Ajax-loader

“Gyönyörű, ​megindító portré a női barátságról. Együtt sírtam és nevettem a szereplőkkel, és arra vágytam, hogy megtanulhassak kötni.”
- Kristhin Hannah, a Titkok tava szerzője

“Olyan, mintha egy Manhattanben játszódó Acélmagnóliákat olvasnék.”
- USA Today

Egy héten egyszer nők színes kis csoportja gyűlik össze egy New York-i fonalboltban, hogy az épp aktuális munkájukon dolgozzanak – s közben megosszák egymással az életüket…
A Walker és Lánya bolt középpontjában az üzlettulajdonos Georgia áll, aki egyedülálló anyaként egyszerre igyekszik megbirkózni vállalkozása vezetésével és tizenéves lánya nevelésével. Alig várja, hogy kicsit megfeledkezhessen a nehéz mindennapokról, és elkezdődjön a Péntek esti kötőklub, ahol a barátaival kötésmintákat csereberélnek, viccelődnek, és megbeszélik legféltettebb titkaikat. Ám amikor hirtelen újra feltűnik a férfi – aki egyszer már összetörte Georgia szívét -, hogy ő is kivegye a részét közös lányuk életéből, a nő világa összeomlik.

Szerencsére Georgiának ott vannak a barátai, hogy bátorítsák, és megosszák vele saját bizalmas meséiket összetört szívekről és csodatettekről. S amikor aztán bekövetkezik az elképzelhetetlen, ezek a nők felfedezik, hogy kicsiny közösségük nem csupán egy kötőklub, hanem nővérek testvérisége.

Értékelések
4.0/5 - 1 értékelés alapján

Boros Andrea
4.0/5

Ahogy elkezdtem olvasni egyből összeszorult a szívem, újra éltem a kézimunka boltom hangulatát. De az élet nem tündérmese, az a bolt már a múlté, amivel kicsit a lelkem is oda lett. Ez a könyv annyira életszerű…. Teljesen megállja helyét a mi kis országunkban, egy kis vidéki városban is, tapasztalatból mondom. Ajánlom ezt a könyvet minden nőnek, házasságban és egyedül előknek, anyáknak és akik még előtte állnak, szerelmesnek és magányosnak, egészségesnek és betegséggel küzdőnek, biztos állással rendelkezőnek és munkakeresőnek, a kötés szerelmeseinek és azoknak is, akik még soha nem fogtak kötőtűt a kezükbe.


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
4.0/5

Statisztika

86.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók