Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Navi
5.0/5

Persze, ​hogy 5 csillag :)
Ezt a résztis imádtam, hiszen Rumini körül mindig zajlik az élet, kaland hátán kaland.
Most a fagyos északra utazunk, ahol tanúi lehetünk egy puccsnak, majd annak a leverésének. Rumini persze nyakig benne van, sőt, néha még hazudik is, hiába a jó ügy érdekében teszi. Balikó egy kicsit háttérbe szorult, de viszontlátjuk Galléros Fecót.
Negró a végén nagyon frappánsan vágott vissza Rumininek :)
Kíváncsian várom a folytatást :)


krlany
5.0/5

Szuperjó ​kis meseregény. Érdekes, izgalmas, gördülékeny, fordulatos történet tele jobbnál jobb kalandokkal. Még számomra is letehetetlennek bizonyult.
Nem sorrendben olvasom a történeteket, és a Tükör-szigeten messze nincs ilyen élvezetes. Sem kitalálni, sem összerakni nem sikerült ilyen jól.


PTJulia
4.5/5

Lebilincselően ​izgalmas rész volt, csak úgy sodródtunk az eseményekkel! Már abszolút nem tűnt fel, hogy egerek a főszereplők :-) A sok ármány és csel, és trükkös megoldás mind igen remek volt. Azért Dori apját jól megrángattam volna…


FreeAngel
3.5/5

Kedves ​kis egerünk ezúttal is kalandos utazáson vesz részt. Nekem ez a kötet nem tetszett most annyira, mint az első, de ez nem feltétlen a könyv hibája. Berg Judit remekül ír, szeretjük is. Aranyos volt a történet, izgalmakkal és csavarokkal teli, semmi rosszat nem tudok rá mondani, csak talán nem a megfelelő hangulatban találtunk egymásra ezzel a résszel.


tschilla
5.0/5

Szuper ​izgalmas, fordulatos, azonnal el is kezdtük a következő részt. Imádom, ha egy gyerekkönyv ennyire szórakoztatja a felnőtt felolvasót is :)


Habók
5.0/5

Ez ​a harmadik Rumini-könyv, amit olvastam, és ez sem gyengébb a többinél, Van benne minden, ami egy gyereknek (vagy egy gyerekkönyveket szerető felnőttnek) kell – kaland, barátság, árulás, veszély, váratlan fordulatok, és a két rosszcsont, édességszerető hajósinas megint legény a talpán. (Csak a sorrenddel nem vagyok kibékülve. Ha Galléros Fecó naplóját nem olvastam volna már, zavart volna, hogy nem tudok szinte semmit a tábornokról, Ivoláról, a és a sirályokról.) Viszont szeretnék egy hómenyétet.


Esmeralda
5.0/5

Remek, ​remek! Olyan neveket talál ki Berg Judit, hogy emelem a kalapom előtte! Rianástorky Jégcsap Hubert, a kormányzó, Kapuvári Dér Dorián, Dérkapu várura… És milyen szépek a zúzmaratörpék, azzal a sok kristállyal a kék hajukban, szakállukban… fogok belőle faliképet festeni a gyerekeknek, annyira beleszerettünk. Felnőttként hiányzott két kulcsmozzanatnak: a hadihajó elfoglalásának és a Jégvár visszaszerzésének kifejtése. Itt kicsit döccent a dolog. De soha rosszabbat! Berg Judit nagyon jó író, méltó lenne afféle felhajtásra, amit az irodalmilag sokkal értéktelenebb Annapeti könyvek körül csaptak! Mi biztos beszerezzük sorra a további regényeit is! ( de azért megjegyezném, hogy az Ércsziget kifejezés komoly logopédiai kihívás volt esténként…:-) )


Juca
5.0/5

Újabb ​izgalmas hajós kalandokról olvashatunk. Csupa rejtély és izgalom az utazás. A kedvenc részem a sirályhátón lovaglás volt. Rumini nagyon bátor kisegér, ez a tulajdonsága a kíváncsiságával karöltve hajtja előre.

Jól esett elolvasni, olyan léleksimogató hatással volt rám.


mazsolafa
4.5/5

Még ​mindig izgalmas és érdekes, a gyereket megvette kilóra, én még mindig hiányolok belőle valamit.


zamil
3.5/5

Az ​első rész nagyon tetszett a kölyköknek, és nekem is élvezetes volt olvasni, de ez nagyon más volt. Nem nőt fel az előző részhez, és ezt a gyerekek is érezték, nekem is nehezemre eset folytatni a történetet. Lehet, hogy az újdonság varázsa múlt el. Azért a többit is idővel elővesszük.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

57.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók