Ajax-loader

A ​Globe épp színpadra készül állítani a Hamletet, amikor a rendező és Shakespeare-kutató Kate Stanley különc mestere egy rejtélyes dobozkával állít be, amely állítása szerint páratlan felfedezéshez vezet. Mielőtt Kate mentora többet is elárulhatna, a sötét titkokkal teli múlt megismétli önmagát: a Globe leég, és romjai között egy halottra bukkannak, akit éppen úgy gyilkoltak meg, mint Hamlet atyját. Miután felnyitja a dobozt, Kate ráakad a shakespeare-i kirakójáték legelső darabkájára, és kezdetét veszi a kincsvadászat, amely Angliából Spanyolországon át egészen Amerikáig vezet.

Az okkult shakespeare-i tanok szakértőjeként Kate mindenkinél jobban tudja, mennyi titok és féligazság, rejtély és átok övezi a Bárd életét és munkásságát. Amint hozzáfog, hogy kibogozza a négyszáz éves rejtélyt szálait, hamarosan rádöbben, hogy a tét nem kisebb, mint a történelem egyik legjobban leplezett titkának megfejtése.

Csakhogy a titok nem egyedül Kate-et érdekli, és az eltemetett igazság azzal fenyeget, hogy elpusztít mindenkit, aki fényt kíván deríteni rá…

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

15.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók