high and low-pass filtering, testing and safety, infra-red control, signal activation, 12V trigger, level indication and much more. There is significantly expanded material on professional power amplifiers as used in sound reinforcement and PA applications. This book is a must-have for audio power amplifier professionals and audiophiles, amateur constructors and anyone with intellectual curiosity about the struggle towards technical excellence.

Ken C. Pohlmann - Principles ​of Digital Audio
The ​definitive guide to digital engineering - fully updated. Gain a thorough understanding of digital audio tools, techniques, and practices from this completely revised and expanded resource. Written by industry pioneer and Audio Engineering Society Fellow Ken C. Pohlmann, Principles of Digital Audio, Sixth Edition, describes the technologies behind today's audio equipment in a clear, practical style. Covering basic theory to the latest technological advancements, the book explains how to apply digital conversion, processing, compression, storage, streaming, and transmission concepts. New chapters on Blu-ray, speech coding, and low bit-rate coding are also included in this bestselling guide. - Learn about discrete time sampling, quantization, and signal processing - Examine details of CD, DVD, and Blu-ray players and discs - Encode and decode AAC, MP3, MP4, Dolby Digital, and other files - Prepare content for distribution via the Internet and digital radio and television - Learn the critical differences between music coding and speech coding - Design low bit-rate codecs to optimize memory capacity while preserving fidelity - Develop methodologies to evaluate the sound quality of music and speech files - Study audio transmission via HDMI, VoIP, Wi-Fi, and Bluetooth - Handle digital rights management, fingerprinting, and watermarking - Understand how one-bit conversion and high-order noise shaping work

Jason Corey - Audio ​Production and Critical Listening
Making ​decisions about how and when to apply sound processing effects and recording techniques can make or break your song mix. The decisions you make come down to your listening skills--what you hear and how you perceive it. Your ability to properly discern sound, identify a problem, and act accordingly, especially when the decision needs to be made quickly, makes all the difference to the success of the final track. Audio Production and Critical Listening develops your critical and expert listening skills, enabling you to listen to audio like an award-winning engineer. The interactive "ear training" software practice modules give you experience identifying various types of signal processes and manipulation--EQ, dynamics, reverb, distortion, delay, and more. The software sits alongside the clear and detailed explanations in the book, offering a complete learning package that will help you train your ears to listen and really "hear" your recordings.

Kollekciók