Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Párizs, ​te csodás! Bár a városról szinte alig tudunk meg valamit, az azért hamar kiderül, hogy a ‘hátországban’ sem fenékig tejfel az élet. A Gestapo és a csendőrök, a besúgók, a partizánok mind-mind csak nehezítik az életet. Ez köny, egy sima asztalosmunka, semmi extra, egynek jó.


Bvivi
5.0/5

Az ​első könyv, ami az írótól a kezembe akadt. Már az első pár oldalon felkeltette az érdeklődésemet, annyira, hogy nem lehetett (vagy csak nagyon nehezen) letenni. Elképesztő, ahogyan Sven Hassel képes (e könyvben is) visszaadni a háború hangulatát és kegyetlenségeit. Csak ajánlani tudom a második világháború iránt érdeklődőknek.


Hőseinknek ​(Pici, Porta, Barcelona és a Légiós) Sztálingrád és Monte Cassino után most a Normandiai partraszállást kell átvészelni…


lilijan
4.0/5

porta, ​pici és a légiós nélkül továbbra is nehezen élnék, bár barcelona is hiányzott arra a rövid időre, míg szervizbe küldték. heide személyisége egyre ellentmondásosabb, papa sem veti meg a csibészkedést. a történelmi szösszenetek jók, kissé hatásvadászok, de azért, még ha szórakoztatva is, tanítanak. jó könyv ez! amit kicsit sajnáltam, hogy párizs világába az épületek, terek, nevezetes helyszínek szintjén kevésbé vezetett be, viszont az ellenállási mozgalomról alkotott kép árnyalását nagyon is köszönöm!


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

16.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók