Ajax-loader

Úgy ​érzi, hogy eleget alszik?
- Elalvás előtt legalább fél óráig nyitott szemmel fekszik az ágyban?
- Fáradtan ébred?
- Elálmosodik vezetés közben?
- Hétvégén többet alszik és jobban érzi magát?
Ha a fenti kérdésekre igennel válaszolt, nincs egyedül. Nincs olyan egészségügyi probléma, amely több embert és gyakrabban érintett, mint az inszomnia és a hasonló alvászavarok.
Senkinek sem kívánjuk, hogy egész éjszaka forgolódjon, tágra nyílt szemmel nézze a mennyezetet és órákon át számolja a bárányokat. Az Ismeri Ön a jó alvás elérésének 67 módját? klinikailag vizsgált és hatásosnak bizonyult módszereket ajánl az elalvás és a pihentető álom elérésére. A tanácsok részben orvosoktól, részben az alternatív gyógymódok művelőitől származnak. A könyvből megtudhatja:
- mely ételeket kell elkerülnie a pihentető alvás érdekében, és mely ételeknek, illetve gyógynövényeknek van nyugtató, altató hatása;
- hogyan védheti ki a “jet lag”-et, az időzónákat átszelő hosszú utazások következményét és éjszakai álmára kifejtett káros hatásait;
- hogyan kezelje alvási rendjének felborulását, s hogy felszámolható-e az alváshiány.
Charles B. Inlander az amerikai Népegészségügyi Társaság, az ország legnagyobb, nem haszonérdekelt egészségügyi tanácsadó szervezetének az elnöke. A Társaság könyvei az egészségnevelés klasszikusai lettek.
Cynthia K. Moran gyakorlott egészségügyi író, akinek számos újságban és folyóiratban jelennek meg cikkei. Társszerzője az Ismeri Ön a nátha és az influenza legyűrésének 77 módját?, illetve az Ismeri Ön a stressz enyhítésének 63 módját? című köteteknek, amelyek szintén a Helikon Kiadó kiadványai.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

15.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók