Ajax-loader

E ​kötet, amely 1963 óta az első Erdélyben megjelenő magyar nyelvű külön borászati munka, a kertészeti hallgatók egyetemi tankönyvként, a kis- és nagyüzemekben gyakorló borászok, szakkönyvként egyaránt használhatják. Minden fontosabb elméleti és gyakorlati kérdést ismertet, részletesen foglalkozik a szüreti munkákkal, a borászati helyiségekkel és edényekkel, a szőlő feldolgozásával, a must összetételével, kezelésével és erjesztésével, a kénessav alkalmazásával, a különböző bortípusok készítésével, a bor alkotórészeivel, az egyszerű és stabilizáló pinceműveletekkel, a bor harmóniájának kialakításával, a különleges minőségű és a szénsavas borok technológiájával, a bor palackozásával, betegségeivel és hibáival, valamint a melléktermékek hasznosításával, beleértve a törköly-, seprő- és borpárlat készítését.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók