Ajax-loader

Tizenhárom ​kötetből álló sorozatunk második darabja (12.) a kandallókkal és azok környezetével foglalkozik. Előző kötetünk az erkélyek és teraszok tervezéséhez, építéséhez adott praktikus tanácsokat, ezúttal pedig beljebb lépünk, besétálunk a lakásba.
Töltünk egy korty bort, talán konyakot, whiskyt, s kényelmesen elnyújtózunk a nappali egyik foteljében. Kezünkbe veszünk egy verseskötetet, netán egy jó krimit… Valami mégis hiányzik! A lángok táncoló, barátságos fénye a falakon? A melegpiros, hullámzó-vibráló fények…?
A kandalló! Bizony, ez az ami hiányzik. A kandalló.
És akkor tegyük le gyorsan a verseskötetet, krimit, s vegyük kezünkbe ezt a könyvet, ami segít majd abban, hogy előbb megálmodjuk, aztán meg is építsük kandallónkat.

A bemutatott ábrák és fotók gyakorlati ötletekkel is szolgálnak, melyeket mindenki saját lehetőségeihez igazíthat. Az itt bemutatott megoldásokat igyekeztünk úgy ismertetni, hogy megértésük a laikus olvasónak se okozzon nehézséget. A kandallót építeni kívánok és a csupán gyönyörködni vágyók egyaránt élvezettel forgathatják ezt a könyvet, akárcsak a sorozat később megjelenő köteteit, melyek a családi ház belső ill. külső képének kialakításához nyújtanak hasznosítható tudnivalókat.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók