Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Szami81
3.0/5

Huha, ​az elso reszre 4,5*-ot adtam, mert tetszett a vilagfelepites es nagy fantaziat lattam benne.
De ezt a reszt en untam.
Kulon-kulon maszkalnak a hegyen, aztan egyutt maszkalnak a hegyen, szavalgatnak es versekkel akarjak megvaltani a vilagot, a szereplok kozt a kemia nulla, kozben hullanak az emberek, mint a legyek…tulirt, vontatott.
Untam.


ellafisher
3.5/5

Bár ​ennél pörgősebb, eseménydúsabb történetet vártam az első rész után, úgy gondolom még így is tartogatott érdekes elemeket, amikért érdemes elolvasni a regényt. Mindezek miatt a pulzusomra nem gyakorolt különösebb hatást a regény, szóval hogyha te is több izgalmat vártál volna, fel kell készülnöd, hogy a második rész is ugyanazt a nyugodt hangvételt hozza, mint az első… Ha nem vagy olyan adrenalinfüggő, szerintem tetszeni fog. :)

Bővebben…
https://mymoonlightlibrary.blogspot.hu/2016/12/ally-condie-osszefonodva.html


Skeletrino
3.0/5

Ez ​a történet olyan lassan hömpölygött, azon se csodálkoztam volna, ha egész egyszerűen megáll, és a szereplők csak úgy vannak.
Már nem tegnap olvastam az első kötetet, viszont gyorsan emlékezni kezdtem, ami mindenképp a könyv javára írható. Na aztán … semmi. Nem éreztem semmit. Tetszenek a szereplők, de nem tudtam átérezni a gondjaikat, nem éreztem azt az elsöprő szerelmet, nem éreztem azt a hatalmas tenni vágyást, tartozni vágyást valahová … izgalmat sem éreztem. Pedig a lehetőség benne van. Szóval azért elolvasom a végét, hátha.


gab001
5.0/5

Nem ​éreztem, hogy elsodort a történet lendülete, de mégis ez történt. Sikerült egészen elmerülnöm a Külső Tartományok világában. Szeretem a váltott szemszögű és a rövid fejezetekből álló könyveket; ebben a könyvben pedig mindkettő megvolt. Régen olvastam az első részt, így valóban szükségem volt rá, hogy az írónő visszautaljon a múlt eseményeire. Szerencsére megtette, de csak kis adagokban csöpögtette ezeket az információkat is, ami külön feszültséggel töltött el. Újabb szereplők bukkantak fel, akiket hamar megkedveltem, s nekik köszönhetően még jobban át tudtam élni a Társadalom által létrehozott életet. Leginkább a könyv hangulata tetszett. A harmadik résszel biztosan nem várok ilyen sokat.


SarahSparkle
2.0/5

Rég ​csalódtam ekkorát második részben, főleg, hogy az első nagyon tetszett. Itt pont az volt a legtöbb, amit utáltam: a romantika. Nyáladzunk itt, nyáladzunk ott, ja, egyébként menekülünk, ja itt meghalt valaki, nyáladzunk, szerelmesek vagyunk, jaj de szeretlek, miattad jöttem idáig, jaj kihalt egy rakás farmer, jaj de szeretlek stb…

Na, igen, nagyon utáltam. Megkapja a két csillagot, mert oké, a világ továbbra is érdekes, DE EBBEN AZ SE VOLT! Visszamenőleg kapja csak :) Semmilyen érzelmet nem váltott ki belőlem, egyszerűen nem fogott meg, nem éreztem át a helyzetüket, a félelmüket, a szomorúságukat, de még a nagyon romantikus szerelmüket sem. Ez a könyv kb. semmiről sem szólt!

  1. Most picit mérges vagyok, a blogbejegyzéshez hagynom kell egy kis időt, hogy lehiggadjak…#
    Megszületett: http://akonyvkotelez.blogspot.hu/2013/07/ally-condie-crossed-osszefonodva.html
    duzzogva elvonul a sarokba szidni a trilógiákat

Egyre ​izgalmasabb lesz ez a sorozat, ahogy haladunk a történetben. Sokkal több van ebben a cselekményben, mint azt gondoltam volna. Míg az első részben Xander és Ky ugyanannyi figyelmet kapott Cassiatól, ebben a részben inkább Kyról tudunk meg többet. Bár én Kynak szurkolok, mégis, kiváncsi vagyok, hogy a harmadik rész mit tartogat, ugyanis szeretném jobban megismerni Xandert.


Katie_Sue
3.0/5

Nagyon ​kíváncsi voltam hogyan is folytatódik Cassia és Ky története. Amikor viszont elolvastam a könyvet kicsit csalódtam. Olvastam, olvastam, olvastam és ………. semmi. Nem váltott ki belőlem sok mindent. #maximum Cassia mert hülye volt#

Értékelem amit Cassia tett Ky-ért, nem semmi teljesítmény volt utánna menni, megkeresni és megtalálnia. Amikor viszont Xander miatt nyavajgott meg arról “álmodozott” milyen szerelemben élhetnének legszívesebben pofán vertem volna. Nem bírom ezeket a szerelmi háromszögeket, ahol a főszereplő az utolsó értelmes agysejtjeit is öngyilkosságra kényszeríti, hogy minél idiótábbnak tűnjön az olvasó számára, miközben a két “nagy” szerelem közt örlődik.

Ky még mindig a szívem csücske, aki inkább felad magából dolgokat, hogy Cassia megvalósíthassa amit szeretne. Szép dolog a szerelem, na!

Kár volt egy egész könyvet ennyi cselekményre szánni.

♡♡♡ Team Ky ♡♡♡


potterhead
5.0/5

Kiolvasni ​az egyik kedvenc könyvünk folytatását – ezt várom már régóta. És megérte várni ennyit? Nos, szerintem igen. Ha tavaly olvasom, lehet, hogy nem is érdekelne, mert mondhatom, hogy azóta nagyon más lettem. Szóval jó, hogy megvárt a könyv.
Elvárásaim voltak? Igen, voltak. Megpróbáltam kitalálni az éppen folyó cselekedetek végét? Igen, megpróbáltam. Na és beváltak? NEM! – és éppen ezért volt izgalmas. Mindig meg tudott lepni az írónő.
Tegnap, amikor éjjel elolvastam az utolsó sort is, majdnem összedőltem. Egész nap fáradt voltam, és amikor olvastam, minden második mondatomban volt félreolvasás, de kitartottam, mert érdekelt, hogy hogyan lesz vége a második kötetnek. És itt is másra számítottam.
Nem rajongok annyira a több szempontért, de itt kiválóan volt alkalmazva. Ha elolvastam egy Cassia részt, természetesen titokzatos volt azt utolsó bekezdés, ezért tovább haladtam, hogy folytathassam, de közbejött a Ky-szempont is, ami szintén ilyen végződésekkel volt teli, és pont ezért nem lehetett letenni a könyvet.


brena
5.0/5

Ahhh ​pont erre vágytam most,hogy beszippantson egy könyv és ott legyek a kalandban:)))
Pont olyan jó,ha nem még jobb volt mint az első rész.Nem volt egy csomó vissza utalás(amit utálok)az előző részben történtekre.Végig izgultam drukkoltam,hogy találkozzanak,a végén pedig meglepődtem:a Társadalom, ami mindenkit nyomon követ csak úgy vissza fogadta Cassiát?!Fel se tűnt senkinek hogy pár hónapig eltűnt??!!Ezt nem igazán értem..Viszont a cím találó…imádtam az új szereplőket is.Kicsit A burok c. könyv jutott eszembe a barlangok miatt…Összességében imádtam a könyvet és főleg az írónő stílusát!2012.karácsonyára jön a 3.rész….ahh….milyen messze van még az!


Annette
4.5/5

Nem ​tudom mit írjak… #ilyen nem sűrűn fordul elő velem:D#
Na nézzük..tehát. A könyv váltott szemszögből íródott és így ky érzéseit, gondolatait is jobban megismerhettük.
Ez a rész nem tetszett annyira mint az előző. Persze, a történet szép, izgalmas, vadregényes tájon játszódik de én egy kicsit úgy érzem ezt nem használta ki az írónő. Condie annyira szépen tud írni! Úgy olvastam volna még egy kicsit azokról a hegyekről, sziklákról, erdőkről…

Nézzük inkább az új szereplőket. Vick-et Elit, Indiet és Vadászt is nagyon megkedveltem. Főleg Elit. (Bár azért Indie-ben egy kicsit kételkedtem…de a végére, hát a végére már oké lett:D)

Xander…számomra ő még mindig semleges figura de a titka azért meglepett. Nem gondoltam volna róla…
Ky-t ebben a részben jobban megkedveltem ahogy Cassiat is. Nagyon bátor lány lett:)

Jó rész volt ez is…de remélem az utolsó jobb lesz:)


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

23.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók