Ajax-loader

Az ​élet, a történelem sok miértet vet fel. Miért kereste fel két ízben is az ősember Hairhan rejtélyes barlangját? Mi rejlik a középkori kolostor befalazott tömlöcében? Hogyan került Velencéből a Fehér Gondolkodó a XVI. században Djennébe, Afrika szívébe? És sorolhatnánk tovább a miérteket.
Mivel kezdjük? Hogy tudjuk meg, mi lett a sorsa még a forradalom előtt eltűnt sarkvidéki expedíciónak, hiszen ez a sors mindmáig rejtélyes maradt? Milyen körülmények között pusztultak el ennek az expedíciónak a tagjai, kinek a bűne volt a tragikus döntés? Életben maradt-e valaki?
Két szovjet tudós, akik feltalálták a kronoszkópot, végül is válaszolnak a kérdésekre. Ez a fantasztikus elektronikus gép a kutatókhoz közel hozza az időben távoli tárgyakat, lehetővé teszi azt, hogy a képernyőn rekonstruálják a távoli múlt izgalmas, gyakran drámai eseményeit.
Bármiről szóljon is a kötetben szereplő hat tudományos-fantasztikus elbeszélés, “főszereplőjük” a szovjet tudósok alkotó keresése, logikus gondolkodása, nagy képzelőereje, és roppant tudományos erudíciója, akiket találmányuk – a kronoszkóp – sok eredményes történelmi kutatás elvégzésében segít.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók