Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Tüske
3.0/5

Végre ​a végére értem…. nyögvenyelős volt nagyon…és ez nem a könyv vagy az író hibája…egyszerűen a rendőrei nem voltak a helyzet magaslatán…rengeteg hiba… logikátlan nyomozás.


Ayesha
1.0/5

Félbehagytam, ​annyira rettenet volt.Minden oldalon újabb nevek és adatok,követhetetlen sztori (pedig azért kezdtem el, mert a témája érdekelt,izgalmasnak tűnt). Mint egy jegyzőkönyv, élvezeti értéke számomra a -5 felé tendált.


SteelCurtain
5.0/5

Nem ​a tipikus Herzog mű, s ezért a Herzog fanok valószínűleg fanyalognak is miatta, ám engem lenyűgözött az az aprólékosság ahogyan elénk tárta a majdnem tökéletes gyilkosságot és a bizonyítás nehézségeit. És csöppet sem megnyugtató arra gondolni, hogy hiába a fantasztikusnál fantasztikusabb kriminalisztikai módszerek, ha ez a gyilkos is csaknem megúszta, mert a vizsgálatok drágák, vagy mert a rendőrség költségvetésébe nem fér bele egy szeméttelep átvizsgálása.


norka
4.0/5

A ​gyilkosos, nyomozós, okfejtős könyveket szeretem olvasni. Főleg ha megtörtént, főleg ha dokumentalista akar lenni és nem a félelemkeltésre fókuszál.

Egyszer majd talán megfejtem a vonzódásom okát.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
kívánságlistán
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók