Ma már annyira közönséges számunkra, hogy szinte csak a hiánya tűnik fel, ha éppen elfogyott a konyhánkból, a hűtőszekrény polcáról. A paradicsom, ez a szemre is gyönyörű, piros színű, (többnyire) kerek, zamatos, lédús gyümölcs része lett életünknek. Egy-két évtizeddel ezelőtt még kizárólag idényjellegű volt, ám ma már gyakorlatilag egész évben kapható (igaz, téltől tavaszig meglehetősen borsos áron). Megszámlálhatatlanul sok ételnek alapanyaga, még többnek pedig ízesítője, és sok esetben díszítője. Ugyanakkor önmagában, gyümölcsként fogyasztva is rendkívül népszerű (aki hűvös nyári reggelen szakított már le harmatos, érett piros paradicsomot, és beleharapott hűvös, lédús húsába, az tudja csak igazán, micsoda mennyei élvezet).
Kapcsolódó könyvek
Toró Elza - A 100 legjobb csülkös recept
Aki evett már sertéscsülköt pékné módra, aki kóstolta a tárkonyos báránycsülköt vagy a tejfölös malaccsülköt, aki csak egyszer is belakott már a savanyú káposztával készült székely sertéscsülökből, az tudja csak igazán, mily mennyei falat a csülök! És ha már tudja, hát bizonnyal bizsereg az ínye, és a gyomra izgatottan megremeg az olyan ételkülönlegességek hallatán, mint a sertéscsülök portugál marinádban, a marhalábszár sörben, a fügével töltött füstölt csülök, vagy a bajor módra készített borjúcsülök. A libanoni módra készített báránycsülköt pedig már csak félve merjük megemlíteni, nehogy az ínyenc olvasó azt gondolja, hogy mi itt az ízlelőidegeit pengetve valami bűvös zenével kívánjuk befolyásolni a józan ítélőképességét…
Toró Elza - A 100 legjobb csülkös recept
Aki evett már sertéscsülköt pékné módra, aki kóstolta a tárkonyos báránycsülköt vagy a tejfölös malaccsülköt, aki csak egyszer is belakott már a savanyú káposztával készült székely sertéscsülökből, az tudja csak igazán, mily mennyei falat a csülök! És ha már tudja, hát bizonnyal bizsereg az ínye, és a gyomra izgatottan megremeg az olyan ételkülönlegességek hallatán, mint a sertéscsülök portugál marinádban, a marhalábszár sörben, a fügével töltött füstölt csülök, vagy a bajor módra készített borjúcsülök. A libanoni módra készített báránycsülköt pedig már csak félve merjük megemlíteni, nehogy az ínyenc olvasó azt gondolja, hogy mi itt az ízlelőidegeit pengetve valami bűvös zenével kívánjuk befolyásolni a józan ítélőképességét…
Dobossyné Molnár Veronika - Östör Erika - Sági Katalin - Együnk együtt egészségesen
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.
Dobossyné Molnár Veronika - Östör Erika - Sági Katalin - Együnk együtt egészségesen
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.
Ismeretlen szerző - A 100 legjobb vegetárius étek
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.
Ismeretlen szerző - A 100 legjobb vegetárius étek
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.
Ismeretlen szerző - Túrós sütik, desszertek
Ha szereted az egyszerű és finom desszerteket, ne keresgélj tovább! Készíts el egyet ezek közül, és biztosan meg leszel elégedve az eredménnyel!
Ismeretlen szerző - Túrós sütik, desszertek
Ha szereted az egyszerű és finom desszerteket, ne keresgélj tovább! Készíts el egyet ezek közül, és biztosan meg leszel elégedve az eredménnyel!
Ismeretlen szerző - Ripsz-ropsz menütervező
Ennek a rendhagyó szakácskönyvnek a forgatói egy ideig biztosan nem fogynak ki a vacsora ötletekből: a menütervező segítségével ugyanis összesen 125 ezer különféle háromfogásos ételsor állítható össze! A könyv különlegessége: a spirálfűzésű, három részre osztott oldalak lehetővé teszik, hogy az egyes receptkártyákat külön-külön is lapozgathassuk. Ily módon minden egyes előétel bármelyik főétellel és desszerttel kombinálható, tehát az igény és tetszés szerint összeállított ételsor egy oldalon jelenik meg.
Ismeretlen szerző - Ripsz-ropsz menütervező
Ennek a rendhagyó szakácskönyvnek a forgatói egy ideig biztosan nem fogynak ki a vacsora ötletekből: a menütervező segítségével ugyanis összesen 125 ezer különféle háromfogásos ételsor állítható össze! A könyv különlegessége: a spirálfűzésű, három részre osztott oldalak lehetővé teszik, hogy az egyes receptkártyákat külön-külön is lapozgathassuk. Ily módon minden egyes előétel bármelyik főétellel és desszerttel kombinálható, tehát az igény és tetszés szerint összeállított ételsor egy oldalon jelenik meg.
Korpádi Péter - 15-20 perces ételek
A modern életmód hátránya az, hogy szinte semmire nincs időnk, főleg nem bonyodalmas receptek megvalósításához! Ebben a a sorozatunkban bevált, gyors és egyszerű recepteket ajánlunk, amelyekkel a főzés élvezhető, szabadidő is marad és a család is jóllakik.
Korpádi Péter - 15-20 perces ételek
A modern életmód hátránya az, hogy szinte semmire nincs időnk, főleg nem bonyodalmas receptek megvalósításához! Ebben a a sorozatunkban bevált, gyors és egyszerű recepteket ajánlunk, amelyekkel a főzés élvezhető, szabadidő is marad és a család is jóllakik.
Korpádi Péter - 15-20 perces ételek
A modern életmód hátránya az, hogy szinte semmire nincs időnk, főleg nem bonyodalmas receptek megvalósításához! Ebben a a sorozatunkban bevált, gyors és egyszerű recepteket ajánlunk, amelyekkel a főzés élvezhető, szabadidő is marad és a család is jóllakik.
F. Horváth Ilona - Reggelik
Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra - legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora - használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák.
Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát. Így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlésének, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő ételt.
F. Horváth Ilona - Reggelik
Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra - legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora - használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák.
Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát. Így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlésének, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő ételt.
F. Horváth Ilona - Reggelik
Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra - legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora - használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák.
Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát. Így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlésének, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő ételt.
Bártfai László - 155 bögrés sütemény
A finom sütemények mérleg nélkül és kevés, de jó minőségű hozzávalóval gyorsan elkészülnek.Kedvcsinálóként szeretnénk kiemelni néhány érdekes bögrés receptet, mint például a gyömbéres kókuszkenyeret, a kakaós fánkot, a császárkalácsot, az ördögpirulát, a barackos-mákos kockát vagy akár a hárommagos zsömlét, a Kata kiflijét vagy a sajtos pogácsát. A három alaprecept alkalmazásával számtalan finomságot készíthetünk.
Bártfai László - 155 bögrés sütemény
A finom sütemények mérleg nélkül és kevés, de jó minőségű hozzávalóval gyorsan elkészülnek.Kedvcsinálóként szeretnénk kiemelni néhány érdekes bögrés receptet, mint például a gyömbéres kókuszkenyeret, a kakaós fánkot, a császárkalácsot, az ördögpirulát, a barackos-mákos kockát vagy akár a hárommagos zsömlét, a Kata kiflijét vagy a sajtos pogácsát. A három alaprecept alkalmazásával számtalan finomságot készíthetünk.
Bártfai László - 155 bögrés sütemény
A finom sütemények mérleg nélkül és kevés, de jó minőségű hozzávalóval gyorsan elkészülnek.Kedvcsinálóként szeretnénk kiemelni néhány érdekes bögrés receptet, mint például a gyömbéres kókuszkenyeret, a kakaós fánkot, a császárkalácsot, az ördögpirulát, a barackos-mákos kockát vagy akár a hárommagos zsömlét, a Kata kiflijét vagy a sajtos pogácsát. A három alaprecept alkalmazásával számtalan finomságot készíthetünk.
F. Horváth Ilona - Tészták
Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra - legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora - használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák. Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát. Így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlésének, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő ételt.
F. Horváth Ilona - Tészták
Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra - legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora - használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák. Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát. Így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlésének, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő ételt.
F. Horváth Ilona - Tészták
Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra - legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora - használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák. Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát. Így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlésének, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő ételt.
Toró Elza - A 100 legjobb német recept
Szóljunk a német konyháról? Furcsát fogok mondani: német konyha, mint olyan, nincs is. De van bajor konyha, sváb és szász, van Rajna menti és Saar vidéki, van badeni, türingiai és wesztfáliai, összesen tizenhatféle tartományi konyha. Mind más és más, az ínyenc utazó nagy-nagy örömére. Az egyes régiók konyhái híven tükrözik az ott élő emberek életmódját és beállítottságát, nagyon függnek a helyi mezőgazdaságtól, állattenyésztéstől, hal- és vadgazdálkodástól, a kereskedelmi utaktól, sőt még a szomszédos konyhák hatásától is.
Toró Elza - A 100 legjobb német recept
Szóljunk a német konyháról? Furcsát fogok mondani: német konyha, mint olyan, nincs is. De van bajor konyha, sváb és szász, van Rajna menti és Saar vidéki, van badeni, türingiai és wesztfáliai, összesen tizenhatféle tartományi konyha. Mind más és más, az ínyenc utazó nagy-nagy örömére. Az egyes régiók konyhái híven tükrözik az ott élő emberek életmódját és beállítottságát, nagyon függnek a helyi mezőgazdaságtól, állattenyésztéstől, hal- és vadgazdálkodástól, a kereskedelmi utaktól, sőt még a szomszédos konyhák hatásától is.
Toró Elza - A 100 legjobb német recept
Szóljunk a német konyháról? Furcsát fogok mondani: német konyha, mint olyan, nincs is. De van bajor konyha, sváb és szász, van Rajna menti és Saar vidéki, van badeni, türingiai és wesztfáliai, összesen tizenhatféle tartományi konyha. Mind más és más, az ínyenc utazó nagy-nagy örömére. Az egyes régiók konyhái híven tükrözik az ott élő emberek életmódját és beállítottságát, nagyon függnek a helyi mezőgazdaságtól, állattenyésztéstől, hal- és vadgazdálkodástól, a kereskedelmi utaktól, sőt még a szomszédos konyhák hatásától is.
Ismeretlen szerző - Könnyű falatok
Úgy tűnik, hogy a modern trend mindinkább a formalitásokat kerülő vendéglátás felé mozdul el. Íme olyan élvezetes falatok választéka, amelyek könnyen elkészíthetők, alkotórészeik pedig szemet gyönyörködtetőek. Hát fogjunk neki, és tervezzük meg azt a partit! Ezeket a könnyű fogásokat jó előre is elkészíthetjük, hogy azután legyen időnk élvezni vendégeink társaságát.
Ismeretlen szerző - Könnyű falatok
Úgy tűnik, hogy a modern trend mindinkább a formalitásokat kerülő vendéglátás felé mozdul el. Íme olyan élvezetes falatok választéka, amelyek könnyen elkészíthetők, alkotórészeik pedig szemet gyönyörködtetőek. Hát fogjunk neki, és tervezzük meg azt a partit! Ezeket a könnyű fogásokat jó előre is elkészíthetjük, hogy azután legyen időnk élvezni vendégeink társaságát.
Ismeretlen szerző - Könnyű falatok
Úgy tűnik, hogy a modern trend mindinkább a formalitásokat kerülő vendéglátás felé mozdul el. Íme olyan élvezetes falatok választéka, amelyek könnyen elkészíthetők, alkotórészeik pedig szemet gyönyörködtetőek. Hát fogjunk neki, és tervezzük meg azt a partit! Ezeket a könnyű fogásokat jó előre is elkészíthetjük, hogy azután legyen időnk élvezni vendégeink társaságát.
Ismeretlen szerző - Le Cordon Bleu - Főzőiskola ínyenceknek - Levesek
Nincs is jobb egy tál finom levesnél! Hideg téli napokon a sütőtök - vagy gombakrémleves belülről melegíti az embert. De a levesek a forró évszakban is igazi élvezetet jelenthetnek: bizonyítja ezt a jól lehűtött gazpacho vagy a garnélás-uborkás nyári leves frissítő zamata. A könyv változatos recepteket tartalmaz minden alkalomra és minden ízlés számára.
Ismeretlen szerző - Le Cordon Bleu - Főzőiskola ínyenceknek - Levesek
Nincs is jobb egy tál finom levesnél! Hideg téli napokon a sütőtök - vagy gombakrémleves belülről melegíti az embert. De a levesek a forró évszakban is igazi élvezetet jelenthetnek: bizonyítja ezt a jól lehűtött gazpacho vagy a garnélás-uborkás nyári leves frissítő zamata. A könyv változatos recepteket tartalmaz minden alkalomra és minden ízlés számára.
Ismeretlen szerző - Le Cordon Bleu - Főzőiskola ínyenceknek - Levesek
Nincs is jobb egy tál finom levesnél! Hideg téli napokon a sütőtök - vagy gombakrémleves belülről melegíti az embert. De a levesek a forró évszakban is igazi élvezetet jelenthetnek: bizonyítja ezt a jól lehűtött gazpacho vagy a garnélás-uborkás nyári leves frissítő zamata. A könyv változatos recepteket tartalmaz minden alkalomra és minden ízlés számára.
Ismeretlen szerző - Kínai konyha
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.
Ismeretlen szerző - Kínai konyha
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.
Ismeretlen szerző - Kínai konyha
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.
Tóth Gézáné Mogyorósi Magdolna - Nagymama receptjei
Ebben a könyvben hiába keres körmönfont szakácsművészeti remekeket, szépen felcicomázott ételekről készített színes fotókat, ajánlásokat, hogy gasztronómiaia szempontból melyik étel milyen borral fogyasztandó. Helyette az életem során összegyűjtött receptjeimet találja, amelyek sokszor kiállták a családom - higgyék el, igen kényes - ízlésének próbáját. A receptek egy része egyszerű, mindennapos ételek elkészítéséhez ad útmutatást több generáció tapasztalatával és kiforrottságával, más része olyan szerzemény, amit ha feltaláltam egy családi ebéd során, valaki felkiáltott - Mama, ezt jegyezd fel! - s így került be a receptjeim közé. Ezeket azután gondozgattam, rendezgettem, és most szeretettel nyújtom át Önöknek.
Tóth Gézáné Mogyorósi Magdolna - Nagymama receptjei
Ebben a könyvben hiába keres körmönfont szakácsművészeti remekeket, szépen felcicomázott ételekről készített színes fotókat, ajánlásokat, hogy gasztronómiaia szempontból melyik étel milyen borral fogyasztandó. Helyette az életem során összegyűjtött receptjeimet találja, amelyek sokszor kiállták a családom - higgyék el, igen kényes - ízlésének próbáját. A receptek egy része egyszerű, mindennapos ételek elkészítéséhez ad útmutatást több generáció tapasztalatával és kiforrottságával, más része olyan szerzemény, amit ha feltaláltam egy családi ebéd során, valaki felkiáltott - Mama, ezt jegyezd fel! - s így került be a receptjeim közé. Ezeket azután gondozgattam, rendezgettem, és most szeretettel nyújtom át Önöknek.
Tóth Gézáné Mogyorósi Magdolna - Nagymama receptjei
Ebben a könyvben hiába keres körmönfont szakácsművészeti remekeket, szépen felcicomázott ételekről készített színes fotókat, ajánlásokat, hogy gasztronómiaia szempontból melyik étel milyen borral fogyasztandó. Helyette az életem során összegyűjtött receptjeimet találja, amelyek sokszor kiállták a családom - higgyék el, igen kényes - ízlésének próbáját. A receptek egy része egyszerű, mindennapos ételek elkészítéséhez ad útmutatást több generáció tapasztalatával és kiforrottságával, más része olyan szerzemény, amit ha feltaláltam egy családi ebéd során, valaki felkiáltott - Mama, ezt jegyezd fel! - s így került be a receptjeim közé. Ezeket azután gondozgattam, rendezgettem, és most szeretettel nyújtom át Önöknek.
Ismeretlen szerző - Dr. Oetker - Italok
A gyümölcsös, tarka, fantáziadús italok - akár alkohollal, akár nélküle - mixeléssel vagy keveréssel szinte határtalanul sokféleképpen készíthetők el. Fedezze fel Ön is a koktélok változatosságát, legyen az Cobbler vagy Flip, Acapulco, Manhattan és Martini, Side Car és Summernight, vagy Mojito. De az alkohol nélküli italokhoz is kedvet kaphatunk. Mit szólna pl. az Andalúziai, vagy a gyerekek részére készített "Zöld ital"-hoz, vagy pl. a citromfliphez?
Ismeretlen szerző - Dr. Oetker - Italok
A gyümölcsös, tarka, fantáziadús italok - akár alkohollal, akár nélküle - mixeléssel vagy keveréssel szinte határtalanul sokféleképpen készíthetők el. Fedezze fel Ön is a koktélok változatosságát, legyen az Cobbler vagy Flip, Acapulco, Manhattan és Martini, Side Car és Summernight, vagy Mojito. De az alkohol nélküli italokhoz is kedvet kaphatunk. Mit szólna pl. az Andalúziai, vagy a gyerekek részére készített "Zöld ital"-hoz, vagy pl. a citromfliphez?
Ismeretlen szerző - Dr. Oetker - Italok
A gyümölcsös, tarka, fantáziadús italok - akár alkohollal, akár nélküle - mixeléssel vagy keveréssel szinte határtalanul sokféleképpen készíthetők el. Fedezze fel Ön is a koktélok változatosságát, legyen az Cobbler vagy Flip, Acapulco, Manhattan és Martini, Side Car és Summernight, vagy Mojito. De az alkohol nélküli italokhoz is kedvet kaphatunk. Mit szólna pl. az Andalúziai, vagy a gyerekek részére készített "Zöld ital"-hoz, vagy pl. a citromfliphez?
Gabrielle Keng-Peralta - Varázslatok evőpálcikákkal
Mit találhatunk a könyvben? Szeletelési, sütési és ízesítési trükköket, amelyek segítségével "kínaivá" tehetjük a piacon vásárolt zöldségeket. Több mint 50 egyszerű recept, amelyek segítségével kínai hozzávalók nélkül is főzhetünk kínai ételeket.
Gabrielle Keng-Peralta - Varázslatok evőpálcikákkal
Mit találhatunk a könyvben? Szeletelési, sütési és ízesítési trükköket, amelyek segítségével "kínaivá" tehetjük a piacon vásárolt zöldségeket. Több mint 50 egyszerű recept, amelyek segítségével kínai hozzávalók nélkül is főzhetünk kínai ételeket.
Gabrielle Keng-Peralta - Varázslatok evőpálcikákkal
Mit találhatunk a könyvben? Szeletelési, sütési és ízesítési trükköket, amelyek segítségével "kínaivá" tehetjük a piacon vásárolt zöldségeket. Több mint 50 egyszerű recept, amelyek segítségével kínai hozzávalók nélkül is főzhetünk kínai ételeket.
Kovács Teréz - Szegedi képes szakácskönyv
Szegeden az 1890-ben Bába Sándor Kiadónál megjelent szakácskönyv mai nyelvre "lefordított", átdolgozott kiadása. A századfordulós úri szegedi konyha legjavába pillanthatunk be, a receptek egy igazi nagypolgári háztartás minden igényét kielégíti. A kötet hétköznapi és ünnepi menüsorokat egyaránt ajánl.
Frank Sándor mesterszakács tanulmányával.
Kovács Teréz - Szegedi képes szakácskönyv
Szegeden az 1890-ben Bába Sándor Kiadónál megjelent szakácskönyv mai nyelvre "lefordított", átdolgozott kiadása. A századfordulós úri szegedi konyha legjavába pillanthatunk be, a receptek egy igazi nagypolgári háztartás minden igényét kielégíti. A kötet hétköznapi és ünnepi menüsorokat egyaránt ajánl.
Frank Sándor mesterszakács tanulmányával.
Kovács Teréz - Szegedi képes szakácskönyv
Szegeden az 1890-ben Bába Sándor Kiadónál megjelent szakácskönyv mai nyelvre "lefordított", átdolgozott kiadása. A századfordulós úri szegedi konyha legjavába pillanthatunk be, a receptek egy igazi nagypolgári háztartás minden igényét kielégíti. A kötet hétköznapi és ünnepi menüsorokat egyaránt ajánl.
Frank Sándor mesterszakács tanulmányával.
Tóth Gézáné Mogyorósi Magdolna - Halmos Monika - Erdei Sándorné - Balogh Lászlóné - Máté Pálné Terenyei Katalin - Családi szakácskönyv
"Nincs őszintébb szerelem, mint a finom étkek szeretete." (G. B. Shaw)
Tóth Gézáné Mogyorósi Magdolna - Halmos Monika - Erdei Sándorné - Balogh Lászlóné - Máté Pálné Terenyei Katalin - Családi szakácskönyv
"Nincs őszintébb szerelem, mint a finom étkek szeretete." (G. B. Shaw)
Tóth Gézáné Mogyorósi Magdolna - Halmos Monika - Erdei Sándorné - Balogh Lászlóné - Máté Pálné Terenyei Katalin - Családi szakácskönyv
"Nincs őszintébb szerelem, mint a finom étkek szeretete." (G. B. Shaw)
Judith M. Fertig - 500 halétel
Az 500 halétel mindenféle halból és tenger gyümölcseiből készült fogás friss, izgalmas gyűjteménye a kagylótól a süllőig. Ha főételt, egészséges ebédet vagy koktélsnacket keresünk, minden alkalomra találunk tengeri fogásokat és halakat. Az 500 halétel a halak és a tenger gyümölcsei receptjeinek teljes választékát kínálja, csak válogatni kell közülük. - A bevezető rész tanácsot ad, hogyan készítsük el a halat, valamint azt is megmondja, milyen évszakban és hol vásárolhatunk hozzávalókat megbízható helyről. - A receptek a világ minden részéről tartalmaznak klasszikus fogásokat, beleértve az egészséges délkelet-ázsiai tésztákat, a klasszikus, gazdag, francia ételeket és a család kedvenceit is. - E könyvben minden olyan recept benne van, amire halételek és más tenger gyümölcseiből készült étkek készítéséhez szükség lehet.
Judith M. Fertig - 500 halétel
Az 500 halétel mindenféle halból és tenger gyümölcseiből készült fogás friss, izgalmas gyűjteménye a kagylótól a süllőig. Ha főételt, egészséges ebédet vagy koktélsnacket keresünk, minden alkalomra találunk tengeri fogásokat és halakat. Az 500 halétel a halak és a tenger gyümölcsei receptjeinek teljes választékát kínálja, csak válogatni kell közülük. - A bevezető rész tanácsot ad, hogyan készítsük el a halat, valamint azt is megmondja, milyen évszakban és hol vásárolhatunk hozzávalókat megbízható helyről. - A receptek a világ minden részéről tartalmaznak klasszikus fogásokat, beleértve az egészséges délkelet-ázsiai tésztákat, a klasszikus, gazdag, francia ételeket és a család kedvenceit is. - E könyvben minden olyan recept benne van, amire halételek és más tenger gyümölcseiből készült étkek készítéséhez szükség lehet.
Judith M. Fertig - 500 halétel
Az 500 halétel mindenféle halból és tenger gyümölcseiből készült fogás friss, izgalmas gyűjteménye a kagylótól a süllőig. Ha főételt, egészséges ebédet vagy koktélsnacket keresünk, minden alkalomra találunk tengeri fogásokat és halakat. Az 500 halétel a halak és a tenger gyümölcsei receptjeinek teljes választékát kínálja, csak válogatni kell közülük. - A bevezető rész tanácsot ad, hogyan készítsük el a halat, valamint azt is megmondja, milyen évszakban és hol vásárolhatunk hozzávalókat megbízható helyről. - A receptek a világ minden részéről tartalmaznak klasszikus fogásokat, beleértve az egészséges délkelet-ázsiai tésztákat, a klasszikus, gazdag, francia ételeket és a család kedvenceit is. - E könyvben minden olyan recept benne van, amire halételek és más tenger gyümölcseiből készült étkek készítéséhez szükség lehet.
Judith M. Fertig - 500 halétel
Az 500 halétel mindenféle halból és tenger gyümölcseiből készült fogás friss, izgalmas gyűjteménye a kagylótól a süllőig. Ha főételt, egészséges ebédet vagy koktélsnacket keresünk, minden alkalomra találunk tengeri fogásokat és halakat. Az 500 halétel a halak és a tenger gyümölcsei receptjeinek teljes választékát kínálja, csak válogatni kell közülük. - A bevezető rész tanácsot ad, hogyan készítsük el a halat, valamint azt is megmondja, milyen évszakban és hol vásárolhatunk hozzávalókat megbízható helyről. - A receptek a világ minden részéről tartalmaznak klasszikus fogásokat, beleértve az egészséges délkelet-ázsiai tésztákat, a klasszikus, gazdag, francia ételeket és a család kedvenceit is. - E könyvben minden olyan recept benne van, amire halételek és más tenger gyümölcseiből készült étkek készítéséhez szükség lehet.
Papp Erzsébet - Házi kenyérsütés
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.
Papp Erzsébet - Házi kenyérsütés
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.
Papp Erzsébet - Házi kenyérsütés
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.
Papp Erzsébet - Házi kenyérsütés
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.