Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


krlany
4.0/5

Ez ​egy egydélutánra való ifjúsági regény. Kellően fordulatos és izgalmas, van benne kísértetlovas, és rémmesének sem utolsó, de azért eléggé kiszámítható. Jól szórakoztam, de azért maradandó élményt nem okozott.
Pullmantól még nem olvastam semmit, de már akartam, és most ez akadt a kezembe, bármennyire is mással kellene kezdeni az ismerkedést. Egyelőre még nem látom, hogy miért szeretik oly sokan, de biztosan majd egyszer annak is eljön az ideje..


Judyt
4.5/5

Bár ​ez a történet “csupán” 78%-os értékelésen áll jelenleg, nekem mégis belopta magát a szívembe. Az elején ugyan kicsit vontatott, emiatt lassabban is haladtam, de a karakterek többsége jólelkű teremtés és bizony többen vannak, akiknek sütnivalója is akad.
Igazi ifjúsági, kalandos hangulatú rémtörténet ez, a keresztutak legendájának megelevenedésével.


lenne
4.5/5

Jó ​kis mese volt. Az előszóban olvashattuk, hogy eredetileg színdarabnak készült, és annak tökéletes is lehetett. Pullman többi könyvéhez képest annyira nem átütő, de mindenesetre aranyos. @Veron-nak nagy köszönet a kölcsönadásért!


Lahara
5.0/5

Nem ​olyan volt, mint amire számítottam, de kellően kalandos, pont októberi éjszakákra való könyv valaki olyannak, aki szereti a gyereknek írt könyveket.


padamak
4.5/5

Nagyon ​izgalmas kis kaland, főleg így havas téli napon/éjszakákon olvasva. A történet jól követhető és folyamatosan fenntartja az érdeklődést/feszültséget, amihez hozzájárul a fejezetek felütéssel sürgető “lezárása”. A szereplők átláthatóak és könnyen megszerethetőek, szinte valamennyivel azonosulni lehet – köszönhetően a könyv egyik zsenialitásának: a közepére tudatosan megszerkesztett több szereplő által E/1-ben elmondott eseménysor-füzérnek. {{Különösen tetszett a rendőrségi jelentés, benne a Hullahaazy-névváltozatokkal.}} Élveztem és jól esett.
Iskolai lyukasórákon, várakozás idején és a jó meleg ágyban is kiváló olvasmány volt. Ajánlom téli figyelmetekbe!


Renata_Berta
4.0/5

Mint ​ahogy az előszoban olvasható, Pullman egyik iskolai színdarabja könyvben megírva.
Így is jelent meg előttem a történet.
Nagyon izgalmas, fordulatos. Bár én nyáron olvastam, de téli estéken tökéletesebb olvasmány ez a história :)


Nem ​igazán lebilincselő, előre kiszámítható, kissé túlkombinált és se félelmetes, se vicces, se túl izgalmas része nincs a könyvnek. Engem zavart az, hogy fejezetenként más-más szereplő meséli a történetet, mindössze annyi előnye van, hogy sokféle stílusban/jellemben kellett írni, de nem tett hozzá a regényhez.
De egy könnyű olvasmánynak elmegy a könyv, nem bántam meg, hogy szántam rá időt.


moni79
5.0/5

Szórakoztató, ​izgalmas inkább vicces, mint rémregény, de ezt nem is bántam. Örültem a sok női hősnek, és annak, hogy nagy részben egy cselédlánynak volt köszönhető a happy end.


Kisildikó
3.0/5

Nagyon ​aranyos mese, van benne pár végletes jellem, akiknek a gondolkodásmódján jókat nevettem.
Alapvetően nem szeretem az ilyen könyveket (ezért kapott csak három csillagot), de esti mesének kiválóan alkalmas. (Persze nem a legkisebbeknek, annál ijesztőbb.)


Gyalogkakukk
4.0/5

Hogy ​saját karcomra válaszoljak: nem, nem érdemelte meg a kidobást ez a könyv, akárki is tette! Ez egy teljesen korrekt kis mese(?)-kaland(?)-rém(?)-regény. Nem formabontó, nem újszerű, nem váltja meg a világot… De nem is ez volt a célja, hiszen eredetileg középiskolai színdarabnak íródott (ez azt hiszem, nem akkora poénlelövés, az előszóban olvasható), ott pedig jobban számít, hogy színes, izgalmas, pergő legyen a történet. És ez könyv formában is sikerült: szinte egy ültő helyemben kiolvastam. Aki egy könnyed olvasmányra vágyik (különösen, aki szereti a telet és a hideget ;)), annak tiszta szívből ajánlom.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

6.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók