Ajax-loader

Mélyreható ​elemzést kínáló, mégis élvezetes stílusban íródott munkájában Phyllis Vega, az asztrológia nagymestere fölfedi, milyen sorsot tartottnak ön és ismerősei számára a csillagok. Lendületes, ugyanakkor lenyűgözően pontos ismertetői bepillantást engednek az év egy adott napján született emberek jellemébe, személyiségébe, magánéleti kapcsolataiba és karrierlehetőségeibe. E könyv révén olyan dolgokat is megtudhat önmagáról, partneréről/hitveséről, családtagjairól és barátairól, amiről korábban nem volt tudomása.
Január 18-án született? Jó üzleti érzéke van, ösztönösen tudja, hogyan lehet a pénzt felhajtani és megforgatni. Három nappal később (január 21-én) látta meg a napvilágot? Igazi színész, imád a figyelem középpontjában lenni.
Július 24-én született? A 24-es számhoz köthető elbűvölő diplomatikusság valamelyest ellensúlyozza az Oroszlánokra jellemző makacsságot és agresszivitást.
Ami a magánéleti kapcsolatokat illeti, a Kosok semmit sem titkolnak: minden megnyilvánulásuk őszinte. Ám attól függően, hogy mely napon születtek, ez azt is jelentheti, hogy ingatag romantikusok, akiknek a szerelme szalmaláng (március 21.), vagy hogy idealista, odaadó szeretők, akik mindenüket készek feláldozni kedvesükért (április 18.).
Az állatöv tizenkét jegyéről szóló jellemzés mellett a szed a számmisztikából is ízelítőt ad olvasóinak: bemutatja, hogyan lehet a születésnapból megtudni az ún. gyökérszámot, s hogy e szám mit mesél önről és szeretteiről. Fedezze föl, mennyi mindent tudhat meg önmagáról és másokról a Mit árul el a születésnap? segítségével!

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók