Ajax-loader

Egy ​könyv ami meglep, felháborít, megnyugtat, döntésre késztet.

Sokan bíznak benne, hogy egy-egy tréningre, kurzusra beiratkozva, majd eljárva jobbá válhatnak. Hogy valami olyan tudást kapnak, ami boldoggá teszi őket, vagy felfedik az élet értelmének titkait.
Nem vagyunk hajlandók modern emberként elfogadni, hogy minden, amire szükségünk van ott rejtőzik bennünk? Hát hogy van ez? Miért kell magunkon kívül keresni a megoldást?

Minden ember más. Nincsenek receptek, nincsen megvásárolható tapasztalat vagy tudás. Nagyon tiszteletreméltó a szándék, de sajnos sokszor nincsen semmi haszna kedves emberek.

Nem elég egy jól csengő ősi mottót kibiggyeszteni a hűtőajtóra. Sőt teljesen fölösleges amíg mi magunk el nem rágódunk annak VALÓDI értelmén a saját kis életünkre vetítve azt. Hajlamosak vagyunk elfogadni olyan tanításokat, amelyeknek belátjuk ugyan az értelmét, létjogosultságát, akár még rajongunk is értük, de valójában rajtunk kívül maradnak. Ezeknek aztán semmi hasznuk így.

Egy tanítást nem lehet csak úgy, mesterségesen egyik napról a másikra magunkba illeszteni. Sok-sok ezer, talán homlokegyenest más értelmű szabályt, szokást, tudást, normát szívtunk magunkba gyermekkorunktól fogva az évek során. Ezek jó mélyen bennünk vannak, nem könnyű felülírni őket, és talán nem is kell. Mindenkinek más az útja.
Ami másnak beválik, nem biztos hogy Neked is jó, és fordítva, a Te módszered lehet, hogy másnak hasznavehetetlen. Találj rá Önmagadban Önmagadra! A külső segítség jól jön, de nem mindenható! Légy Te a cenzor! Te vagy az egyetlen, aki el tudja dönteni mi jó Neked és mi nem az!

Talán többet segíthetünk magunkon és másokon, ha egyszerűen lelassítunk néha. Lelassítunk és végre egy kicsit őszintén “elbeszélgetünk” önmagunkkal.

A Te Könyved nem akar szavakat adni a szádba, nem akar belédnevelni gondolatokat. A Te Könyved arra bátorít, hogy gondolkodj el azokon a kérdéseken, amelyeket a mindennapi rohanásban talán hajlamos vagy nem tudomásul venni, vagy épp mindig elnapolni.

Ebben a könyvben nincsenek izgalmas fordulatok, sőt egyáltalán nincsen történet, sem karakterek. Ebben a könyvben az olvasó a főszereplő. Egyedül rajta múlik milyen utazáson vesz részt, saját elméjében, lelkében kell hogy utazzon. Vannak emberek, akik fogékonyak ilyesmire, és vannak, akik nem.

Ez a könyv azoknak szeretne segíteni, akik valamilyen válaszra, megvilágosodásra, kiútra, “miazéletértelmére?” várva megfeledkeznek a legfontosabb tényezőről, saját magukról.

Igazán magunkba mélyedve, őszintén reagálva ezekre a sorokra elegendő napjában egy-két gondolatot elolvasnunk. Bizonyos élethelyzetekben nagy segítség lehet ez a kötet.

A könyv megvásárlásával pénzeddel rászorulóknak segítesz A profit teljes egésze jótékony célokat szolgál. Ennek mikéntjéről hamarosan ugyanitt olvashatsz.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók