Ajax-loader

A ​Rose Red klasszikus kísértetkastély. John Rimbauer seattle-i gyáros építtette feleségének, Ellennek. Az épületben huszonhat ember tűnt el vagy vesztette életét tisztázatlan körülmények között. Köztük volt Ellen Rimbauer és lánya, April is.

Joyce Reardon 1998-ban egy árverésen régi és poros, lelakatolt könyvet vásárolt. Ellen Rimbauer naplóját, amelyet 1907-től 1928-ig vezetett. A szöveget Reardon nem változtatta meg, a bejegyzések sorrendiségét is megtartotta.

Rose Redet óriási birtok veszi körül, állapotát fotók és rajzok mutatják be a könyvben, viszont nem tudjuk, ki is rajzolta őket. Elképzelhető, hogy ezek Ellen rajzai. Azt sem lehet tudni, valójában hány szoba van Rose Redben. Egy mondás szerint: “Ha hétfőn 74 szobát számolsz, akkor pénteken már 87 szoba lesz…”

Hogy mindez lehetetlen? Ez Rose Red!

Értékelések
5.0/5 - 1 értékelés alapján

Nagyon régen olvastam, és teljesen véletlenül akadtam rá erre a könyvre. Már a fülszöveg is nagyon magával ragadó, sokat sejtető, és egy pillanatra sem csalódtam miközben olvastam. Teljesen beleéltem magam Ellen beszámolóiba, és nem egyszer féltem is. :) Mindenkinek ajánlom aki nem ódzkodik a spirituális dolgoktól.

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

https://moly.hu/konyvek/joyce-reardon-ellen-rimbauer-naploja/en-es-a-konyv/marcsi


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
5.0/5

Statisztika

43.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók