Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


zuna19
2.0/5

Már ​egy ideje tervezgettem, hogy el kéne olvasnom ezt a könyvet. Egyszer már ki is hoztam, de akkor nem volt hozzá kedvem és visszavittem a könyvtárba. Ez vagy 3 hónapja lehetett. Pár hete ismét megláttam a könyvtárban és most rászántam magam, hogy tényleg el is olvasom, mivel az Álom két keréken az írónőtől borzalmasan megtetszett (fantasztikus könyv!!!) gondoltam, ha egy picit hasonlít akkor már nyert ügyem van. Sajnos cseppet sem sikerült levennie a lábamról ezzel a történettel. Sem a történet sem a szereplők nem tetszettek. Az alapsztori nagyon jó lett volna, de ez a kidolgozás nekem most nem tetszett. :(
A karakterek borzalmasan idegesítőek voltak. Remy-t nem tudom hova tenni, a viselkedése kiábrándító volt. Amit leművelt végig, engem idegesített. Dexter kicsit szerethetőbb, de ő se lett kedvenc. A rokonok és a barátok közt sem kedveltem meg senkit, úgy istenigazából.
Ez az olvasás nem lesz maradandó emlék. Most egy időre el is ment a kedvem az ifjúsági regényektől. Mindig így járok. Remélem a következő megint kellemes csalódást fog okozni. (Az biztos, hogy nem mostanában lesz.)


Érdekes ​történet volt. Remy elég bonyolult és összetett szereplő. Megértettem a nézeteit, de nem tetszett, ahogy viselkedett fiúkkal. Csak kihasználta őket. Bár nem volt jó példája, ugyanis anyjának legalább öt férje volt. Vagyis a mostohaapák egymásnak adogatták a kilincset. Igaz, ott volt neki Chis, a bátyja, kinek csodálatos kapcsolata volt. Ám neki sem volt mindig nyugodt élete.
Bővebben: http://konyvekmindenhol.blogspot.sk/2017/02/sarah-dessen-altatodal.html


Evelena
3.5/5

Remynek ​sok barátja volt már, ám ahhoz kifejezetten ért, hogyan is szakítson velük. Az édesanyja híres regényíró, aki már sokadik esküvőjére készül.
Egy napon Remy összefut egy különcnek tűnő sráccal, aki eddig számára ismeretlen hatással van rá.
Dextert és a bandát kedveltem, ha felröppent az együttes ‘slágerének’ címe, azaz a Salátadal , mindig nevethetnékem támadt. Monkey is (Dexter kutyája) édes színfoltja volt a történetnek.
Remy és a szintén pasifogyasztó baráti köre viszont nem igazán lett szimpatikus. Nem voltak a történetben magyarázatok, csak annyi, hogy így van és kész. Nem láttam át, hogy Remy miért teszi azt, amit, hogy lehet ennyire saját maga ellensége. Többször beleugrottam volna a könyvbe, hogy megrázzam és elbeszélgessek vele.
Pedig a történet eleje még meg is fogott, rögtön el is olvastam 100 oldalt. Aztán laposodni kezdett kicsit. A cím pedig kevéssé illett a történethez.
Talán ami még tetszett, az Remy anyukájának regénye, amiből többször is ízelítőt kapunk, azt szórakoztatónak találtam.
Olyan hétköznapi, veled is előfordulhatna típusú történet, de kicsit nekem kiforratlan volt.


WindStorm
5.0/5

Valahányszor ​meghozol egy döntést, különösen egy olyat, ami ellen sokáig küzdesz előtte, az mindig másra is hatással lesz, amely olykor annyira jelentős, hogy megremegteti a lábad, máskor pedig olyan elenyésző, hogy alig veszed észre a változást. De ott van.

Szabályok, szabályok, szabályok, amelyek egész életünket végigkísérik. A szemünk elé kerül egy lehetőség, ami nagyon kecsegtető, mégis kihagyjuk, mert azzal magunk ellen vallanánk. Megéri? Megéri később 20év múlva visszagondolni a múltra és azt mondani: elrontottam?! Szerintem nem éri meg! Minden alkalmat megkell ragadni és végigcsinálni, hiszen csak egyszer élünk!
Ha pedig kiderül, hogy kár volt, jobb lett volna a szabályunk szerint cselekedni, akkor sincs semmi baj, hiszen a hibáinkból tanulunk.

♥ Imádtam és most is imádom! Egyszerűen Dessen valami fenomenálist írt! Elképesztő, talán az egyik legjobb könyve, ha nem a legjobb! ♥
Remy kőkemény csaj, rend-tisztaságmániás. Mindent megtett és megtesz, hogy mindenfajta csalódástól megóvja szívét, de egy valakivel nem számol…
…Dexterrel. A fiú, aki annyira ügyetlen, hogy az már botrányos, és kijelenthetem, hogy egy nagy káosz.
Ez a kettő személyleírás pedig ütközik egymással. Szó szerint ütköznek egymással. Mit főzött ebből Dessen? Egy humoros, civakodós szerelmi történetet, amelyben mély gondolatok és érzések vannak elrejtve, csak észre kell venni, elfogadni, megérteni őket.

Annyira félni, hogy meg se próbáld – ez az igazi veszteség. Elmondhatom, hogy sok hibát követtem el, de nem sajnálok semmit. Mert legalább nem azzal töltöttem az életem, hogy a pályán kívül álltam, és azon töprengtem, vajon milyen lehet az élet.

Mindenkinek ajánlom, akik nem akarnak sokat gondolkozni, szomorkodni és fantasztikus lényekről olvasni. :)


h_orsi
4.0/5

Régóta ​a polcomon van ez a könyv. Az utóbbi 4 évben összesen kétszer futottam neki, de mindig abbahagytam, mert egyszerűen beleuntam.
Volt egy mélypont a történetben, amin alig tudtam átvergődni magamat. Már majdnem ott voltam, hogy újra félbehagyom a könyvet, amikor újra beindultak az események és elkezdett egy kicsit izgalmassá válni az egész.
Összességében azt kell mondanom, hogy sikerült mind a két főszereplőt megkedvelnem, bár Dexterből el tudtam volna viselni egy kicsit többet is.
Nem volt olyan jó, mint a Figyelj rám!, de fogok még Sarahtól olvasni, ebben biztos vagyok.

http://konyvkoktel.blogspot.hu/2016/06/sarah-dessen-altatodal.html


Enyhén ​molyfüggő lettem, és erre csak most jöttem rá, mivel most nincs korlátlan internetem. Nem tudtam – egyszerűen képtelen voltam – belekezdeni a könyvbe, anélkül, hogy nem néztem meg, hogy hány százalékot kapott, milyen címkék vannak hozzácsatolva, és hogy mennyien csillagozták. De utána mertem. És rajongtam!

Azt hiszem, én is egy olyan ember vagyok, aki egy akciós műanyag evőeszközkészletből képes arra eljutni, hogy “szeretem örökkön örökké azt az embert, akinek ezt veszem”. És mellé két napig szerencsétlenkedek, miután megvettem. És én vagyok, aki világ legegyszerűbb dolgaiból eljut odáig, hogy mikor, hogyan, és miben akar meghalni…és ilyenekkel volt tele a könyv, ami miatt én annyira, de annyira imádtam!<3

Elvesztem, féltem, hogy vége lesz, és kb minden 3. oldalon kiírtam valami érdekességet, amit meg kellene jegyeznem, és nem elfelejtenem, mert ilyen a való élet, és ezt…hát ezzel jobb, ha tisztában vagyok.:)


Hópárduc
2.5/5

Nekem ​ez a könyv kevés volt….de nagyon.
Az alaptörténet jó lett volna, de valahogy mégsem jött be igazán.
A szereplőket sem tudtam megkedvelni, és még csak szimpatikusak sem lettek.
Remy-t egyáltalán nem tudtam megérteni, se azonosulni a bajaival. Sokszor felidegesített és jól megráztam volna. Dexter sem lett szimpatikus, nem szerethető karakter a számomra. Kis szerencsétlen, ennek ellenére sem.
Valami többet vártam, pedig már régóta itt lapult a könyves polcomon….sajnos.
A borító szép. :)


Eszandics
4.5/5

Valamiért ​egyfolytában halogattam ezt a könyvet. Mindig előkerült, de pihentettem a kapcsolatunkat és milyen jól tettem. Minden műfajhoz nekem kell egy hangulat és ez a könyv most pont jó hangulatomban talált meg, mert élveztem :) Igaz Remyt annyira nem sikerült megkedvelnem(de valószínűleg azért mert már nem egy korosztály vagyunk és teljesen máshogy gondolkozom már mint ő :)) Dextert viszont nagyon megszerettem, a maga esetlenségével, szeleburdiságával :)) Ki más, ha nem ő puhítja meg a kemény szívet? :) Végre a barátok is olyanok voltak, mint a való életben, nem szeret mindenki mindenkit és ez így is volt jól. Igazából még olvastam volna a folytatást, mert így annyi minden van a fejemben, hogy milyen irányba ment a sorsuk stb…egy szó, mint száz szerintem aranyos kis könyv :)


christine
5.0/5

Első ​Dessen könyvem. Nem okozott csalódást.
Bátran fogom a kezembe venni az összes többi alkotását is. :)


Wello_Book
5.0/5

Imádom ​Sarah könyveit. Mindegyik jelentőséggel bír, ami elvarázsolja az embert, miközben olvassa.:)


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

27.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók