Ajax-loader

“A ​köntös színe halványzöld volt, és az imént még a nő tulajdonát képezte. Most már semmi sem képezte ennek a nőnek a tulajdonát A zsineg bevágásai sem. A zsineg erős spárgaféle volt, kapható a Botterill út, a Pasmora körút, a Pazococo vagy a Bellevista akármelyik vegyeskereskedésben. A heverőn a kendő helye mellett vastag könyv feküdt. A kendőnek persze nem látszott a helye. Ha ezt a vastag könyvet fölemelik, látszik, hogy ott volt. Egy ilyen vastag könyv nyomot hagy.
A nyomokat a nő nyakán eltakarta a kendő. A szobában csend volt. A heverő végénél a falon, alacsonyan, ott domborodott egy kis gomb. A zárnyitó villanyszerkezet gombja. A feldöntött széken halványzöld köntösben megkötözve, holtan fekvő nőnek semmi köze sem volt már ehhez a gombhoz. A csengő gombjához sem. A könyvhöz sem. Semmihez sem. Vagy mégis?
Mivel a 17 óra 33 perckor, majd a 17 óra 34 perckor újra megnyomott kapucsengő hangjára válaszul a heverő végénél a falon kidudorodó gombot megnyomták, az illető, aki csengetett, surrogó-burrogó hangot hallott. Elfordíthatta a kapu kilincsgombját. Beléphetett a házba.”

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

6.5
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók