Ajax-loader

A ​nyomasztóan szürke februári napokon a miami szállodák zsúfolásig megtelnek a hideg elől odamenekülő turistákkal. A világ egyik legforgalmasabb kikötőjében egymást érik a behemót kirándulóhajók, a klubokat valósággal megszállják a túlságosan sok idővel és túlságosan sok pénzzel rendelkező vendégek. Ez idő tájt más városokban jelentős mértékben csökken a bűnözés, Miamiban azonban éppen ellenkező a helyzet – és ezt az ottani bűnügyi labor munkatársai is megerősíthetik…
Caine hadnagyot egy roncstelepre hívják, ahol kilenc embert kegyetlenül lemészároltak. A jelek szerint egy vérengzésbe torkolló, „kábítószert fegyverért” akcióról van szó. A vérnyomok vizsgálata alapján az Ünnepi rémálom című kötetben megismert Abdus Sattar Pathanra terelődik a gyanú. Pathan megölt egy FBI-ügynököt, ám Horatio Caine helyszínelőinek semmit sem sikerült rábizonyítaniuk. A hadnagy ezúttal több eséllyel próbálja rács mögé juttatni, csakhogy Pathan ismét bombabiztos alibivel szolgál, ugyanis a mészárlás idején a helyszíntől több mérföldnyire éppen fellépése volt, ahol legendás bűvészmutatványaival kápráztatta el közönségét.
Horatiónak meggyőződése, hogy Pathan és a Nyúl néven ismert nemzetközi terrorista egy és ugyanaz a személy. Vajon sikerül-e bebizonyítania, mielőtt a Nyúl megvalósítaná ördögi tervét?

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

6.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók