Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


just_aGirl
5.0/5

Remek ​krimi! Új kedvenc írót avattam!
Első találkozásomhoz Jo Nesbo-val a legelső regényét választottam, mert az értékelések alapján gyanítottam, hogy több művét is szívesen olvasom majd.
Szenzációsan sikerült az ismerkedés. A történet izgalmas, az író stílusa könnyed, megnyerő és olvasmányos. Számomra külön plusz erénye a könyvnek, hogy ismeretterjesztő elemeket is tartalmaz. Bepillantást nyerhetünk Sydney nem kimondottan turistalátványosságnak szánt éjszakai életébe, az őslakosok hitvilágába és információt kapunk az aboriginálok ma is időszerű problémáiról. Mindezt egy gyilkosságokkal fűszerezett, találó ütemben zajló nyomozás keretein belül olvashatjuk.
Kedves Harry Hole!
Vannak hibáid, előéleted nem kimondottan nevezhető feddhetetlennek, gyengéid emberivé tesznek, előérzeteid és szürkeállományod nagyszerűsége miatt jó nyomozó vagy, érzelemvilágod és értékrended szerethetővé tesz, a sors pedig mindig tartogat valami érdekes helyzetet a számodra, melybe teljesen véletlenül belecsöppensz. Ezek után alig várom a következő történetedet!


BZsofi
4.0/5

Nagyon ​régen terveztem, hogy Nesbot olvassak. Érdekes és pörgős regény, az, hogy ennyi ideig tartott az olvasása az én hibám, nem a könyvé. Fogok még olvasni Harry Hole-ról, de nekem a krimi azt hiszem, mindig Agatha Christie marad…


kitzz
5.0/5

Fuckyeah! ​Tud ez a csávó egyáltalán rossz könyet írni? Pár dolgot megtudtam végre Harry életéből, amiről a többi könyv hallgat. Vicces, hogy nem hagy ki csini svédet, idióta dánokat és egy részeg finnt sem (hehe), pedig a történet Ausztráliában játszódik. Nem spoilerezek. Imádtam ezt is. No, már csak két könyvét nem olvastam a kilencből. :-)


pocsai_dori
5.0/5

Nagyon ​izgalmas könyv, mindenkinek ajánlom, aki szereti a jó krimiket!


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók