Ajax-loader

“Az ​emberek szívében ellenállhatatlan vágy és kívánság él, hogy szeressék őket. Isten alkotott ilyennek bennünket. Sokan hiszik, hogy Isten szereti a világot és szereti Jézust, de nehezükre esik elhinni, hogy Isten őket is szereti.”
“Ha felismered, milyen tökéletes Isten szerette irántad, akkor semmi nincs ebben a teremtett mindenségben, amitől félned kellene. Lehetetlen, hogy félj, ha személyes kinyilatkoztatásod arra vonatkozóan, hogy Isten szeret téged.”
“A félelem nem más, mint egy érzelem, amelynek bizonyos fizikai megnyilvánulásai vannak. Jelentkezhet úgy, hogy remegni kezdünk, leizzadunk, elvörösödünk, megrázkódunk vagy térdünkből kimegy az erő. A Biblia nem azt mondja, hogy ne remegj, ne izzadj, vagy ne vörösödj el. A Biblia azt mondja: “Ne félj” – és a félelem szó a menekülésre emlékeztet… Nem szabad engedned, hogy a félelem, ami a bátorság és a bizalom ellensége, megállítson. Akkor is cselekedned kell, mikor félsz."
Joyce Meyer 1976 óta tanítja Isten Igéjét, 1980 óta pedig teljes idejű szolgálatban van.
Rádió adásait 250 különböző rádió csatorna közvetíti az Egyesült Államokban. 1993-ban elkészült “Élet az Igében Joyce Meyerrel” című televíziós programja, amelyet Amerika-szerte és sok más országban is közvetítenek.
Joyce és férje, Dave 31 éve házasok és négy gyermek szülei. Joyce azt tartja elhívatásának, hogy a hívő embereket megalapozza és megerősítse Isten Igéjében. Gyakran mondja: “Jézus azért halt meg, hogy a rabokat megszabadítsa, és túl sok keresztény él e szabadság híján.”

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

13.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók