Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Xoxoribizli
5.0/5

PIIIIFFFF!!!
Oké! ​Szerettem, odavoltam, imádtam.
______Megnyert!
#Anja nagyon tökös csaj! Ezzel elnyerte az egyik helyet a kedvenc női karaktereim között.# :) ❤


abipter
4.0/5

Meghatott ​Anja és Lucien kibontakozó románca. :)
Eléggé megkedveltem ezt a részt, talán második kedvencet avatok, de még nem biztos a helye. Tetszett, hogy Anja cserfes, ravasz és ugyanakkor erős, tud bánni a fegyverekkel.
{{És ami szegény Paris-szel történt, ajajj, annyira sajnáltam, végre talán megtalálta volna igaz szerelmét, erre elvérzik ott helyben Sienna. Aeron kiszabadulása pedig eléggé meghökkentő irányba terelte az eseményeket, így Reyes kénytelen választani barátja és Danika között.}}


Ha ​az előző részre 5 csillagot adtam, akkor erre 6-ot adok. Olyan jó párost alakítottak, ahogy évődtek egymással, a szócsatákat is imádtam. Mindvégig csak úgy szikrázott a levegő Anja és Lucien között. Én is szívesen rendelkeznék ilyen képességekkel, mint amilyen nekik van. Egy picit zavaró volt, hogy egy fejezet egy másik szereplőről szólt, ki is zökkentett. De mégis megértem az írónőt, így fogja átvezetni a következő könyvekbe az ő történetüket.


molybarby
4.0/5

Sokat ​gondolkodtam rajta, hogy hány pontot is adjak erre a könyvre. Ugyanis az elején elég idegesítő volt számomra ez az oda-vissza huzavona Lucien és Anja között. Amíg jobban bele nem láttam a szerepükbe elég csalódottnak éreztem magam az első rész után, ami már az első fejezeteivel megfogott magának. Itt is körülbelül a felénél indulnak be az események és válik tényleg érdekessé a történés. Innen viszont számomra legalább is letehetetlen volt a könyv. A vége meg, te jó ég. Most kérem a következő részt, mert egyszerűen meg kell tudnom, hogy mi lesz a kis démonjaimmal. :)


Szilvi00
4.0/5

Remélni ​sem mertem, hogy ilyen jó lesz a folytatás!
Egy ismerősöm látta mit olvasok és kicsit lenézően ezt kérdezte:
„Te szereted a mitológiai ponyvát?" Most mit mondjak, vállalom! :D
Szerintem Lucien éa Anja története sokkal jobb volt, mint az első rész. Szórakoztató, izgalmas és persze romantikus is volt, ez pedig nagy részben a Fejetlenség istennőjének köszönhető, aki harciasságával és nagy szájával rendesen feldobta a történetet.
A többi Lord ezúttal eléggé háttérbe szorult, de Anja humora és egész személyisége, mindenért kárpótol. A kissé zárkózott és csendes Luciennel remek párost alkottak. Kettejük szerelme szépen fokozatosan alakult ki.
A szelence sorsát valószínűleg sosem tudom meg, de azért élvezem az utána való keresést és köré szőtt történeteket.


DittaV
4.5/5

Amikor ​először olvastam ezt a könyvet, nem igazán hozott lázba, mert Lucien nem fogott meg az első részben, ahogy Anja sem. Most a másodszori olvasásra, már azt mondom, hogy Lucien nagyon is rendben lévő karakter. Nagyon tetszik, hogy ő kapta Halál-t, mert valamiért azt éreztem, hogy nagyon is összeillenek. Az még inkább tetszik, hogy Lucien nem tökéletes külsejű, oké, hogy harcos, feszes, izmos teste van, de heges és inkább ijesztő első ránézésre és nem vonzó. Anja elég idegesítő nőszemély, de mindenképpen tetszik, hogy ő akarja Lucient és nem a harcos az, aki olthatatlan szenvedélyre lobban iránta azonnal, sőt… Az a legnagyobb baja, hogy néha nem csupán idegesítő, hanem gyerekes is, mintha picit túl lenne tolva ez a fejetlenség istennője dolog, mert sokszor inkább esztelen. Ettől függetlenül nem vitatom, hogy összeillő páros és megadták a módját annak, hogy egymásra találjanak. A vége kicsit meseszerű, de hát az előző rész is meseszerű véget ért. Nem ők a kedvenc párosom, de szerettem a történetüket.


Silverlight
5.0/5

A ​kedvencem ez a történet a sorozatból. Két teljesen különböző szereplő, akiket mégis egymáshoz valami. Lucien nem hiszi, hogy őt bárki vonzónak találná, míg nem jön Anja. Ez a rész is szórakoztató, izgalmas és vicces. Teljesen le tudott kötni a történet. Szerintem ez a rész jobb, mint az első.


Mi ​volt ez?! Mégis mi a fészkes nyavalya volt ez?!
Mikor szólít egy nő egy pasast virágszálamnak?! Meg szépségemnek?! Pláne cukorfalatnak?! Egyszerűen nem tudom (vagyis eddig nem tudtam, bár így utólag visszagondolva el lettem volna boldogan eme tudás nélkül…) a helyzetet elképzelni, és amikor így tolják az arcomba, valamint egyidejűleg belém csap a felvilágosodás villáma is, akkor hirtelen az ember lánya nem tudja elképzelni, hogy nőként szégyellje el magát, vagy csak egyszerűen nevessen az egészen…
Még keresem a szavakat, de szerintem erre nem fogom megtalálni egyhamar…. az első részhez képest egy hatalmas csalódás, ez van….


Az ​alvilág urai 2

Nem tudom megunni ezt a sorozatot, imádom az ötletet, a görög mitológiára épülő alaphelyzetet. Azt hogy pont Budapesten van a csapat székhelye, ez otthonosságot ad a történeteknek.
Imádom ezeket a férfiakat, azt hogy a démonok őrzőiként védelmezik a világot. Arról nem is beszélve, hogy milyen dögösek, mindegyik egy külön egyéniség. Külön imádom, hogy minden részben 1-1 új pár talál egymásra, sok kalandon keresztül, így önállóan is megállják a helyüket a történetek és csak lazán kapcsolódnak egymáshoz. Arról nem is beszélve, hogy ez a stílus mennyire sarkallja az olvasót, hogy a többi szereplő társra találását is olvashassa.
Ebben a részben Lucien, a Halál démonának őrzője találja meg a párját.
Tele van a történet humorral, miközben komoly mondanivalója is van az emberi gyarlóságról, önfeláldozásról, de mindezt oldja a szerelem és a fülledt erotika.


K_A_Hikari
4.0/5

“– ​Nem találsz vonzónak, virágszálam?
Lucien szeme sarkában megrándult egy izom.
– Nem ez a nevem.
– Jól van. Akkor nem találsz vonzónak, cukorfalat?”

Kicsit nehezebben es lassabban haladtam ezzel, mint az előző kötettel, bár ezért a magánjellegű időhiány okolható.
Tetszett, és több pozitivumot tudok mondani, mint negativat, de azert az elsőt nem übereli, legalább is nálam biztosan nem.
Egy olvasást érdemel én se bántam meg és talán valamikor kezembe kerül a folytatás is.