Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


konyvolvaso
4.5/5

Ebben ​a mesekönyvben is 2 mese található. Az egyik bemutatja mi vár a gyerekekre az óvodában, mivel foglakoznak, milyen feladataik lesznek, mit tudnak játszani. Így kedvet csinál a gyerekeknek az óvihoz és szívesen mennek. A másik mese bemutatja, hogy a kis virágbogár olyan barlangba ment amit nem ismert és nem talált ki, ezért hangosan zokogott. Bogyó és Babóca épp arra járt és megpróbál segíteni neki. Közben a hangoskodásukkal felébresztik a barlangi pókot aki zokon veszi és megkergeti őket de végül sikerül ártalmatlanná tenniük a pókot akinek nem tetszik, hogy megkötözték. A végén sikerült egyezségre jutniuk és hálából a pók megmutatta nekik a kivezető útat miután eloldozták. Főként az óvodás történetet tartom hasznosnak mert a gyerekek megismerkednek az óvodával. A másik mese abból tanulságos, hogy ne csavarogjanak el, mert eltévedhetnek és ha nem találnak rájuk akkor bajba kerülhetnek.


kratas
5.0/5

Cuki. ​Azért Pettyes Futrinka néni, a dadus, kicsit túlzásnak tűnt már, :) de ez egy olyan sorozat, amit szívesen ajánlanék szülőknek.


nagara
4.0/5

Két ​rövid történet van a könyvben, az egyik egy barlangi pókról szól, a másik egy napról az óvodában. A pókos jópofa, kiderül belőle, hogy a nagy ijesztgető rusnya pók is tud sírni. A másik az ovis életet mutatja be. Olvasás alatt végig Pogány Judit hangján hallottam a mondatokat…:D (á, nem is láttam pár részt így mostanában…)


Egy ​életem, egy halálom, én ezeket a gügye bogarakat ki nem állom.


Aranyosak ​voltak a történetek, de a pókkal akkor sem fogok megbarátkozni, bármilyen aranyosnak és kedvesnek volt itt ábrázolva. Kedvesek a figurák, ötletesek a mesék, kicsiknek való. Az ovis kedves emlékeket idézett fel bennem.


Coffee
5.0/5

Annyira ​cuki ez a könyv, mint az összes Bogyó és Babóca. Raádásul aktuális most nálunk, mert a gyerekem mini csoportos és még van mit megszoknia. [spoiler] például, hogy a szabályokat be kellene tartania, bár eddig nem is tudott a létezésükről [/spoiler]
Szóval szerettük nagyon, és köszönjük, @lena91 [spoiler] keresztanyu [/spoiler] hogy Lili könyvespolcán tudhatjuk! :)


icu79
5.0/5

Szerintem ​ez az egyik legizgalmasabb rész a barlangi pók miatt. A kislányom nagyon szereti, eleinte félt tőle, de már ez a kedvenc része.
Az óvodás mese is aranyos, jópofa, hogy a kis bogárkáknak is van saját ovijuk. :)


MToncsi2009
5.0/5

Nagyon ​tetszik ez a kötet is.


SzTEtti
4.5/5

Husonnyolcezredszer ​is: miért nem összeillőek a mesék? vagy legalább közük legyen egymáshoz! Vagy más címe legyen a kötetnek! Nagyban magyarázom a gyereknek, hogy nézd mennek a bölcsibe ((nálunk még ez a téma, nem az ovi)) és mutogatom a könyv borítóját. Erre kinyitjuk és a barlangi pók néz velünk szembe az első mesénél. Ami amúgy annyira nem is tetszett nekem. Bár tény, hogy én undorodom a pókoktól és hatalmas önuralomra van szükségem, hogy a gyerekembe ezt ne tápláljam bele. Szóval ebből a szempontból jó, hogy barátok lesznek a pókkal, de akkor is bleeeee.
Az ovis mese nekem tetszett. Benne van minden: reggeli találkozás, játékok, evés, torna, alvás, hazamenés, udvari játék, stb.


PTJulia
2.5/5

Ezt ​az óvodásbogár-dolgot nem kellett volna erőltetni. A pókos meg fura volt.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

25.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók