Ajax-loader

Az ​élelmiszer-higiénia ismeretanyaga az elmúlt évtizedben jelentősen kibővült, tükrözve az élelmiszer-biztonság kialakításában betöltött kiemelkedő szerepét az élelmiszerlánc teljes vertikumában. Az élelmiszerek biztonságos fogyaszthatóságának megteremtése az élelmiszer-ipari vállalkozók feladata és felelőssége. Ennek az élelmiszer-higiéniai szabályok és követelmények betartásával, a veszélyelemzésen alapuló önellenőrzési rendszer kialakításával és működtetésével tudnak eleget tenni. Az élelmiszer-higiéniai szabályok és követelmények betartását az állam a hatósági önellenőrzési rendszer keretében kontrollálja. A mű az élelmiszerlánc különböző pontjain, illetve a hatósági ellenőrzésben dolgozó szakemberek munkájához nyújt segítséget, ugyanakkor fontos tankönyv az egyetemi karokon folyó, élelmiszer-biztonsággal kapcsolatos stúdiumok résztvevői számára is. A könyv fő fejezete az általános élelmiszer-higiéniával, a tej, a hús, valamint egyéb élelmiszerek higiéniájával és az élelmiszer-higiénia igazgatás témaköreivel foglalkozik.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók