Ajax-loader

A ​keleti vallások, mint például a hinduizmus, úgy tartják, hogy halála után minden élőlény újjászületik. A nyugati vallások szerint viszont a lélek örökké él, csupán a test pusztul el. Bármelyik nézetet fogadjuk is el, a lényeg ugyanaz: bízunk abban, hogy halálunk után valamilyen formában mégis folytatódik életünk. Minden ember tisztában van azzal, hogy egyszer meg kell halnia, éppen azért kutatjuk olyan állhatatosan, hogy mi történik valójában a halál bekövetkeztével. A magyarázatok keresése, a remény, hogy az életnek talán mégis van folytatása a halál után, alapvető kérdése valamennyi filozófiai irányzatnak és vallásnak. A halálközeli élményekről szóló beszámolók egyforma érdeklődésre tarthatnak számot a világ minden táján. Rendkívül érdekes, hogy ezek az élmények mennyire hasonlóak, mégis különböznek egymástól. Alig két-három sémát követnek: alagút, vakító fény, boldogság. Néhány kutató ebből a tényből azt a következtetést szűri le, hogy “a halálközeli élmény azt bizonyítja, hogy nincsen halál, hanem csak átmenet van egy másik, kellemesebb állapotba.” Dr. Kenneth Ring, amerikai pszichológus még tovább megy, és egy új, magasabb tudatállapotú ember kialakulása felé tett evolúciós lépésről beszél.
Vajon mit bizonyít, hogy ezek a betegek a halál közelségét megtapasztalván, többé már nem félnek az elmúlástól? A túlvilágon szerzett csodálatos élményeik alapján bizonyosak abban, hogy van élet a halál után. Sokaknak gyökeresen megváltozik az élete, másképpen tekintenek testükre és lelkükre is. Számukra a tudás és a szeretet válik a legfontosabbá.
Könyvünkben bemutatunk Önöknek néhány történetet, amelyben egyetlen magyarázat lehetséges: létezik a túlvilág, és ott különös szellemlényeket találhatunk.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.3
átlagos pontszám i
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók