Ajax-loader

A ​szerző, Dr. Kopa János orvosdoktor, idegsebész, ideg- és elmegyógyász, az agyérbetegségek specialistája. Vadász-történetei igazak és varázslatosak. Nern arról szólnak, hogy “kimentem vadászni, rneglőttein, hazavittem, megettem”, hanem arról adnak képet, hogy mit jelenthet a vadászat az embemek magának, rnilyen hatással van a természettel való kapcsolatra, de főként, mit jelent a vadászat az emberek egymás közti kapcsolatában, barátságok kialakulásában, sőt, a családi kapcsolatok ápolásában. Figyelmünkbe idézi, hogy az ember és a természet szoros egységet alkot, s ezen belül az emberek egymással is szorosan összetartoznak, egymásra utaltak.

Több mint negyven esztendő vadászatainak esszenciája ez a remek kötet. A történetek mindegyike elénk tár valamilyen tanulságot vagy tapasztalatot, de a szerző leginkább arra törekedett, hogy példázhassák az igazi, a hagyománytisztelő, etikus vadászat szerepét, hatását az ernber és ember, az ember és az élővilág, az ember és a természet kapcsolatára.

A történetek rövidek, egyszerűek. Igyekeznek – a szórakoztatás szándéka mellett – valamiféle okulást is közvetíteni. Minden történet pár perc alatt elolvasható. A kötet maga néhány órányi felhőtlen szórakozást, pihentető, de tartalmas időtöltést biztosít a nyájas olvasó számára.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

10.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók