Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Sylvie23
5.0/5

Na ​jó, ennyi, kész vége, tényleg nem ismerek magamra. :D Igen 5 csillagot adtam ennek a résznek, és most már biztosan állíthatom, hogy a rövidségében és az írónő stílusában rejlik a varázslat. Az összes karaktert úgy-ahogy megkedveltem, Ben-Nina párosa a kedvencem az eleje óta így ezt a két részt vártam a legjobban. Ninát nagyon sajnáltam, ugyanakkor örültem is ennek a résznek, mert az író a maga szintjén tök jól nyúlt hozzá egy komoly témához, ami elég meglepő volt, Pláne, hogy ez az egész nem volt több 180 oldalnál. A borító talán egy picit béna lett, én Ninát sokkal vagányabb csajnak képzelem el. :)


Destinee
5.0/5

(Na ​most felmérgeltem magam! >.< Már megírtam egy jó hosszú, tartalmas és részletes értékelést, erre most észreveszem, hogy sehol semmi :O Nem is én lennék, ha véletlenül be nem zártam volna az oldalt . üti a fejét miközben azt kántálja, hogy hülye-hülye-hülye!! (y)
Na mind1, a lényeg röviden az, hogy ötből hat csillagos, és imádom! ♥ Lucas és Ben az én szerelmeim ♥ Claire nagyot nőtt a szememben, mert kiállt Nina mellet :) Nina, szegény Nina… nagyon sajnálom a múltban őt ért sérülések miatt :( Másrészt viszont imádnivaló, laza, poénos, szóval tök szimpi a csaj – és! Végre randira megy Benjaminnal!!! *-
:D Zoey kicsit akadékoskodó, szerintem nagyon túlreagálta Lucas esetét a szalagavató bállal O.o Jake meg csak egy részeges idióta, aki nem tudja eldönteni, hogy kell-e neki a csaj, aki megölte a bátyját! . Aisha egy reménytelenül romantikus lélek, aki kicsit túl féltékeny néha – de ezt persze nem vágom hozzá, mert közben Christopher meg egy görény. Tényleg az. Pedig már komolyan megszerettem – de úgy látszik, csak a romantikus énjét. Talán jobb is lett volna, ha a másik felét meg se ismerem, mert most legszívesebben agyon ütném a rohadék “kóborló férfiállatját”!!! ><
Kedvenc könyv született :) ♥ Főleg, hogy egy nagy rakás idézetet kiírtam belőle :DD :)


minnie
4.0/5

Nagyon ​örülök, hogy ebben a részben Nina-val többet foglalkozik az írónő, mert ő a kedvencem. Viszont 4 csillagnál többet nem tudok adni, mert a könyv többi része szinte hidegen hagyott, sőt csak idegesített. Ennyire komoly téma mellett, ami Nina-ról szól, nem értem, hogy mért épp egy bálon való megjelenés a legfontosabb?!
De hát ez egy tini könyv és én már nem vagyok az, így ezt már nem is fogom érteni. :)


vadnarancs
5.0/5

Hamar ​kiolvastam, mert nagyon vártam, hogy fog kiderülni Nina titka. Ninát imádom azzal együtt ami 11 éves korában történt vele már az elején sejteni lehetett, hogy vmi ilyesmi van a háttérben. Zoey és Lucas még mindig a kedvenc párosom. :D Ben-t egyre jobban kedvelem. :) Claire még mindig nem a szívem csücske de egy lépéssel közelebb került a szívemhez, hogy kiállt Nina mellett. Jake… nos az most már ő is tudja, hogy az alkohol nem megoldás. Aisha hjajj szegény csaj nem könnyű az élet az ilyen Christopher félékkel.. .


kinyike
5.0/5

Ez ​könyv is nagyon tetszett,ugyanúgy ahogy az előzőek.Örültem,hogy Nináról szól ez a könyv,mert nekem ő az egyik kedvenc szereplőm.Nagyon érdekes,és összetett személyiségnek találtam már előzőleg is.Nem gondoltam volna,hogy ilyen dolgok történtek vele régebben,és azt sem,hogy nem mondta el senkinek,még Zoeynak sem.Örülök,hogy végül megoldódott a probléma,és kíváncsian várom,hogy mi lesz Ninával és Bennel.


SMesi
4.5/5

Egyre ​kevésbé szívlelem Christophert. Viszont ez a rész főként Nináról szólt, és ő a kedvenc szereplőm, úgyhogy tetszett, nem mondom, hogy ez a legvidámabb, de jó.


Delena
4.0/5

Na, ​végre kiderült drága Nina titka. Szegénykém, hogy miket kellett átélnie, ezt nem kívánom senkinek sem.^^


Zseniális. ​Az elejétől tudtam, hogy mit titkol Nina, de amikor végre elmondta, kicsit mintha én magam is felszabadultam volna.


Ez ​a könyv az egyik kedvenc sorozatom! Kérlek akik szintén szeretik iratkozzatok fel rá hogy megjelenjen a többi rész is! http://www.peticiok.com/jelenjen_meg_a_szivzrok_sorozat_osszes_resze_magyarul


boszii
-/5

Ez ​a sorozat nem az a hű, de profi és kihagyhatatlan kategória, de szívesen olvasom el ezeket a rövid, különálló, kedves kis történeteket :)


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók