Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Sakura
4.0/5

A ​könyv stílusa ugyanaz, mint amit a tv-ben is láthatunk. A receptek szintúgy, egyszerűek és finomak. A képek nagyon szépek és főzésre, sütésre csábítóak. Egy-két recept volt csak, ami kicsit furcsa vagy szokatlan a hozzávalók miatt, így azokat hanyagoltam. De szerintem minden szakácskönyvben van ilyen.


Finomakat ​ehetünk- egész egyszerűen! Sok új dolgot tanultam, viszont sokszor használnom kellett a kreativitásomat is!


Hörcsibald
4.5/5

Aki ​szereti a tv műsort, az nem fog csalódni benne. Amikor olvasom a recepteket, Hugh magyar hangját hallom a fejemben (Holl Nándor), a szöveg is ugyanolyan közvetlen és barátságos, mint ahogy a műsorban megszokhattuk. Arra persze számítani kell, hogy sok étel nálunk nem megszokott (kecske, bárány és bizonyos hal ételek), így néhány recept a magyar minden napokban talán haszontalan lehet. A képek viszont nagyon szépek és hangulatosak, így együtt a szöveggel akár olvasmánynak is jó lehet, nem csupán szakácskönyvnek. Eddig két ételt készítettünk el belőle. Az egyik pont egy sült kecske volt, a másik pedig egy céklás fetás saláta. Mindkettő jól sikerült. Most készülök a ragacsos oldalashoz. Szerintem abban sem fogunk csalódni.


Knekató
1.5/5

Nagy ​csalódás. Semmi új információ, sok általánosság, többnyire használhatatlan receptek. Jó, hogy nem kértem ajándékba, csak porfogó lenne…..


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

153.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók