Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


RandomSky
4.0/5

Azért ​kap 4*-ot, mert pontosan azt adja, ami a borítóra van írva: utazóknak, nyaralóknak való könyv, mely úgy vezet be a fotózás világába, hogy csak arra koncentrál, hogy az egyszeri utazó/nyaraló tényleg jobb képeket tudjon csinálni. Nem magyarázza el a miérteket, nem megy bele a fotózás hátterébe, tudományába, technikájába, csak annyit ad, amennyire egy nyaralónak szüksége van. Mindezt gyakorlatiasan, világosan és közvetlen stílusban, bár persze nincs az a fotós tankönyv, ami helyettesítené azt, hogy az ember fogja a cuccát, amivel lehet fényképezni, és próbálkozik vele.
Annyira érthető és követhető, hogy még azoknak is merem ajánlani, akik úgy vannak vele, hogy elég a tablet/okosteló is a fotózásra. Ez a könyv nekik és a kis kompakt géppel fotózóknak is nagyon sokat segíthet, hogy valamirevaló képeket lőjenek, akárhova menjenek is nyaralni.
Külön szól egy halom különféle nyaralási verzióról (mint pl. vízpart, síelés), és olyan gyakorlati kérdésekről is ír a könyv, mint hogy hogyan kéne úgy csomagolni, hogy semmi ne törjön össze, minden szükséges veled legyen, de ne gebedj meg a cucc súlya alatt.
Aztán akit beránt a fotózás, az talál ugyanezen kiadónál tényleg jó könyvet, ami bevezeti az elméleti és gyakorlati alapokba és azokon túlra is.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók